|
Post by brouzos on Sept 12, 2018 14:01:29 GMT 2
Ξαναλέω πάντως ότι χειρότερη υποστήριξη από εταιρεία δεν έχω ξαναδεί Είναι γιατί δεν έχεις έρθει από dji μεριά... Μέχρι τώρα με hubsan wingsland bg gb Kai eBay όσες φορές χρειάστηκε και άμεσα μου απάντησαν και κουτσά στραβά βρήκα μια λύση Με αυτούς δεν βρίσκει άνθρωπος λύση και σου απαντάνε με απίστευτη καθυστέρηση (χρειάστηκε να παρέμβει το PayPal)
|
|
|
Post by Vako on Sept 12, 2018 14:33:01 GMT 2
Ειχε προβλημα το σκαφος?
|
|
|
Post by brouzos on Sept 12, 2018 14:40:36 GMT 2
|
|
|
Post by thomas on Sept 13, 2018 1:20:16 GMT 2
Πραγματικά κρίμα καινούριο σκάφος κ πολλά υποσχόμενο!Μάλλον έπεσες σε αστοχία υλικού....Σίγουρα μπορεί να συμβεί σε όλους μας!Στις πόσες πτήσεις παρουσίασε το πρόβλημα?Ελπίζω να βρήκες άκρη με την εταιρία!
|
|
|
Post by brouzos on Sept 13, 2018 15:49:11 GMT 2
Πραγματικά κρίμα καινούριο σκάφος κ πολλά υποσχόμενο!Μάλλον έπεσες σε αστοχία υλικού....Σίγουρα μπορεί να συμβεί σε όλους μας!Στις πόσες πτήσεις παρουσίασε το πρόβλημα?Ελπίζω να βρήκες άκρη με την εταιρία! Πρώτη φορά το παρατήρησα στην δεύτερη πτήση Δεν είχε σταθερή συχνότητα το έκανε σπάνια αλλά φίλος τεχνικός υπολογιστον με προέτρεψε όπως και ο Μάνος να τι στείλω πισω Τώρα είναι καθοδον για Γαλλία
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Sept 14, 2018 15:18:11 GMT 2
brouzos: Φάνηκε από την αρχή που δεν ήταν τυχερο αφού έκανε ένα μήνα να ερθει Τώρα είναι στον δρόμο για Γαλλία η για αντικατάσταση η επιστροφή των χρημάτων μου πίσω Ξαναλέω πάντως ότι χειρότερη υποστήριξη από εταιρεία δεν έχω ξαναδεί Ω ρε συ, κρίμα... ...τουλάχιστο να βρεις άκρη με άλλο, εντάξει τώρα μπαίνουν σε αυτή την αγορά, δεν τους συμφέρει να βγουν άσχημα.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 16, 2018 17:15:28 GMT 2
Πραγματικά κρίμα καινούριο σκάφος κ πολλά υποσχόμενο!Μάλλον έπεσες σε αστοχία υλικού....Σίγουρα μπορεί να συμβεί σε όλους μας!Στις πόσες πτήσεις παρουσίασε το πρόβλημα?Ελπίζω να βρήκες άκρη με την εταιρία! Πρώτη φορά το παρατήρησα στην δεύτερη πτήση Δεν είχε σταθερή συχνότητα το έκανε σπάνια αλλά φίλος τεχνικός υπολογιστον με προέτρεψε όπως και ο Μάνος να τι στείλω πισω Τώρα είναι καθοδον για Γαλλία Περαστικά εύχομαι φιλε, μακάρι να ξεμπερδέψεις σύντομα🙁🙁
|
|
|
Post by brouzos on Sept 16, 2018 21:47:42 GMT 2
Πρώτη φορά το παρατήρησα στην δεύτερη πτήση Δεν είχε σταθερή συχνότητα το έκανε σπάνια αλλά φίλος τεχνικός υπολογιστον με προέτρεψε όπως και ο Μάνος να τι στείλω πισω Τώρα είναι καθοδον για Γαλλία Περαστικά εύχομαι φιλε, μακάρι να ξεμπερδέψεις σύντομα🙁🙁 Thnks αγόρι μου Ευτυχώς έχω δύο μικρά και παίζω λίγο με αυτα
|
|
|
Post by sotirist on Sept 19, 2018 20:10:22 GMT 2
Μετά από πολύ διάβασμα και πτήσεις, αναφέρω με βεβαιότητα ότι το Anafi τουλάχιστον στα 2,4 CE mode, boostάρει το σήμα μετά τα 800 μέτρα, παρά τα ενοχλητικά μηνύματα και προειδοποιήσεις που βγάζει το app. Ετσι εξηγείται γιατί σε όλες τις range πτήσεις, εκεί στα 700-900 τσιτωνεται και μετά στρώνει.
