arza
New Member
|
Post by arza on Sept 22, 2018 12:36:34 GMT 2
Heliland. Αλλά και στο Myhelis αν πάρεις τηλέφωνο τα ίδια θα σου πουν. Μόνο αυτά τα δύο καταστήματα το έχουν αυτή τη στιγμή...
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 12:43:50 GMT 2
arza : Ποιο κατάστημα είναι, έτσι από περιέργεια. Υποθέτω ότι δεν είναι το επίσημο κατάστημα της dji στην Ελλάδα. Χωρις να ξερω απο που το πηρε ο φιλος arza, εκανα ερωτηση σε ενα επίσημο κατάστημα της dji στην Αθηνα και μου ειπε οτι οσα mavic 2 εχουν δωσει εχουν ολα το ιδιο θεμα, που ομως δεν δημιουργεί προβληματα στην πτηση. Αρχίζω να πιστευω οτι τελικα μαλλον το δικο μου ειναι εξαίρεση, που δεν εχει το προβλημα. Γνώμη μου ειναι φιλε area να γραψεις κατευθειαν στην dji εκθέτοντας αναλυτικα το προβλημα και ζητώντας οδηγιες. Τουλαχιστον ετσι θα ειναι ενήμεροι και θα αναγκαστούν να δωσουν καποια λυση. Σ
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 12:53:39 GMT 2
Έχω μείνει έκπληκτος, πραγματικά. Μετά από το gimbal με κόλλα που ξεκολλάει στο Pro, τώρα έχουμε και τα "πόδια" του που βρίσκουν στο σώμα. Προφανώς και δεν δημιουργεί πρόβλημα στην πτήση, αλλά είναι κρίμα να υπάρχει τέτοιο θέμα που δημιουργεί αισθητικό ζήτημα. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και από πάρα πολλούς χρήστες στο εξωτερικό: forum.dji.com/thread-164419-1-1.htmlΕδώ προτείνουν (οι χρήστες) να βάλεις λίγο διαφανές σελοτέιπ 3Μ (το "γαλακτερό") πάνω στο σημείο, ώστε να μην γδέρνεται.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 13:08:53 GMT 2
Έχω μείνει έκπληκτος, πραγματικά. Μετά από το gimbal με κόλλα που ξεκολλάει στο Pro, τώρα έχουμε και τα "πόδια" του zoom. Προφανώς και δεν δημιουργεί πρόβλημα στην πτήση, αλλά είναι κρίμα να υπάρχει τέτοιο θέμα που δημιουργεί αισθητικό ζήτημα. Κοιταξα λιγο στο forum της dji και υπαρχουν πολλες αναφορές για το συγκεκριμενο θεμα. Ολοι οι moderators της, λενε το ιδιο πραγμα: δεν ειναι σχεδιαστικό λαθος ουτε προβλημα....βεβαια απο τη στιγμη που δεν ειναι καθολικό το θεμα, ειναι λιγο περίεργο και τείνω να πιστέψω οτι υπαρχει λάκκος στη φάβα.... Παρομοιο θεμα υπαρχει και με το κάλυμμα του gimbal απο οτι διαβασα, που επισης γδέρνει το κέλυφος του σκάφους. Απαραδεκτο, επιεικώς.... Σ Frontier: εχω την εντύπωση οτι δεν ειναι μονο στο zoom το θεμα αλλα και στο pro, τουλαχιστον απο τις αναφορές στα φορα...
