|
Post by Frontier on Oct 30, 2019 15:19:17 GMT 2
Mavic MiniΧαρακτηριστικά ( εδώ η σελίδα με την πλήρη ανάλυση): - Βάρος: 249γρ - Χρόνος πτήσης: μέγιστος θεωρητικός 30 λεπτά, πραγματικός 18 λεπτά (αυτός που αναγράφει ως JP). - Κάμερα: 2.7K@30fps, 1080p@60fps, 12MP, 40Mbit - Μπαταρία: 2S, 2400mAh - Τηλεκατεύθυνση: μέγιστη εμβέλεια 4 χιλιόμετρα, Enhanced WiFi - Μέγιστη ταχύτητα πτήσης: 13m/s (sport mode), 46,8 χλμ/ώρα Καλό για αρχάριους, αλλά για €400 που έχει η βασική έκδοση υπάρχουν (πολύ) καλύτερες επιλογές.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 30, 2019 15:44:25 GMT 2
Βίντεο με λήψη του Mavic Mini.
|
|
|
Post by captnemo on Oct 30, 2019 16:36:38 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 30, 2019 17:48:29 GMT 2
Και οι πρώτες πτώσεις...
|
|
|
Post by petersea on Oct 31, 2019 0:42:03 GMT 2
Το μικρό θα κάνει τρελές πωλήσεις, ακόμα δεν κυκλοφόρησε και είναι out of stock, Ιδικά το fly more combo με 500€ με όλα όσα προσφέρει το YouTube γέμισε με βίντεο, διακρίνω μεγάλο ενδιαφέρον.. 😊
|
|
|
Post by Frontier on Oct 31, 2019 8:10:19 GMT 2
Το μικρό θα κάνει τρελές πωλήσεις, ακόμα δεν κυκλοφόρησε και είναι out of stock, Ιδικά το fly more combo με 500€ με όλα όσα προσφέρει το YouTube γέμισε με βίντεο, διακρίνω μεγάλο ενδιαφέρον.. 😊 Πάντα έτσι γίνεται με όλους τους κατασκευαστές, με το που παρουσιαστεί κάτι είναι out of stock γιατί απλούστατα δεν υπάρχει ποτέ αρκετό στοκ στην 1η κυκλοφορία (και με το Mavic το ίδιο είχε γίνει). Το Mini είναι καλό για τριτοτέταρτο drone (!) καθαρά λόγω μεγέθους και επειδή (ακόμα) δεν χρειάζεται να το δηλώσει κάποιος για να πετάξει με αυτό (εντός λογικών ορίων). Προσωπικά θα το αγόραζα απλά και μόνο για να λέω ότι το έχω (εφόσον διέθετα τα χρήματα), αλλά θα φοβόμουν αρκετά να το πετάξω εδώ με τις ριπές αέρα που έχει. Στο βίντεο που έβαλα παραπάνω - και έχει και άλλα στο YT - ο τύπος παρολίγο να το χάσει την τελευταία φορά, γιατί το σκάφος δεν είχε την δύναμη να γυρίσει πίσω με RTH και δεν είχε παρά ελάχιστο αέρα (εδώ αν είχε συμβεί αυτό θα ήταν τελειωμένο).