Επισης, αν θυμάστε στις συχνότητες του Anafi αναφέρεται και 100/10 MHz. Αυτές τις συχνότητες τις χρησιμοποιεί για την ηλεκτρονική αναγνώριση, που θα μας έρθει οσονουπω EASA γαρ, βέβαια κωδικοποιημένα με ισχυρό κλειδί.
Σ
|
|
|
Post by brouzos on Sept 20, 2018 11:29:44 GMT 2
Update στο θέμα μου Με ενημέρωσαν ότι μου αποσταλούν καινούργιο Χωρίς όμως να μου που την πρόβλημα είχε
|
|
|
Post by sotirist on Sept 20, 2018 18:13:22 GMT 2
Update στο θέμα μου Με ενημέρωσαν ότι μου αποσταλούν καινούργιο Χωρίς όμως να μου που την πρόβλημα είχε Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ 😎😎😎
|
|
|
Post by Vako on Sept 20, 2018 21:28:23 GMT 2
Update στο θέμα μου Με ενημέρωσαν ότι μου αποσταλούν καινούργιο Χωρίς όμως να μου που την πρόβλημα είχε Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ 😎😎😎 Τι ειπες τωρα sotirist!!! Αυθορμητο ηταν ?Χαχαχα Brouzos ευχομαι να πανε ολα καλα , να σρθει γρηγορα και να κανει πολλα χλμ απροβληματιστα στα χερια σου...που ετσι και θα γινει..!!!!
|
|
|
Post by brouzos on Sept 20, 2018 23:12:34 GMT 2
Ευχαριστώ παιδια Το περιμένω σαν να είναι η πρώτη φορά γιατί εάν αναλογιστεί κάνεις ότι το είχα παραγγείλει από τέλος Ιουνίου ένα μήνα που έκανε να έρθει μετά λόγο δουλειάς ζήτημα να του πέταξα 3μπαταριες και αυτές γύρω από το σπιτι Και μετά Σεπτέμβρη διαπίστωσα το πρόβλημα και δεν ξαναπεταξα Οπότε είναι σαν να μη το είχα ποτε
|
|
|
Post by Frontier on Sept 24, 2018 7:46:36 GMT 2
Το Anafi σε flash sale στο webshop της Parrot, με δώρο μια μπαταρία.
|
|
|
Post by brouzos on Sept 29, 2018 23:17:26 GMT 2
17 μέρες Κέρκυρα Γαλλία και πίσω...ελπίζω να είναι πιο τυχερο αυτο
|
|
|
Post by engelo on Sept 30, 2018 0:42:08 GMT 2
Γαμπρός, μη μιλάς καθόλου...
Καλές προσγειώσεις...
|
|
|
Post by Vako on Sept 30, 2018 1:23:31 GMT 2
Αυτο ειναι το καλο μοντελο... ολα θα ειναι οκ . Καλες πτησεις
|
|
|
Post by sotirist on Sept 30, 2018 6:08:12 GMT 2
17 μέρες Κέρκυρα Γαλλία και πίσω...ελπίζω να είναι πιο τυχερο αυτο Καλές πτήσεις και προσγειώσεις φιλε brouzos 🙂 Σ
|
|
|
Post by brouzos on Sept 30, 2018 10:31:51 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους Ελπίζω να το ευχαριστηθώ και εγώ επιτέλους Σήμερα που ο καιρός εδώ είναι φανταστικός θα πάω να φάω 2 μπαταριες 😂😂
|
|
|
Post by brouzos on Oct 1, 2018 0:19:52 GMT 2
Μετά από 3μηνες χωρίς ρεπό και όλες τις ατυχίες κατάφερα να φτιάξω έστω ένα μικρό βιντεακι
|
|
|
Post by sotirist on Oct 3, 2018 19:58:33 GMT 2
Μετά από 3μηνες χωρίς ρεπό και όλες τις ατυχίες κατάφερα να φτιάξω έστω ένα μικρό βιντεακι Σουπερ! Είναι το καλό είπαμε 🙂
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Oct 9, 2018 20:37:26 GMT 2
17 μέρες Κέρκυρα Γαλλία και πίσω...ελπίζω να είναι πιο τυχερο αυτο Ααααα.....!! πολύ ωραία, δυο γκαντεμιές είναι δύσκολο οπότε τέλος τα προβλήματα...!!! Super πτήσεις...!
