|
Post by Frontier on Oct 6, 2019 18:46:40 GMT 2
Θα ξαναμπούν κουπόνια από το Gearbest σύντομα, τουλάχιστον αυτό γνωρίζω από τον άνθρωπο εκεί με τον οποίο μιλάω.
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 6, 2019 20:37:06 GMT 2
Θα ξαναμπούν κουπόνια από το Gearbest σύντομα, τουλάχιστον αυτό γνωρίζω από τον άνθρωπο εκεί με τον οποίο μιλάω. Ωραία! Μακάρι να είναι έτσι. Ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή!
|
|
|
Post by Frontier on Oct 23, 2019 13:06:04 GMT 2
Θα ξαναμπούν κουπόνια από το Gearbest σύντομα, τουλάχιστον αυτό γνωρίζω από τον άνθρωπο εκεί με τον οποίο μιλάω. Ωραία! Μακάρι να είναι έτσι. Ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή! iraklis titarasaudi2: Εάν είστε έτοιμοι (διαθέτετε τα χρήματα), έχω βάλει φοβερό κουπόνι εδώ (για όλες τις διαμορφώσεις) που ισχύει μέχρι τις 26 του μήνα: www.freedrone.gr/thread/495/banggood-com-dji-mavic-zoomΑσφαλής αποστολή με EU priority line.
|
|
|
Post by iraklis on Oct 23, 2019 13:56:27 GMT 2
Εγω προχωρησα σε φωτογραφικη μηχανη διοτι ο χρονος αναμονης ηταν αρκετος. Θα επανελθω σε 2 με 3 μηνες για αγορα του drone. Ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες !!
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 23, 2019 14:45:37 GMT 2
Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία! Πόσο βγαίνει δηλαδή το zoom με τη χρήση του κουπονιού;
|
|
|
Post by iraklis on Oct 23, 2019 14:57:17 GMT 2
990-995 ευρω...
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 23, 2019 15:59:04 GMT 2
OKEY, ευχαριστώ! Άντε, μπήκαμε σε σκέψεις τώρα...... Εντωμεταξυ το priority line είναι σίγουρα ασφαλές για τελωνείο; Επειδή νομίζω γράφει αποστολή από CN.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 23, 2019 17:17:32 GMT 2
OKEY, ευχαριστώ! Άντε, μπήκαμε σε σκέψεις τώρα...... Εντωμεταξυ το priority line είναι σίγουρα ασφαλές για τελωνείο; Επειδή νομίζω γράφει αποστολή από CN. Ναι, είναι ασφαλές. Και το GB από Κίνα έστελνε τότε που το είχε.
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 24, 2019 15:08:18 GMT 2
OKEY, ευχαριστώ! Άντε, μπήκαμε σε σκέψεις τώρα...... Εντωμεταξυ το priority line είναι σίγουρα ασφαλές για τελωνείο; Επειδή νομίζω γράφει αποστολή από CN. Ναι, είναι ασφαλές. Και το GB από Κίνα έστελνε τότε που το είχε. Ευχαριστώ! Παιδιά μια υποκειμενική ερώτηση! Θα προτιμούσατε καινούργιο στα 990€ περίπου που βγαίνει αυτό ή ένα πολύ καλό μεταχειρισμένο με 100€ πιο κάτω; Επίσης στο καινούργιο από banggood, χωρίς ενεργό care refresh, σε περίπτωση που χρειαστούμε εγγύηση, που απευθυνόμαστε;
|
|
|
Post by mikebrs on Oct 24, 2019 16:58:30 GMT 2
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς εαν μπορουμε να φορτίσουμε το Remote Controller, με κάποιο εξωτερικο USB charger ? Εαν τι χαρακτήριστικά πρέπει να έχει αυτός ?
|
|
|
Post by Frontier on Oct 24, 2019 18:44:43 GMT 2
Καλησπέρα, Ξέρει κανείς εαν μπορουμε να φορτίσουμε το Remote Controller, με κάποιο εξωτερικο USB charger ? Εαν τι χαρακτήριστικά πρέπει να έχει αυτός ? Το χειριστήριο φορτίζει κανονικά μέσω της USB θύρας, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε USB φορτιστή. Φορτίζω με 1Α ή και 2.1Α φορτιστές χωρίς πρόβλημα.
|
|
|
Post by mikebrs on Oct 24, 2019 19:46:54 GMT 2
Καλησπέρα, Ξέρει κανείς εαν μπορουμε να φορτίσουμε το Remote Controller, με κάποιο εξωτερικο USB charger ? Εαν τι χαρακτήριστικά πρέπει να έχει αυτός ? Το χειριστήριο φορτίζει κανονικά μέσω της USB θύρας, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε USB φορτιστή. Φορτίζω με 1Α ή και 2.1Α φορτιστές χωρίς πρόβλημα. Εννοεις της USB που ειναι απο κάτω ή εκει που ειναι αριστερά ?