|
|
|
Post by petersea on Oct 31, 2019 9:04:35 GMT 2
Το μικρό θα κάνει τρελές πωλήσεις, ακόμα δεν κυκλοφόρησε και είναι out of stock, Ιδικά το fly more combo με 500€ με όλα όσα προσφέρει το YouTube γέμισε με βίντεο, διακρίνω μεγάλο ενδιαφέρον.. 😊 Πάντα έτσι γίνεται με όλους τους κατασκευαστές, με το που παρουσιαστεί κάτι είναι out of stock γιατί απλούστατα δεν υπάρχει ποτέ αρκετό στοκ στην 1η κυκλοφορία (και με το Mavic το ίδιο είχε γίνει). Το Mini είναι καλό για τριτοτέταρτο drone (!) καθαρά λόγω μεγέθους και επειδή (ακόμα) δεν χρειάζεται να το δηλώσει κάποιος για να πετάξει με αυτό (εντός λογικών ορίων). Προσωπικά θα το αγόραζα απλά και μόνο για να λέω ότι το έχω (εφόσον διέθετα τα χρήματα), αλλά θα φοβόμουν αρκετά να το πετάξω εδώ με τις ριπές αέρα που έχει. Στο βίντεο που έβαλα παραπάνω - και έχει και άλλα στο YT - ο τύπος παρολίγο να το χάσει την τελευταία φορά, γιατί το σκάφος δεν είχε την δύναμη να γυρίσει πίσω με RTH και δεν είχε παρά ελάχιστο αέρα (εδώ αν είχε συμβεί αυτό θα ήταν τελειωμένο). Νομίζω σε λογικά πλαίσια να μην έχει θέμα το δίνει για 8ms αντοχή στον αέρα level 4 το βάζεις και σε sport mode και κάτι θα κάνει 😁, αυτό που είναι ωραίο είναι που φτιάχνει αμέσως μέσα από την εφαρμογή βιντεάκια και τα ανεβάζεις όπου θέλεις και το Fly more combo τα έχει όλα έτσι το παίρνεις παντού μαζί σου είναι ωραίο το ρημάδι 😂, μην αντιστέκεσε σε βλέπω το χαλβαδιαζεις 😂😂😂
|
|
|
Post by petersea on Oct 31, 2019 9:45:46 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Oct 31, 2019 13:16:39 GMT 2
Πάντα έτσι γίνεται με όλους τους κατασκευαστές, με το που παρουσιαστεί κάτι είναι out of stock γιατί απλούστατα δεν υπάρχει ποτέ αρκετό στοκ στην 1η κυκλοφορία (και με το Mavic το ίδιο είχε γίνει). Το Mini είναι καλό για τριτοτέταρτο drone (!) καθαρά λόγω μεγέθους και επειδή (ακόμα) δεν χρειάζεται να το δηλώσει κάποιος για να πετάξει με αυτό (εντός λογικών ορίων). Προσωπικά θα το αγόραζα απλά και μόνο για να λέω ότι το έχω (εφόσον διέθετα τα χρήματα), αλλά θα φοβόμουν αρκετά να το πετάξω εδώ με τις ριπές αέρα που έχει. Στο βίντεο που έβαλα παραπάνω - και έχει και άλλα στο YT - ο τύπος παρολίγο να το χάσει την τελευταία φορά, γιατί το σκάφος δεν είχε την δύναμη να γυρίσει πίσω με RTH και δεν είχε παρά ελάχιστο αέρα (εδώ αν είχε συμβεί αυτό θα ήταν τελειωμένο). Νομίζω σε λογικά πλαίσια να μην έχει θέμα το δίνει για 8ms αντοχή στον αέρα level 4 το βάζεις και σε sport mode και κάτι θα κάνει 😁, αυτό που είναι ωραίο είναι που φτιάχνει αμέσως μέσα από την εφαρμογή βιντεάκια και τα ανεβάζεις όπου θέλεις και το Fly more combo τα έχει όλα έτσι το παίρνεις παντού μαζί σου είναι ωραίο το ρημάδι 😂, μην αντιστέκεσε σε βλέπω το χαλβαδιαζεις 😂😂😂 Δεν αντιστέκομαι, αλλά δεν παίζει χρήμα αυτή την εποχή μιας που προέχουν άλλα πράγματα Αντοχή στον αέρα δεν θα έχει, ούτε κατά διάνοια 4BF και λόγω μεγέθους. Άλλωστε δεν προορίζεται το Mavic Mini για τέτοιες πτήσεις. Από όλα τα βίντεο που έχω δει μέχρι στιγμής πάντως, ο μόνος - για εμένα - αξιόπιστος, είναι αυτός παραπάνω που του έπεσε 4 φορές. Όλα τα άλλα που έχω δει, είτε είναι χορηγούμενα, είτε απλά δεν το δοκιμάζουν αρκετά. Θυμάμαι στο Mavic 2 έναν Ισπανό που το πετούσε και το κοπανούσε πάνω σε δέντρα για να δείξει πόσο γερό είναι, παραδόξως δεν βλέπω παρουσίασή του αυτήν την φορά
|
|
|
Post by petersea on Nov 2, 2019 10:11:44 GMT 2
Του άλλαξε τα φώτα 😂
|
|
|
Post by Frontier on Nov 2, 2019 14:19:28 GMT 2
|
|
|
Post by petersea on Nov 2, 2019 22:36:06 GMT 2
Το μικρό συνεχώς με εκπλήσσει.. 😁
|
|
|
Post by anergos13 on Nov 3, 2019 1:26:58 GMT 2
Στα dji πέφτουν οι τιμές γενικά? Από που είναι καλύτερη μια αγορά? Από το official store?