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 13:22:33 GMT 2
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 13:56:32 GMT 2
Frontier: εχω την εντύπωση οτι δεν ειναι μονο στο zoom το θεμα αλλα και στο pro, τουλαχιστον απο τις αναφορές στα φορα... Το gimbal που ξεκολλάει το έχω δει μόνο στο pro, για τα πόδια το πρόβλημα εμφανίζεται και στα δύο.
|
|
|
Post by engelo on Sept 22, 2018 14:24:24 GMT 2
Εγώ περιμένω... να πέσει κι άλλο να παρω Mavic pro xexexeexexe
|
|
|
Post by brouzos on Sept 22, 2018 15:34:13 GMT 2
Δλδ για να καταλάβω..αυτό η εταιρεία το θεωρεί σωστό είναι είς γνώσεις της
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 15:43:24 GMT 2
Δλδ για να καταλάβω..αυτό η εταιρεία το θεωρεί σωστό είναι είς γνώσεις της Άγνωστο, αλλά με την dji είναι πολύ πιθανό. Επισήμως, δεν υπάρχει απάντηση. Η dji αν δεν ανοίξεις case δεν ξέρει τίποτα και δεν ασχολείται. Αν δεις και στο νήμα του Air, υπάρχουν καταγεγραμμενα προβλήματα με την έκδοση 400 του firmware, αλλά καμία παραδοχή από αυτούς. Έπρεπε να ανοίξω case και να στείλω δεδομένα για να παραδεχτούν ότι υπάρχει πρόβλημα.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 17:31:15 GMT 2
Δλδ για να καταλάβω..αυτό η εταιρεία το θεωρεί σωστό είναι είς γνώσεις της Προφανως και το ξερει, αφου το προβλημα εινσι γενικευμένο, αλλα κανει τον ....Αλεκο για να μην αναγκαστεί να κανει recall και δωρεαν επισκευή ή ακομη χειροτερα αντικατάσταση. Ειναι πολλα τα λεφτα....και εφοσον δεν δημιουργεί προβλημα πτητικό, το κανουν γαργάρα και το φτιάχνουν στην version 2. Κλασική.... Σ
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 17:43:51 GMT 2
Εγώ περιμένω... να πέσει κι άλλο να παρω Mavic pro xexexeexexe Φιλε engelo, η αίσθηση που αποκομίσω απο τα διεθνή forum ειναι οτι το 2 Pro εχει δομικά θεματα με την καμερα του, το Ambarella SOC του και τον αισθητήρα του. Εαν ισχυουν αυτα, ισως να περιμενεις το v2, που θα ερθει τοσο γρηγορα, οσο θα αυξάνει η γκρίνια των χρηστών. Εκτος και εαν εννοεις το 1 🤔🤔🤔 Σ
|
|
|
Post by brouzos on Sept 22, 2018 18:26:13 GMT 2
Δλδ για να καταλάβω..αυτό η εταιρεία το θεωρεί σωστό είναι είς γνώσεις της Προφανως και το ξερει, αφου το προβλημα εινσι γενικευμένο, αλλα κανει τον ....Αλεκο για να μην αναγκαστεί να κανει recall και δωρεαν επισκευή ή ακομη χειροτερα αντικατάσταση. Ειναι πολλα τα λεφτα....και εφοσον δεν δημιουργεί προβλημα πτητικό, το κανουν γαργάρα και το φτιάχνουν στην version 2. Κλασική.... Σ Δλδ αυτό τους συμφέρει παρά την δυσφήμιση που αποκομίζουν
|
|
arza
New Member
|
Post by arza on Sept 22, 2018 18:37:59 GMT 2
Έχω στείλει ήδη στο support της Dji και περιμένω απάντηση. Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω! Τελικά το ενεργοποίησα και το πέταξα το απόγευμα. Ευτυχώς πετάει μια χαρά! Αλλά έχω φάει ξενέρωμα τρελό γιατί το ένα ειδικά πίσω πόδι δεν κλείνει εάν δεν το πιέσεις με δύναμη και ήδη έχει γδαρθεί. Απαράδεκτο να έχω δώσει τόσα λεφτά να το παίρνω από τους πρώτους και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!!! Απαιτώ τα λεφτά μου να τα σέβονται όπως εμπιστευτηκα εγώ την εταιρία τους και τα έσκασα!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 18:40:46 GMT 2
