|
Post by thomas on Oct 30, 2018 13:06:14 GMT 2
7Για να βλεπουμε τις δυνατοτητες των σκαφων..και τα ορια τους . 7 χλμ total 14χλμ πληρης απνοια, ελικες απο το platinum (δεν νομιζω οτι υπαρχει διαφορα με τους stock). Βεβαια το τεστ δεν ηταν τοσο δικαιο μιας και αναγκαστηκα λογω ενος βουνου που επρεπε να καβαλησω (ελειψη πεδιαδας) και ανεβηκα στα 300 μετρα υψομετρο που μου εφαγε πολυ μπαταρια.Συντομα θα κανω και ενα range test στην ιδια αποσταση σε φλατ περιοχη με τους δυο τυπους ελικων Μπραβο Βαγγελη!Πολυ καλη δοκιμη μπορω να πω!Περιμενω να δω τα 8 χλμ!
|
|
|
Post by Vako on Oct 30, 2018 13:16:59 GMT 2
7Για να βλεπουμε τις δυνατοτητες των σκαφων..και τα ορια τους . 7 χλμ total 14χλμ πληρης απνοια, ελικες απο το platinum (δεν νομιζω οτι υπαρχει διαφορα με τους stock). Βεβαια το τεστ δεν ηταν τοσο δικαιο μιας και αναγκαστηκα λογω ενος βουνου που επρεπε να καβαλησω (ελειψη πεδιαδας) και ανεβηκα στα 300 μετρα υψομετρο που μου εφαγε πολυ μπαταρια.Συντομα θα κανω και ενα range test στην ιδια αποσταση σε φλατ περιοχη με τους δυο τυπους ελικων Μπραβο Βαγγελη!Πολυ καλη δοκιμη μπορω να πω!Περιμενω να δω τα 8 χλμ! αΑσε με να αγιασω ρε Θωμα..ειπα δεν θα κανω mods σε αυτο το σκαφος!!!! καλα εστω ειπα οτι θα κανω λιγα mods σε αυτο το σκαφος!!! χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:11:43 GMT 2
Μπραβο Βαγγελη!Πολυ καλη δοκιμη μπορω να πω!Περιμενω να δω τα 8 χλμ! αΑσε με να αγιασω ρε Θωμα..ειπα δεν θα κανω mods σε αυτο το σκαφος!!!! καλα εστω ειπα οτι θα κανω λιγα mods σε αυτο το σκαφος!!! χαχαχα Ότι και να κανεις, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, φιλε vako...😉
|
|
|
Post by Vako on Oct 31, 2018 22:19:51 GMT 2
αΑσε με να αγιασω ρε Θωμα..ειπα δεν θα κανω mods σε αυτο το σκαφος!!!! καλα εστω ειπα οτι θα κανω λιγα mods σε αυτο το σκαφος!!! χαχαχα Ότι και να κανεις, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, φιλε vako...😉 Ε αμα εχω εσένα που στο φορουμ το παιζεις η παρθενα του δασους και την νυχτα γινεσαι modakias και μου βαζεις διαφορες ιδεες με τα διαφορα που ανακαλυπτεις..αντε να προκοψω...παλι το mavic θα αρχισει να διανυκτερευει στα βουνα ... Ασε που την αλλη ημερα ξυπνας βρυκολακα και δεν θυμασαι τι mods μου ειπες και μου αζεις και χερι που τα κανω!!!! Αβυσος η ψυχη σου ρε φιλε μου.
|
|
|
Post by sotirist on Oct 31, 2018 22:25:28 GMT 2
Ότι και να κανεις, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, φιλε vako...😉 Ε αμα εχω εσένα που στο φορουμ το παιζεις η παρθενα του δασους και την νυχτα γινεσαι modakias και μου βαζεις διαφορες ιδεες με τα διαφορα που ανακαλυπτεις..αντε να προκοψω...παλι το mavic θα αρχισει να διανυκτερευει στα βουνα ... Ασε που την αλλη ημερα ξυπνας βρυκολακα και δεν θυμασαι τι mods μου ειπες και μου αζεις και χερι που τα κανω!!!! Αβυσος η ψυχη σου ρε φιλε μου. Ουδείς τέλειος φιλε vako... Εγώ μάλιστα, είμαι στον αντίποδα, αλλά.....μαρεσει εκεί, όπως και σε σένα νομίζω 🤓🤓 So G(ranazis) T🧐🧐
|
|
|
Post by Vako on Nov 19, 2018 12:16:22 GMT 2
Τσαμπα ματσακι...ημιχρονο δεν βγαζει αλλα με τις 3 μπαταριες κατι βλεπεις...χαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Nov 19, 2018 13:27:54 GMT 2
Ωραία !!!