|
|
|
Post by Frontier on Oct 25, 2019 3:05:07 GMT 2
Το χειριστήριο φορτίζει κανονικά μέσω της USB θύρας, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε USB φορτιστή. Φορτίζω με 1Α ή και 2.1Α φορτιστές χωρίς πρόβλημα. Εννοεις της USB που ειναι απο κάτω ή εκει που ειναι αριστερά ? Αριστερά.
|
|
mcde
New Member
|
Post by mcde on Oct 27, 2019 15:08:05 GMT 2
Ένα μικρό βίντεο που έφτιαξα με τη συγκεκριμένη εκκλησία που γενικά προσφέρεται για όμορφα πλάνα.
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 27, 2019 17:28:26 GMT 2
Ωραία εκκλησίτσα και ωραίο βιντεάκι! Μπράβο!
|
|
mcde
New Member
|
Post by mcde on Oct 27, 2019 23:43:01 GMT 2
Ωραία εκκλησίτσα και ωραίο βιντεάκι! Μπράβο! Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι πήγα σχετικά αργά οπότε δεν είχα πολύ χρόνο με φως κι έτσι π.χ. δεν έχω βγάλει καθόλου την δεξιά πλευρά του κτηρίου που είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά δεν πειράζει, την επόμενη φορά.
|
|
|
Post by Frontier on Oct 28, 2019 9:52:23 GMT 2
Καλή εβδομάδα και του χρόνου τέτοιες μέρες με υγεία!
Σαββατόβραδο στο χωριό.
|
|
|
Post by crossroad on Oct 31, 2019 14:24:39 GMT 2
Καλησπέρα Με το κουπόνι της Banggood το μόνο που υπάρχει διαθέσιμο αυτή τη στιγμή σε MAVIC 2 ZOOM Που με ενδιαφέρει είναιτο πακέτο με το Smart Controller σε τελική τιμή 1.438,92 €. (1 τελευταίο κομμάτι). Από ένα γρήγορο πέρασμα σε διάφορα e-shops ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΣΗ, δηλαδή προώθηση του συγκεκριμένου πακέτου και όχι το drone σκέτο. 1. Έχει κανείς άποψη για το controller ; Αξίζει ή όχι ; 2. Σε λίγο έρχεται Black Friday να περιμένει κανείς ή όχι ; 3. Ξεστοκάρουν το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί σχεδιάζουν κάτι καινούργιο (όχι το mini) π.χ. mavic air 2 ; 4. Ποιές θα είναι οι εξελίξεις στο χώρο των drones το 2020, σε συνδυασμό με τις διαφαινόμενες και στην Ελλάδα "ρυθμίσεις" αεροπλοϊας ; Σκέψεις και προβληματισμοί ένα βήμα πριν την αγορά (ή μήπως όχι)
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Nov 1, 2019 8:16:12 GMT 2
Τουλάχιστον τώρα γράφει ότι το MAVIC 2 ZOOM σκέτο δεν είναι διαθέσιμο!! Εγώ έκανα την παραγγελία 2 μέρες μετά την ανακοίνωση των κουπονιών του Banggood και σήμερα, 8 μέρες μετά, μου ήρθε mail ότι η παραγγελία μου ακυρώνεται!! Ένα mail που γράφει ότι "λυπούνται αλλά η παραγγελία μου ακυρώνεται", χωρίς να γράφουν το λόγο, ούτε τίποτα!! Είχα διαβάσει αρκετά ανάλογα περιστατικά και για το Xiaomi fimi x8 se, αλλά είπα να τους εμπιστευτώ! Προσωπικά ξενέρωσα απίστευτα και δύσκολα θα τους εμπιστευτώ ξανά για μεγάλη παραγγελία!! Ξέρει κανείς πως γίνεται τώρα με τα χρήματα που πλήρωσα μέσω PayPal;
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Nov 3, 2019 21:20:28 GMT 2
Μετά το άκυρο που έφαγα απ' το Banggood, έχουμε μήπως καμμία πληροφόρηση για κουπόνια από κάπου αλλού; Κανένα Gearbest;
|
|
|
Post by Frontier on Nov 3, 2019 21:43:50 GMT 2
Τουλάχιστον τώρα γράφει ότι το MAVIC 2 ZOOM σκέτο δεν είναι διαθέσιμο!! Εγώ έκανα την παραγγελία 2 μέρες μετά την ανακοίνωση των κουπονιών του Banggood και σήμερα, 8 μέρες μετά, μου ήρθε mail ότι η παραγγελία μου ακυρώνεται!! Ένα mail που γράφει ότι "λυπούνται αλλά η παραγγελία μου ακυρώνεται", χωρίς να γράφουν το λόγο, ούτε τίποτα!! Είχα διαβάσει αρκετά ανάλογα περιστατικά και για το Xiaomi fimi x8 se, αλλά είπα να τους εμπιστευτώ! Προσωπικά ξενέρωσα απίστευτα και δύσκολα θα τους εμπιστευτώ ξανά για μεγάλη παραγγελία!! Ξέρει κανείς πως γίνεται τώρα με τα χρήματα που πλήρωσα μέσω PayPal; Κρίμα Κανονικά ζητάς επιστροφή χρημάτων από το Banggood και εάν για κάποιο λόγο καθυστερήσουν/αρνηθούν, προχωράς σε claim απευθείας στο Paypal όπου τους δηλώνεις ότι ο πωλητής δεν έστειλε το αντικείμενο.