Δλδ αυτό τους συμφέρει παρά την δυσφήμιση που αποκομίζουν Η dji είναι σαν την Apple: υπάρχουν τόσοι φανατικοί χρήστες τις εκεί έξω που κάνουν το άσπρο-μαύρο... Όπως έγραψα και παλαιότερα, το Mavic 2 θεωρώ ότι είναι προϊόν που βιάστηκε να το βγάλει στην αγορά. Θα το διορθώσει σε βάθος χρόνου.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 18:42:34 GMT 2
Έχω στείλει ήδη στο support της Dji και περιμένω απάντηση. Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω! Τελικά το ενεργοποίησα και το πέταξα το απόγευμα. Ευτυχώς πετάει μια χαρά! Αλλά έχω φάει ξενέρωμα τρελό γιατί το ένα ειδικά πίσω πόδι δεν κλείνει εάν δεν το πιέσεις με δύναμη και ήδη έχει γδαρθεί. Απαράδεκτο να έχω δώσει τόσα λεφτά να το παίρνω από τους πρώτους και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!!! Απαιτώ τα λεφτά μου να τα σέβονται όπως εμπιστευτηκα εγώ την εταιρία τους και τα έσκασα! Δυστυχώς, σε όλες αυτές τις εταιρίες, οι χρήστες είμαστε και δοκιμαστές: ειδικά αυτοί που τρέχουν πρώτοι να αγοράσουν ένα μοντέλο που βγαίνει στην αγορά. Μπορεί να σου βγει καλό - όπως του Σωτήρη - μπορεί και όχι, δυστυχώς είναι πάντα ένα ρίσκο άσχετα του πόσο ακριβό είναι.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 18:42:58 GMT 2
Μια φωτο από το ελάχιστο διάστημα που αφήνει στο δικό μου Attachments:
|
|
arza
New Member
|
Post by arza on Sept 22, 2018 18:57:00 GMT 2
Το ανταλλάζουμε? :-)
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:03:04 GMT 2
Εγώ λεω να το στείλω πίσω σαν προβληματικό 😜😜😜 Θα μου στείλουν ένα σαν το δικό σου και θα είμαστε ...συμβατοί με όλους 😀😀
|
|
arza
New Member
|
Post by arza on Sept 22, 2018 19:07:06 GMT 2
Σίγουρα είναι προβληματικό! Με δυο τρεις γρατζουνίτσες από το άνοιξε κλείσε δεν θα σε πιάνει και το μάτι!
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:11:37 GMT 2
Σίγουρα είναι προβληματικό! Με δυο τρεις γρατζουνίτσες από το άνοιξε κλείσε δεν θα σε πιάνει και το μάτι! Σωστοοοος! Βέβαια, τωρα που το σκέφτομαι καλύτερα, έχει νόημα να πάρω ... ένα δεύτερο που θα είναι γρατζουνιαρικο και να βαστηξω αυτό που έχω τωρα για μουσειακό κομμάτι. Κάποτε θα κοστίζει πολλά λεφτά λεμε..🧐🧐
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:13:54 GMT 2
Έχω στείλει ήδη στο support της Dji και περιμένω απάντηση. Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω! Τελικά το ενεργοποίησα και το πέταξα το απόγευμα. Ευτυχώς πετάει μια χαρά! Αλλά έχω φάει ξενέρωμα τρελό γιατί το ένα ειδικά πίσω πόδι δεν κλείνει εάν δεν το πιέσεις με δύναμη και ήδη έχει γδαρθεί. Απαράδεκτο να έχω δώσει τόσα λεφτά να το παίρνω από τους πρώτους και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!!! Απαιτώ τα λεφτά μου να τα σέβονται όπως εμπιστευτηκα εγώ την εταιρία τους και τα έσκασα! Πως ήταν η ....παρθενική σου πτηση?