Αμα βρεις και τρόπο ν αλλάζει μπαταρία στον αέρα, θα γίνω συνδρομητής
χαχαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Nov 19, 2018 14:51:37 GMT 2
Ωραία !!! Αμα βρεις και τρόπο ν αλλάζει μπαταρία στον αέρα, θα γίνω συνδρομητής χαχαχαχαχ Αμα πληρωσεις κατι παραπανω θα σε κατεβασω και στα VIP χαχαχαχα Οσο για τις μπαταριες, οταν αλλαζω θα βαζω διαφημισεις
|
|
|
Post by engelo on Nov 19, 2018 14:55:07 GMT 2
xaxaxaxaxax
|
|
|
Post by Vako on Nov 20, 2018 20:41:58 GMT 2
Μια ρυθμισουλα εκανε διαφορα...χωρις κανενα mod μπαταριας 14477 μετρα total το υπολοιπο 6% με παει αλλα 600 μετρα , αλλα καθοτι ειμαι συντηρητικος τυπος δεν το ζορισα χαχαχα
|
|
|
Post by sotirist on Nov 20, 2018 22:33:01 GMT 2
Μια ρυθμισουλα εκανε διαφορα...χωρις κανενα mod μπαταριας 14477 μετρα total το υπολοιπο 6% με παει αλλα 600 μετρα , αλλα καθοτι ειμαι συντηρητικος τυπος δεν το ζορισα χαχαχα Ναι καλά, τα πολλαπλά 0% που εχεις κάνει στις τελευταίες πτήσεις δεν τα βγάζεις στον αέρα, γιατί θα φας κράξιμο....βιαστή των drones 😂😂😂😂😂 Ωραίος φιλε vako, δεν μας λες και την....ρυθμισουλα, να μαθαίνουμε 🧐🧐
|
|
|
Post by Vako on Nov 21, 2018 8:59:41 GMT 2
Μια ρυθμισουλα εκανε διαφορα...χωρις κανενα mod μπαταριας 14477 μετρα total το υπολοιπο 6% με παει αλλα 600 μετρα , αλλα καθοτι ειμαι συντηρητικος τυπος δεν το ζορισα χαχαχα Ναι καλά, τα πολλαπλά 0% που εχεις κάνει στις τελευταίες πτήσεις δεν τα βγάζεις στον αέρα, γιατί θα φας κράξιμο....βιαστή των drones 😂😂😂😂😂 Ωραίος φιλε vako, δεν μας λες και την....ρυθμισουλα, να μαθαίνουμε 🧐🧐Εσυ ειδικα θα πληρωσεις για να στο πω... στους υπολοιπους με pm μπορω να το πω!!!
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Nov 21, 2018 9:33:35 GMT 2
Nov 19, 2018 Vako said: Αμα πληρωσεις κατι παραπανω θα σε κατεβασω και στα VIP χαχαχαχα Οσο για τις μπαταριες, οταν αλλαζω θα βαζω διαφημισεις Αχχαααααχχχ...!!!! τι λέει ο άνθρωπος...!!
|
|
|
Post by Vako on Nov 22, 2018 19:51:27 GMT 2
Γιατι τα drone του freedrone εργαζονται υπο δυσμενεις συνθηκες, να ικανοποιησουν αφενος το αφεντικο τους, αφετερου την σοβαρη και τεκμηριωμενη ερευνα για το σε ποσο χρονο πεφτουν απο ρευμα...μπορει να μην τα καταφερα αυτη τη φορα...αλλα η ερευνα ειναι σε εξελιξη!!! Τι ειπα παλι ο ανθρωπος!!!!? Μας ψεκασαν παλι...χαχαχα
|
|
|
Post by Vako on Nov 26, 2018 19:43:32 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on Nov 26, 2018 22:08:33 GMT 2
Πρόσεχε .. τα ίδια έκανε και ο Ιορδάνης αχαχαχαχαχ
|
|
|
Post by Vako on Nov 26, 2018 22:20:08 GMT 2
Πρόσεχε .. τα ίδια έκανε και ο Ιορδάνης αχαχαχαχαχ Με προσβαλεις...οταν με παρομοιαζεις με τον Ιορδανη
|
|
|
Post by engelo on Nov 26, 2018 22:21:42 GMT 2
χααχααχ υπάρχει σχετικό βιντεο φίλε μου !!!!