|
|
|
Post by petersea on Nov 3, 2019 8:36:41 GMT 2
Στα dji πέφτουν οι τιμές γενικά? Από που είναι καλύτερη μια αγορά? Από το official store? Εάν σε ενδιαφέρει το mavic mini είναι καινούργιο και πιστεύω όλοι θα το έχουν ίδια τιμή από της 11 του μήνα παίζει να το έχουν και Ελλάδα νομίζω όμως θα πρέπει να κάνεις προ παραγγελία για να πάρεις κάποιο για άλλα μοντέλα και από Κίνα εγώ προτιμώ το gearbest για καλύτερες τιμές και σωστή αποστολή...
|
|
|
Post by anergos13 on Nov 3, 2019 10:08:21 GMT 2
Στα dji πέφτουν οι τιμές γενικά? Από που είναι καλύτερη μια αγορά? Από το official store? Εάν σε ενδιαφέρει το mavic mini είναι καινούργιο και πιστεύω όλοι θα το έχουν ίδια τιμή από της 11 του μήνα παίζει να το έχουν και Ελλάδα νομίζω όμως θα πρέπει να κάνεις προ παραγγελία για να πάρεις κάποιο για άλλα μοντέλα και από Κίνα εγώ προτιμώ το gearbest για καλύτερες τιμές και σωστή αποστολή... Κοίτα, εδώ και 2,3 μήνες σκέφτομαι να πάρω το πρώτο drone ..ήμουν στο παρά πεντε να πάρω το husban το zino αλλά προέκυψε μια άλλη προτεραιότητα και δεν έκανα κίνηση... Τώρα βλέπω αυτό και η αλήθεια είναι ότι μου γυάλισε βλέποντας και αρκετά πρώτα reviews και σίγουρα το όνομα DJI.. Υπάρχει και χρόνος να περιμένω μια πιθανη πτώση τιμής / εκπτωση (συμβαίνει άραγε?)... Από το Zino ,Fimi X8 το βλεπεται καλύτερο? Είδα ότι το έχει και στο Amazon στην ίδια τιμή βέβαια και λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ το δίνει αποφορολογημενο (327€) αλλά πώς να το δικαιολογήσω? είναι ένα θέμα ...
|
|
|
Post by thomas on Nov 3, 2019 13:25:24 GMT 2
Εάν σε ενδιαφέρει το mavic mini είναι καινούργιο και πιστεύω όλοι θα το έχουν ίδια τιμή από της 11 του μήνα παίζει να το έχουν και Ελλάδα νομίζω όμως θα πρέπει να κάνεις προ παραγγελία για να πάρεις κάποιο για άλλα μοντέλα και από Κίνα εγώ προτιμώ το gearbest για καλύτερες τιμές και σωστή αποστολή... Κοίτα, εδώ και 2,3 μήνες σκέφτομαι να πάρω το πρώτο drone ..ήμουν στο παρά πεντε να πάρω το husban το zino αλλά προέκυψε μια άλλη προτεραιότητα και δεν έκανα κίνηση... Τώρα βλέπω αυτό και η αλήθεια είναι ότι μου γυάλισε βλέποντας και αρκετά πρώτα reviews και σίγουρα το όνομα DJI.. Υπάρχει και χρόνος να περιμένω μια πιθανη πτώση τιμής / εκπτωση (συμβαίνει άραγε?)... Από το Zino ,Fimi X8 το βλεπεται καλύτερο? Είδα ότι το έχει και στο Amazon στην ίδια τιμή βέβαια και λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ το δίνει αποφορολογημενο (327€) αλλά πώς τα δικαιολογήσω? είναι ένα θέμα ... Φιλε μ dji μονοδρομος στα drone....