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:17:01 GMT 2
Έχω στείλει ήδη στο support της Dji και περιμένω απάντηση. Μόλις μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω! Τελικά το ενεργοποίησα και το πέταξα το απόγευμα. Ευτυχώς πετάει μια χαρά! Αλλά έχω φάει ξενέρωμα τρελό γιατί το ένα ειδικά πίσω πόδι δεν κλείνει εάν δεν το πιέσεις με δύναμη και ήδη έχει γδαρθεί. Απαράδεκτο να έχω δώσει τόσα λεφτά να το παίρνω από τους πρώτους και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!!! Απαιτώ τα λεφτά μου να τα σέβονται όπως εμπιστευτηκα εγώ την εταιρία τους και τα έσκασα! Δυστυχώς, σε όλες αυτές τις εταιρίες, οι χρήστες είμαστε και δοκιμαστές: ειδικά αυτοί που τρέχουν πρώτοι να αγοράσουν ένα μοντέλο που βγαίνει στην αγορά. Μπορεί να σου βγει καλό - όπως του Σωτήρη - μπορεί και όχι, δυστυχώς είναι πάντα ένα ρίσκο άσχετα του πόσο ακριβό είναι. Σωστά, αν και θε έπρεπε να είναι το ακριβώς ανάποδο. Τα πρώτα μοντέλα και παρουσιάσεις διαμορφώνουν θετική ή αρνητική αγοραστική διάθεση...οποτε καλό και ευρύ beta testing. Η apple κάηκε νωρίς και έβαλε μυαλό σε αυτό τουλαχιστον
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 19:23:41 GMT 2
Δυστυχώς, σε όλες αυτές τις εταιρίες, οι χρήστες είμαστε και δοκιμαστές: ειδικά αυτοί που τρέχουν πρώτοι να αγοράσουν ένα μοντέλο που βγαίνει στην αγορά. Μπορεί να σου βγει καλό - όπως του Σωτήρη - μπορεί και όχι, δυστυχώς είναι πάντα ένα ρίσκο άσχετα του πόσο ακριβό είναι. Σωστά, αν και θε έπρεπε να είναι το ακριβώς ανάποδο. Τα πρώτα μοντέλα και παρουσιάσεις διαμορφώνουν θετική ή αρνητική αγοραστική διάθεση...οποτε καλό και ευρύ beta testing. Η apple κάηκε νωρίς και έβαλε μυαλό σε αυτό τουλαχιστον Η Apple έβαλε μυαλό αλλά σχετικά αργά και πλέον δεν έχει αξιόλογα προϊόντα (π.χ το τελευταίο MacBook Pro έχει αποτύχει). Η dji πάλι όσο στηρίζεται σε beta-testers στυλ Casey Newstat και τον άλλο που κοπάναγε το Mavic 2 στο δέντρο, δεν θα γλυτώνει προβλήματα σαν αυτό Έπρεπε να στείλουν 2-3 κομμάτια από εδώ για beta-testing Άτιμη κοινωνία...