|
|
|
Post by brouzos on Oct 10, 2018 9:06:59 GMT 2
Σε αυτό το περιβάλλον οι Παρεμβολές ήταν πάρα πολλές στα 200μ κολουσαν όλα..λογικο να υποθέσω?
|
|
|
Post by sotirist on Oct 10, 2018 19:01:07 GMT 2
Σε αυτό το περιβάλλον οι Παρεμβολές ήταν πάρα πολλές στα 200μ κολουσαν όλα..λογικο να υποθέσω? Εάν τα σκαφη στο -υπέροχο- λιμάνι του βίντεο σου είναι ενεργά, τα όργανα τους (πυξίδες, GPS, VHF, Radar κλπ) αλλά και κινητά, κεραίες κινητής κλπ είναι απόλυτα ικανά για σοβαρές παρεμβολες, αλλά ίσως τα 200 μέτρα είναι γιατί ήσουν και χαμηλά, ή ετσι καταλαβαίνω στο βίντεο. Εάν ανέβαινες λίγο σε ύψος θα ήταν καλύτερα και με zoom θα είχες παρόμοιο αποτέλεσμα. Κατα τα άλλα πολύ καλά 😊😊 Αποψη μου παντα Σ
|
|
|
Post by brouzos on Oct 16, 2018 21:21:50 GMT 2
Στο βιντεακι φενεται Γτ είναι ιδιαίτερο αυτό το drone😉😉😉
|
|
|
Post by sotirist on Oct 17, 2018 21:09:29 GMT 2
Στο βιντεακι φενεται Γτ είναι ιδιαίτερο αυτό το drone😉😉😉 Παραείναι καλό μου φαίνεται το φρέσκο Anafi🙂🙂🙂 Μπράβο φιλε brouzos, λαικ πολλά 😉
|
|
|
Post by brouzos on Oct 18, 2018 12:16:44 GMT 2
Στο βιντεακι φενεται Γτ είναι ιδιαίτερο αυτό το drone😉😉😉 Παραείναι καλό μου φαίνεται το φρέσκο Anafi🙂🙂🙂 Μπράβο φιλε brouzos, λαικ πολλά 😉 Σευχαριστω πολύ Σωτήρη μου Ειρθε ο καιρός να το λιώσω
|
|
|
Post by sotirist on Oct 18, 2018 21:44:41 GMT 2
Παραείναι καλό μου φαίνεται το φρέσκο Anafi🙂🙂🙂 Μπράβο φιλε brouzos, λαικ πολλά 😉 Σευχαριστω πολύ Σωτήρη μου Ειρθε ο καιρός να το λιώσω Αυτά είναι τα καλύτερα φιλε... κουστουμάκι σούπερ 😁
|
|
|
Post by brouzos on Oct 21, 2018 22:15:18 GMT 2
Ακούω γνώμες Γτ να συνέβη... Ευτυχώς όλα καλά έπεσε στα μαλακά και συνέχισα
|
|
|
Post by engelo on Oct 21, 2018 23:34:36 GMT 2
Έχασε τ αβγά και τα πασχάλια... μόλις πέρασε απο δίπλα το αυτοκίνητο...
Λοιπόν θα θέσω ορισμένα θέματα σχετικά με τα προγράμματα που έχουν ΟΛΑ τα drones και όχι μόνο το anafi.
Πιστέυω πως με την τρέχουσα τεχνολογία 9 στις 10 πτήσεις καταλήγουν σε crash. Για να είσαι σίγουρος πως θα πετύχει το πλάνο πρέπει να τραβάς στην έρημο sahara.
Ποτέ μα ποτέ follow με την όπισθεν... ακόμα και τα τελευταία mavic που πιστέυω πως έχουν απο τους καλύτερους αισθητήρες το αποτέλεσμα είναι πολές φορές οδηνηρό. Πόσο μάλον με το anafi που δεν έχει τίποτε.
Ακόμα κι αυτό το ρομποτάκι που έχει 3.000 πάλι χάνει το αντικείμενο. Απλά έχει ένα σκασμό αισθητήρες και δεν σκάει στα δέντρα. Την καλύτερη πατέντα follow (κακά τα ψέματα αυτό θέλουμε όλοι) την είχα δει σε ένα drone που φόραγες ένα ρολόι. Εκεί δεν σε έχανε με τίποτε... Αλλά βάστα μην είχες δέντρα... Σε θάλασσα και χιόνια βέβαια ήταν καλο.
Μέχρι να βγεί κανένα drone καλό μόνο χεράτα !!! Αποψή μου πάντα.
|
|