|
|
|
Post by Vako on Nov 26, 2018 22:26:41 GMT 2
Whatever...
|
|
|
Post by engelo on Nov 27, 2018 0:14:48 GMT 2
Αλήθεια χωρίς πλάκα μπορείς να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
|
|
|
Post by Vako on Nov 27, 2018 9:03:58 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Πριν 2 ημερες εν ωρα πτησης μου εβγαλε μηνυμα combass calibration. To σκαφος γυρισε κανονικα πισω , εκανα combass calibration δεν αλλαξε τιποτα και βγαζει οταν τσεκαρω combass 1 disconnect. Καπου ειχα διαβασει για το θεμα αυτο οτι τις περισσοτερες φορες λυθηκε με αλλαγη του gps module που ειναι στο πεανω καπακι πισω. Ο λογος που ανοιξα το σκαφος κατ'ουσιαν ηταν αυτος , εκανα ενα reconnect στο module αλλα κανει την κοροιδα. Εχει κανεις αποψη? Παμε για module?
ΥΓ: Δεν μου εφταναν αυτα εχθες το βραδυ ειχα και τον engelo να με δουλευει χαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Nov 27, 2018 10:47:22 GMT 2
Ασε ρε... το πήγες στα 2 χιλιόμετρα ύψος και κάηκε το GPS !!! χααχ
Ασχετο.. μπράβο ρε φίλε που το ανοίγεις... να σε έχουμε στα υπ όψιν..
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2018 10:50:28 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Πριν 2 ημερες εν ωρα πτησης μου εβγαλε μηνυμα combass calibration. To σκαφος γυρισε κανονικα πισω , εκανα combass calibration δεν αλλαξε τιποτα και βγαζει οταν τσεκαρω combass 1 disconnect. Καπου ειχα διαβασει για το θεμα αυτο οτι τις περισσοτερες φορες λυθηκε με αλλαγη του gps module που ειναι στο πεανω καπακι πισω. Ο λογος που ανοιξα το σκαφος κατ'ουσιαν ηταν αυτος , εκανα ενα reconnect στο module αλλα κανει την κοροιδα. Εχει κανεις αποψη? Παμε για module? ΥΓ: Δεν μου εφταναν αυτα εχθες το βραδυ ειχα και τον engelo να με δουλευει χαχαχα Η πυξίδα 1 είναι αυτή που έχει πάνω το GPS module, όπως σωστά λες. Αυτή έχει δύο σήματα, το SDA και το SCL, έλεγξε την καλωδιοταινία που την συνδέει με την μητρική (λογικά έχει κάποιο notch που τα κρατά - ή άλλαξε την καλωδιοταινία.
|
|
|
Post by Vako on Nov 27, 2018 11:33:29 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Πριν 2 ημερες εν ωρα πτησης μου εβγαλε μηνυμα combass calibration. To σκαφος γυρισε κανονικα πισω , εκανα combass calibration δεν αλλαξε τιποτα και βγαζει οταν τσεκαρω combass 1 disconnect. Καπου ειχα διαβασει για το θεμα αυτο οτι τις περισσοτερες φορες λυθηκε με αλλαγη του gps module που ειναι στο πεανω καπακι πισω. Ο λογος που ανοιξα το σκαφος κατ'ουσιαν ηταν αυτος , εκανα ενα reconnect στο module αλλα κανει την κοροιδα. Εχει κανεις αποψη? Παμε για module? ΥΓ: Δεν μου εφταναν αυτα εχθες το βραδυ ειχα και τον engelo να με δουλευει χαχαχα Η πυξίδα 1 είναι αυτή που έχει πάνω το GPS module, όπως σωστά λες. Αυτή έχει δύο σήματα, το SDA και το SCL, έλεγξε την καλωδιοταινία που την συνδέει με την μητρική (λογικά έχει κάποιο notch που τα κρατά - ή άλλαξε την καλωδιοταινία. Mανο Το κοιταξα και ηταν το πρωτο που πηγε στο μυαλο μου αλλα ολα δειχνουν οκ. Αλλωστε δεν νομιζω να δινει σκετη την καλωδιοταινια
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2018 11:40:32 GMT 2
Η πυξίδα 1 είναι αυτή που έχει πάνω το GPS module, όπως σωστά λες. Αυτή έχει δύο σήματα, το SDA και το SCL, έλεγξε την καλωδιοταινία που την συνδέει με την μητρική (λογικά έχει κάποιο notch που τα κρατά - ή άλλαξε την καλωδιοταινία. Mανο Το κοιταξα και ηταν το πρωτο που πηγε στο μυαλο μου αλλα ολα δειχνουν οκ. Αλλωστε δεν νομιζω να δινει σκετη την καλωδιοταινια Αν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ΟΚ η καλωδιοταινία, τότε η πυξίδα έχει καεί.