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:46:15 GMT 2
Σωστά, αν και θε έπρεπε να είναι το ακριβώς ανάποδο. Τα πρώτα μοντέλα και παρουσιάσεις διαμορφώνουν θετική ή αρνητική αγοραστική διάθεση...οποτε καλό και ευρύ beta testing. Η apple κάηκε νωρίς και έβαλε μυαλό σε αυτό τουλαχιστον Η Apple έβαλε μυαλό αλλά σχετικά αργά και πλέον δεν έχει αξιόλογα προϊόντα (π.χ το τελευταίο MacBook Pro έχει αποτύχει). Η dji πάλι όσο στηρίζεται σε beta-testers στυλ Casey Newstat και τον άλλο που κοπάναγε το Mavic 2 στο δέντρο, δεν θα γλυτώνει προβλήματα σαν αυτό Έπρεπε να στείλουν 2-3 κομμάτια από εδώ για beta-testing Άτιμη κοινωνία... Check ότι σιγά αλλά σταθερά και η 🍎 δεν θα μπορεί να βγάζει top notch τεχνολογικά προϊόντα. Γιαυτο θα το γυρίσει ακόμη πιο πολύ σε υπηρεσίες (music, apps, video κα) και θα εξαγοράσει κάτι σε αυτη την αγορά Check ότι και οι δυο παραπάνω αλλά και πολλοί άλλοι, είναι καραγκιόζηδες, μέλη του digital marketing initiative της dji. Υπάρχουν βέβαια και σωστοί που τα χώνουν. Όλα στο βωμό των views και του ¨πιθανου” εισοδήματος από το utube δυστυχώς... Σήμερα μετράει πόσους followers κ subscribers εχεις, όχι ποιος είσαι και τι ξερεις Check και μακάρι να σου έστελνε 3-4 για beta testing. Βέβαια υποπτεύομαι ότι δεν θα τα έβγαζε τον Αύγουστο του 2018 αλλα πολύ αργότερα ετσι χα χα χα 🙂🙂🙂🙂 Σ
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:49:50 GMT 2
Πιο on topic, οι έλικες του mavic 2 είναι τόσο λεπτοί όσο του anafi και ακόμη πιο ευαίσθητοι. Μόνο από το βάλε βγάλε στην πολύ στενή τσάντα του combo έχουν ήδη θεματάκια...ειδομεν
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 19:50:54 GMT 2
Πιο on topic, οι έλικες του mavic 2 είναι τόσο λεπτοί όσο του anafi και ακόμη πιο ευαίσθητοι. Μόνο από το βάλε βγάλε στην πολύ στενή τσάντα του combo έχουν ήδη θεματάκια...ειδωμεν
|
|
|
Post by Frontier on Sept 22, 2018 20:26:56 GMT 2
Πιο on topic, οι έλικες του mavic 2 είναι τόσο λεπτοί όσο του anafi και ακόμη πιο ευαίσθητοι. Μόνο από το βάλε βγάλε στην πολύ στενή τσάντα του combo έχουν ήδη θεματάκια...ειδομεν Την ίδια τσάντα δεν δίνει με αυτήν που έδινε στο Mavic Pro/Platinum Combo; Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έδινε αυτήν την τσάντα με το combo, ειδικά από την στιγμή που δεν χώραγε τίποτε άλλο εκτός από το αεροσκάφος, το χειριστήριο και άντε και ένα κινητό. Σου προτείνω να πάρεις μια μικρή βαλιτσούλα - αυτό είχα κάνει με το Mavic Pro όταν το είχα - υπάρχουν κάποιες που παίρνουν όλα τα παραπάνω, όλες τις μπαταρίες και τον φορτιστή, ώστε να μπορείς να έχεις όλα τα αξεσουάρ μαζί σου. Οι βαλιτσούλες αυτές δεν ζορίζουν τις έλικες όπως η τσάντα του Mavic. Αυτού του τύπου την βαλίτσα είχα, έχει βγει και για το Mavic 2 Zoom/Pro. To Mavic, το έβαζα μέσα και σε αυτό το πολύ μαλακό sleeve και με αυτό το έβαζα στην βαλίτσα. Το sleeve αυτό το χρησιμοποιώ και στο Mavic Air, προφυλάσσει το σκάφος και τις έλικες. Ούτε μία γρατζουνιά.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 22, 2018 20:53:28 GMT 2