|
|
|
Post by petersea on Nov 4, 2019 11:18:19 GMT 2
Εάν σε ενδιαφέρει το mavic mini είναι καινούργιο και πιστεύω όλοι θα το έχουν ίδια τιμή από της 11 του μήνα παίζει να το έχουν και Ελλάδα νομίζω όμως θα πρέπει να κάνεις προ παραγγελία για να πάρεις κάποιο για άλλα μοντέλα και από Κίνα εγώ προτιμώ το gearbest για καλύτερες τιμές και σωστή αποστολή... Κοίτα, εδώ και 2,3 μήνες σκέφτομαι να πάρω το πρώτο drone ..ήμουν στο παρά πεντε να πάρω το husban το zino αλλά προέκυψε μια άλλη προτεραιότητα και δεν έκανα κίνηση... Τώρα βλέπω αυτό και η αλήθεια είναι ότι μου γυάλισε βλέποντας και αρκετά πρώτα reviews και σίγουρα το όνομα DJI.. Υπάρχει και χρόνος να περιμένω μια πιθανη πτώση τιμής / εκπτωση (συμβαίνει άραγε?)... Από το Zino ,Fimi X8 το βλεπεται καλύτερο? Είδα ότι το έχει και στο Amazon στην ίδια τιμή βέβαια και λόγω επαγγελματικού ΑΦΜ το δίνει αποφορολογημενο (327€) αλλά πώς να το δικαιολογήσω? είναι ένα θέμα ... Δεν θα σου πω πιο είναι καλύτερο, μπορώ να πω πιο θα έπαιρνα εγώ και αυτό είναι το mini ο καθένας βάζει τα δικά του θέλω, κάμερα, απόσταση, και μάρκα, κάνε μια έρευνα δες βίντεο και χτύπα.. 😁
|
|
|
Post by anergos13 on Nov 6, 2019 13:44:07 GMT 2
η δυνατοτητα Find my drone....υπάρχει και σε Husban, Fimi ?
|
|
|
Post by Frontier on Nov 13, 2019 20:41:58 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο με το Mini από πραγματικό - όχι χορηγούμενο χρήστη - που το παρέλαβε. Αρκετά (σοβαρά) θεματάκια, ειδικά σε sport mode και στραβοί ορίζοντες a'la Fimi.
|
|
|
Post by petersea on Nov 14, 2019 19:26:00 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο με το Mini από πραγματικό - όχι χορηγούμενο χρήστη - που το παρέλαβε. Αρκετά (σοβαρά) θεματάκια, ειδικά σε sport mode και στραβοί ορίζοντες a'la Fimi. Καλησπερα Μάνο, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω να έχει κάποιο θέμα εκτός από την ειδοποίηση που του έβγαλε σε sport mode, στραβό ορίζοντά δεν είδα εκτός όταν το είχε σε sport mode και του έκανε απότομες κινήσεις OK, και εκεί που το έστειλε μακριά πιστεύω θα πήγαινε σίγουρα πιο μακριά αλλά το RC το είχε σχεδόν 90 μοίρες γωνία, εδώ στην Ελλάδα το πήγαν ένα χιλιόμετρο που είναι ce, πότε θα το πάρεις.. 😂😂😂
|
|
|
Post by petersea on Nov 14, 2019 19:39:11 GMT 2
Εάν είναι διαφήμιση συγνώμη διέγραψε το, το έβαλα για το τεστ απόστασης στο τέλος...