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Nov 3, 2019 22:08:50 GMT 2
Τουλάχιστον σ' αυτό ήταν εντάξει το Banggood! Χθες μου έστειλε mail το PayPal ότι έχω επιστροφή χρημάτων από Banggood, ακριβώς το ποσό που πλήρωσα! Μένει μόνο να δω τα λεφτά στο δικό μου λογαριασμό! Προς το παρών φαίνονται μόνο στο PayPal. Στην ερώτηση μου για πιο λόγο έγινε ακύρωση της παραγγελίας, η απάντηση ήταν ότι το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα τους! Πάμε για άλλα λοιπόν...... ευελπιστώ κανένα Gearbest!
|
|
|
Post by eliascorfu on Nov 16, 2019 15:31:57 GMT 2
καλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα , το διλημα 2 pro η zoom? δεν με ενδιαφερει το η νυχτερινη ληψη αλλα το 3d 2d mapping .
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Dec 3, 2019 21:27:02 GMT 2
Γνωρίζει παιδιά κάνεις, αν χάσουμε την απόδειξη αγοράς σε Mavic 2, υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση ή όχι;
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2019 9:59:04 GMT 2
καλησπερα σε ολους και καλο χειμωνα , το διλημα 2 pro η zoom? δεν με ενδιαφερει το η νυχτερινη ληψη αλλα το 3d 2d mapping . Για αυτά που θέλεις, κανένα από τα δύο δεν κάνει 100%. Δες για την Anafi Work που είναι έτοιμο πακέτο στα ίδια λεφτά με το Zoom και προορίζεται ακριβώς για αυτήν την δουλειά που θέλεις.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 4, 2019 9:59:52 GMT 2
Γνωρίζει παιδιά κάνεις, αν χάσουμε την απόδειξη αγοράς σε Mavic 2, υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση ή όχι; Αν δεν μπορεί να σου δώσει αντίγραφο την απόδειξης αγοράς το κατάστημα, πιθανότατα θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση από την ίδια την dji.
|
|
mcde
New Member
|
Post by mcde on Dec 12, 2019 11:52:31 GMT 2
Καλημέρα, ένα σύντομο βίντεο που έφτιαξα για τα Μετέωρα. Θα ήθελα να έχω πολύ περισσότερο χρόνο γιατί το μέρος είναι ιδανικό για τέτοιες λήψεις, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν.
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Dec 12, 2019 18:49:37 GMT 2
Θυμάμαι παιδιά ότι είχα δει κάποια στιγμή παλαιότερα στο YouTube ότι στο Mavic 2 μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη φόρτιση του κινητού απ'το χειριστήριο! Ψάχνω τώρα την επιλογή και δεν τη βρίσκω! Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αυτή ή έχω τόσο στραβωμάρα και δεν τη βρίσκω;; Έχω Android που είναι rooted! Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή Disable battery charging!
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Dec 16, 2019 11:52:08 GMT 2
Θυμάμαι παιδιά ότι είχα δει κάποια στιγμή παλαιότερα στο YouTube ότι στο Mavic 2 μπορούμε να απενεργοποιήσουμε τη φόρτιση του κινητού απ'το χειριστήριο! Ψάχνω τώρα την επιλογή και δεν τη βρίσκω! Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αυτή ή έχω τόσο στραβωμάρα και δεν τη βρίσκω;; Έχω Android που είναι rooted! Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή Disable battery charging! Τελικά δοκίμασα την εφαρμογή Disable battery charging! Έκανε δουλειά! Τεράστια διαφορά! Πέταξα 4 μπαταρίες του mavic 2 και το χειριστήριο έπεσε 42% μόνο! Στις πρώτες πτήσεις έπεφτε περίπου 25-28% με μία μόνο μπαταρία!
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Dec 19, 2019 10:59:22 GMT 2
Ένα στο κλίμα των ημερών!!
|
|