Πιο on topic, οι έλικες του mavic 2 είναι τόσο λεπτοί όσο του anafi και ακόμη πιο ευαίσθητοι. Μόνο από το βάλε βγάλε στην πολύ στενή τσάντα του combo έχουν ήδη θεματάκια...ειδομεν Την ίδια τσάντα δεν δίνει με αυτήν που έδινε στο Mavic Pro/Platinum Combo; Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έδινε αυτήν την τσάντα με το combo, ειδικά από την στιγμή που δεν χώραγε τίποτε άλλο εκτός από το αεροσκάφος, το χειριστήριο και άντε και ένα κινητό. Σου προτείνω να πάρεις μια μικρή βαλιτσούλα - αυτό είχα κάνει με το Mavic Pro όταν το είχα - υπάρχουν κάποιες που παίρνουν όλα τα παραπάνω, όλες τις μπαταρίες και τον φορτιστή, ώστε να μπορείς να έχεις όλα τα αξεσουάρ μαζί σου. Οι βαλιτσούλες αυτές δεν ζορίζουν τις έλικες όπως η τσάντα του Mavic. Αυτού του τύπου την βαλίτσα είχα, έχει βγει και για το Mavic 2 Zoom/Pro. To Mavic, το έβαζα μέσα και σε αυτό το πολύ μαλακό sleeve και με αυτό το έβαζα στην βαλίτσα. Το sleeve αυτό το χρησιμοποιώ και στο Mavic Air, προφυλάσσει το σκάφος και τις έλικες. Ούτε μία γρατζουνιά. Όχι είναι νέα η τσάντα, τα χωράει όλα 2+1 μπαταριες, φορτιστές, έξτρα έλικες, καλώδια, ΤΧ, smartphone και μικρό power bank αλλά το σκάφος για να μπει ιδρώνεις. Πολύ στενό χώρισμα. Παραγγειλα λαστιχένια straps pgytech για να μην βρίσκουν οι έλικες.
|
|
arza
New Member
|
Post by arza on Sept 25, 2018 10:16:55 GMT 2
Καλημέρα σε όλους... Μόλις έλαβα email από την Dji για το πρόβλημα με τους πίσω βραχίονες που έβρισκαν στο αεροσκάφος. Η απάντησή της ήταν αναμενόμενη. Δηλαδή ότι βρίσκεται εντός τους εύρους ανοχής και πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας... Με άλλα λόγια χτυπάνε δεν χτυπάνε οι βραχίονες, γρατζουνιέται δεν γρατζουνιέται το προϊόν που μου πούλησε 1628 ευρώ (πήρα και το Fly more compo), δεν τους καίγεται καρφί! Εφόσον υπάρχουν κορόιδα σαν κι εμένα που τα σκάω, γιατί να σε υποστηρίξει η κάθε Dji. Ντροπή τους που δεν σέβονται τα χρήματα που τους δίνουμε!
|
|
|
Post by sotirist on Sept 25, 2018 10:33:57 GMT 2
Καλημέρα σε όλους... Μόλις έλαβα email από την Dji για το πρόβλημα με τους πίσω βραχίονες που έβρισκαν στο αεροσκάφος. Η απάντησή της ήταν αναμενόμενη. Δηλαδή ότι βρίσκεται εντός τους εύρους ανοχής και πληροί τις απαιτήσεις ποιότητας... Με άλλα λόγια χτυπάνε δεν χτυπάνε οι βραχίονες, γρατζουνιέται δεν γρατζουνιέται το προϊόν που μου πούλησε 1628 ευρώ (πήρα και το Fly more compo), δεν τους καίγεται καρφί! Εφόσον υπάρχουν κορόιδα σαν κι εμένα που τα σκάω, γιατί να σε υποστηρίξει η κάθε Dji. Ντροπή τους που δεν σέβονται τα χρήματα που τους δίνουμε! Καλημέρα φίλε arza,
θα σου πρότεινα να μην καταθέσεις τα όπλα έτσι.
Γράψε τους πίσω, ότι εφόσον γρατζουνιέται το προιόν τους, χωρίς καμμία παρέμβαση δική σου, χωρίς αυτό να προβλέπεται στις προδιαγραφές του, είναι προβληματικό. Ζήτα τους ή αντικατάσταση ή έκπτωση στην τιμή που το αγόρασες. Κάτι μπορεί να πετύχεις....
BTW, DJI Care Refresh δεν ενεργοποίησες?
|
|