|
|
|
Post by Vako on Nov 15, 2019 9:53:43 GMT 2
Εχει ενα θεματακι με στραβο οριζοντα εχει δικιο ο Μανος , ειδικα οταν κανεις αποτομες κινησεις αργει να ευθυγραμιστει το gimbal και μερικες φορες μενει λιγο στραβο. Αλλα θεωρω οτι ολα τα παιδικα θα φτειαξουν με αντιστοιχες αναβαθμισεις.. επειδη λεγετε mavic ας μην περιμενουμε να ειναι mavic , θεωρω οτι θα λυθουν πολλα θεματακια . Ειναι θεμα χρονου να το παρεις Μανο ...ειναι ματαιο να αντιστεκεσαι..χαχα
|
|
|
Post by Frontier on Nov 15, 2019 17:24:43 GMT 2
Ένα ακόμα βίντεο με το Mini από πραγματικό - όχι χορηγούμενο χρήστη - που το παρέλαβε. Αρκετά (σοβαρά) θεματάκια, ειδικά σε sport mode και στραβοί ορίζοντες a'la Fimi. Καλησπερα Μάνο, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω να έχει κάποιο θέμα εκτός από την ειδοποίηση που του έβγαλε σε sport mode, στραβό ορίζοντά δεν είδα εκτός όταν το είχε σε sport mode και του έκανε απότομες κινήσεις OK, και εκεί που το έστειλε μακριά πιστεύω θα πήγαινε σίγουρα πιο μακριά αλλά το RC το είχε σχεδόν 90 μοίρες γωνία, εδώ στην Ελλάδα το πήγαν ένα χιλιόμετρο που είναι ce, πότε θα το πάρεις.. 😂😂😂 Γεια σου Πέτρο. Στο 7:39 φαίνεται ξεκάθαρα ο στραβός ορίζοντας με κλίση πάνω από 3 μοίρες δεξιά. Το θέμα με το Mavic Mini - και είναι ο λόγος που δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω - είναι ότι δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα νέο σε σχέση με αυτά που έχω (και είναι αρκετά). Άσε που με τους ανέμους που έχουμε εδώ, δεν πετάνε καλά-καλά πιο μεγάλα, όχι αυτή εδώ η κουτσουλιά που λίγο πιο δυνατός να είναι ο αέρας το έχασες. Είμαι πάντως ανοικτός σε δωρεές για μια τίμια - όπως πάντα - παρουσίαση
|
|
|
Post by Frontier on Nov 15, 2019 17:26:41 GMT 2
Εχει ενα θεματακι με στραβο οριζοντα εχει δικιο ο Μανος , ειδικα οταν κανεις αποτομες κινησεις αργει να ευθυγραμιστει το gimbal και μερικες φορες μενει λιγο στραβο. Αλλα θεωρω οτι ολα τα παιδικα θα φτειαξουν με αντιστοιχες αναβαθμισεις.. επειδη λεγετε mavic ας μην περιμενουμε να ειναι mavic , θεωρω οτι θα λυθουν πολλα θεματακια . Ειναι θεμα χρονου να το παρεις Μανο ...ειναι ματαιο να αντιστεκεσαι..χαχα Φίλε Βαγγέλη, δεν το βλέπω να το παίρνω, πραγματικά. Όπως είπα και στον Πέτρο πιο πάνω, δεν μου προσφέρει τίποτα νέο σε σχέση με αυτά που έχω. Υ.Γ: Περιμένω ήδη κάτι άλλο πιο πρωτότυπο (και μεγαλύτερο), ενώ δεν σου κρύβω ότι καλοκοιτάζω την Anafi Thermal...
|
|
|
Post by petersea on Nov 15, 2019 19:48:57 GMT 2
Εχει ενα θεματακι με στραβο οριζοντα εχει δικιο ο Μανος , ειδικα οταν κανεις αποτομες κινησεις αργει να ευθυγραμιστει το gimbal και μερικες φορες μενει λιγο στραβο. Αλλα θεωρω οτι ολα τα παιδικα θα φτειαξουν με αντιστοιχες αναβαθμισεις.. επειδη λεγετε mavic ας μην περιμενουμε να ειναι mavic , θεωρω οτι θα λυθουν πολλα θεματακια . Ειναι θεμα χρονου να το παρεις Μανο ...ειναι ματαιο να αντιστεκεσαι..χαχα Φίλε Βαγγέλη, δεν το βλέπω να το παίρνω, πραγματικά. Όπως είπα και στον Πέτρο πιο πάνω, δεν μου προσφέρει τίποτα νέο σε σχέση με αυτά που έχω. Υ.Γ: Περιμένω ήδη κάτι άλλο πιο πρωτότυπο (και μεγαλύτερο), ενώ δεν σου κρύβω ότι καλοκοιτάζω την Anafi Thermal... Εάν φέρεις το skydio 2 ουαου προσκυνώ 😁 μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το drone... 😊