|
|
|
Post by Vako on Nov 27, 2018 11:53:38 GMT 2
Mανο Το κοιταξα και ηταν το πρωτο που πηγε στο μυαλο μου αλλα ολα δειχνουν οκ. Αλλωστε δεν νομιζω να δινει σκετη την καλωδιοταινια Αν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ΟΚ η καλωδιοταινία, τότε η πυξίδα έχει καεί. Σε ευχαριστω
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2018 13:19:44 GMT 2
Αν είσαι 100% σίγουρος ότι είναι ΟΚ η καλωδιοταινία, τότε η πυξίδα έχει καεί. Σε ευχαριστω Τι ευχαριστείς φίλε μου, μακάρι να ήταν η καλωδιοταινία γιατί επισκευάζεται πολύ εύκολα. Εδώ το ανταλλακτικό.
|
|
|
Post by sotirist on Nov 27, 2018 21:15:36 GMT 2
Καλημερα σε ολους. Πριν 2 ημερες εν ωρα πτησης μου εβγαλε μηνυμα combass calibration. To σκαφος γυρισε κανονικα πισω , εκανα combass calibration δεν αλλαξε τιποτα και βγαζει οταν τσεκαρω combass 1 disconnect. Καπου ειχα διαβασει για το θεμα αυτο οτι τις περισσοτερες φορες λυθηκε με αλλαγη του gps module που ειναι στο πεανω καπακι πισω. Ο λογος που ανοιξα το σκαφος κατ'ουσιαν ηταν αυτος , εκανα ενα reconnect στο module αλλα κανει την κοροιδα. Εχει κανεις αποψη? Παμε για module? ΥΓ: Δεν μου εφταναν αυτα εχθες το βραδυ ειχα και τον engelo να με δουλευει χαχαχα Η πυξίδα 1 είναι αυτή που έχει πάνω το GPS module, όπως σωστά λες. Αυτή έχει δύο σήματα, το SDA και το SCL, έλεγξε την καλωδιοταινία που την συνδέει με την μητρική (λογικά έχει κάποιο notch που τα κρατά - ή άλλαξε την καλωδιοταινία. Η πυξίδα ένα να υποθέσω ότι είναι ενσωματωμένη στο gps module του Mavic Pro, γιατί υπάρχει και σκέτη πυξίδα, μαλλον η 2;
|
|
|
Post by Frontier on Nov 27, 2018 21:21:20 GMT 2
Η πυξίδα 1 είναι αυτή που έχει πάνω το GPS module, όπως σωστά λες. Αυτή έχει δύο σήματα, το SDA και το SCL, έλεγξε την καλωδιοταινία που την συνδέει με την μητρική (λογικά έχει κάποιο notch που τα κρατά - ή άλλαξε την καλωδιοταινία. Η πυξίδα ένα να υποθέσω ότι είναι ενσωματωμένη στο gps module του Mavic Pro, γιατί υπάρχει και σκέτη πυξίδα, μαλλον η 2; Η μία πυξίδα είναι μέρος του GPS, η άλλη είναι πάνω στην μητρική.
|
|
|
Post by aspachris on Dec 9, 2018 0:20:48 GMT 2
Μετά από 15 μέρες απραξίας λόγω υποχρεώσεων, κατάφερα επιτέλους να κάνω μια βολτίτσα...και το μηχάνημα είχε τα κέφια του παρότι μας έλειπε ο φίλος vako .....
|
|