|
|
|
Post by Frontier on Nov 17, 2019 19:38:17 GMT 2
Φίλε Βαγγέλη, δεν το βλέπω να το παίρνω, πραγματικά. Όπως είπα και στον Πέτρο πιο πάνω, δεν μου προσφέρει τίποτα νέο σε σχέση με αυτά που έχω. Υ.Γ: Περιμένω ήδη κάτι άλλο πιο πρωτότυπο (και μεγαλύτερο), ενώ δεν σου κρύβω ότι καλοκοιτάζω την Anafi Thermal... Εάν φέρεις το skydio 2 ουαου προσκυνώ 😁 μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το drone... 😊 Δεν είσαι ο μόνος Το συγκεκριμένο είναι στα (σοβαρά) υπόψη, αλλά θα πρέπει να έρθει ο γνωστός μου από Αμερική για να μου το φέρει. Και φυσικά να είναι διαθέσιμο. Αυτό που περιμένω είναι λίγο μεγαλύτερο, εκτιμώ ότι θα το παραλάβω σε καμιά 10αριά μέρες οπότε και θα το παρουσιάσω
|
|
|
Post by Vako on Nov 18, 2019 13:56:05 GMT 2
Εάν φέρεις το skydio 2 ουαου προσκυνώ 😁 μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό το drone... 😊 Δεν είσαι ο μόνος Το συγκεκριμένο είναι στα (σοβαρά) υπόψη, αλλά θα πρέπει να έρθει ο γνωστός μου από Αμερική για να μου το φέρει. Και φυσικά να είναι διαθέσιμο. Αυτό που περιμένω είναι λίγο μεγαλύτερο, εκτιμώ ότι θα το παραλάβω σε καμιά 10αριά μέρες οπότε και θα το παρουσιάσω Ok πασο, περναμε σε αλλο επιπεδο και δεν εχεις αδικο...λογικη η αγοραστικη σου πορεια πλεον!
|
|
teamr
New Member
|
Post by teamr on Nov 18, 2019 14:50:45 GMT 2
Κάτοχος του mini drone fly more combo από χτες,αγορά από το αεροδρομιο του Αμστερνταμ στα 399 ευρώ με 2 χρόνια παγκόσμια εγγύηση. Μπορεί κάποιος να μου πεί πριν κάνω οτιδήποτε πως αγοράζω την DJI Care Refresh (προϋποθέσεις κλπ)? Κάτι που πρέπει να προσέξω γενικά? Κάτοχος περίπου 2 χρόνια του Xiaomi 4K.
|
|
|
Post by Frontier on Nov 18, 2019 16:49:12 GMT 2
Κάτοχος του mini drone fly more combo από χτες,αγορά από το αεροδρομιο του Αμστερνταμ στα 399 ευρώ με 2 χρόνια παγκόσμια εγγύηση. Μπορεί κάποιος να μου πεί πριν κάνω οτιδήποτε πως αγοράζω την DJI Care Refresh (προϋποθέσεις κλπ)? Κάτι που πρέπει να προσέξω γενικά? Κάτοχος περίπου 2 χρόνια του Xiaomi 4K. Για το care refresh και την εγγύηση, υπάρχουν πληροφορίες εδώ: www.freedrone.gr/thread/130/dji-care-refreshΑν το αγόρασες από duty free shop, η εγγύηση ισχύει για την ήπειρο αγοράς (το λέει στο site της dji). Για αγορά care refresh, πάλι από το site της dji εντός 48 ωρών από την ενεργοποίηση του αεροσκάφους.
|
|
teamr
New Member
|
Post by teamr on Nov 18, 2019 17:27:57 GMT 2
Δεν είναι από duty free shop και η κάρτα που μου δώσανε γράφει "2 year world wide guarantee". Απότι βρήκα κι εγώ εδώ ψάχνοντας store.dji.com/product/dji-care-refresh-mavic-miniκοστίζει μόνο 39 ευρώ και λέει: Brand new and un-activated aircraft Aircraft activated within the last 48 hours Repaired in an official DJI Service Center (within 72 hours of receiving email invitation) Αρα μπορώ και πριν το ενεργοποιήσω σωστά;
|
|