|
Post by Vako on Aug 2, 2018 18:27:48 GMT 2
Οι fpvlr είναι πολύ καλές κεραίες, τις χρησιμοποιούν και στο Yuneec Typhoon H με άριστα αποτελέσματα (έχουν πιάσει εμβέλειες 6-7 χιλιομέτρων με αυτές στον ST16). Μανο εννοειται οτι ειναι πολυ καλες κεραιες , αλλα στο spark χωρις ενισχυτες σηματος (stage 2) δεν πανε μια...εικονα γεματη λαγκαρισματα απο τα πρωτα μετρα , εμβελεια μηδεν κλπ κλπ. Και φαντασου ορι μιλησαμε με τον Ιταλο μου ειπε καποια tips εγκαταστασης και εγιναν ολα οπως πρεπει...αλλα απλα δεν δουλεψε στο συγκεκριμενο μοντελο σκαφους χωρις να σημαινει οτι ειναι κακες. Στο Yuneec Typhoon πανε χιλιομετρα οπως σωστα ειπες.
|
|
|
Post by lgalkis on Aug 9, 2018 19:25:39 GMT 2
Σήμερα έκανα την μεγαλύτερη πτήση με το Σπαρκακι,σε FCC MODE με την μαμά εφαρμογή,χωρίς ανακλαστήρες κτλ 2580m!
|
|
|
Post by lgalkis on Aug 11, 2018 21:17:48 GMT 2
Ανεβάζω άλλες δύο φωτό από Πύλο και Μεθώνη
|
|
|
Post by ourakot on Sept 7, 2018 10:42:03 GMT 2
Ένα βίντεο που έβγαλα εχθές από το χωριό μου..ελπίζω να σας αρέσει!
|
|
|
Post by Vako on Sept 7, 2018 12:20:40 GMT 2
Πολυ ωραιο το βιντεακι σου πραγματικα καλη δουλεια...Ενα μου τα χαλαει!!! Το τριφυλλι στην εισοδο της πολης!!!!! ελπιζω να μην εισαστε ολοι Παναθηναικοι εκει χαχαχα
|
|
|
Spark
Sept 7, 2018 12:40:50 GMT 2
via mobile
Vako likes this
Post by ourakot on Sept 7, 2018 12:40:50 GMT 2
Πολυ ωραιο το βιντεακι σου πραγματικα καλη δουλεια...Ενα μου τα χαλαει!!! Το τριφυλλι στην εισοδο της πολης!!!!! ελπιζω να μην εισαστε ολοι Παναθηναικοι εκει χαχαχα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...θα σε στεναχωρήσω λίγο αλλά όλοι εκεί Παναθηναϊκοι είναι...χαχα
|
|
|
Post by Vako on Sept 7, 2018 12:48:13 GMT 2
Πολυ ωραιο το βιντεακι σου πραγματικα καλη δουλεια...Ενα μου τα χαλαει!!! Το τριφυλλι στην εισοδο της πολης!!!!! ελπιζω να μην εισαστε ολοι Παναθηναικοι εκει χαχαχα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου...θα σε στεναχωρήσω λίγο αλλά όλοι εκεί Παναθηναϊκοι είναι...χαχα Τοτε ειναι χαλια το βιντεο χαχαχαχα αλλαξα γνωμη
|
|
|
Post by ourakot on Sept 11, 2018 18:22:10 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο που έβγαλα σήμερα στο γνωστό ΝΙΕΝ στα μελίσσια. Αυτή τη φορά χωρίς τριφυλλια για τον φίλο vako! Ελπίζω να σας αρέσει!
|
|
|
Post by Vako on Sept 11, 2018 19:43:50 GMT 2
Με τριφυλλι η χωρις ειναι φοβερο βιντεο !!!!! Μπραβο σου
|
|
|
Spark
Sept 11, 2018 19:54:45 GMT 2
via mobile
Post by ourakot on Sept 11, 2018 19:54:45 GMT 2
Με τριφυλλι η χωρις ειναι φοβερο βιντεο !!!!! Μπραβο σου ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!
|
|
|
Post by sotirist on Sept 12, 2018 21:30:32 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο που έβγαλα σήμερα στο γνωστό ΝΙΕΝ στα μελίσσια. Αυτή τη φορά χωρίς τριφυλλια για τον φίλο vako! Ελπίζω να σας αρέσει! Πολλά like 👍👍👍 Σ
|
|
|
Spark
Sept 12, 2018 22:16:47 GMT 2
via mobile
thomas likes this
Post by ourakot on Sept 12, 2018 22:16:47 GMT 2
Άλλο ένα βίντεο που έβγαλα σήμερα στο γνωστό ΝΙΕΝ στα μελίσσια. Αυτή τη φορά χωρίς τριφυλλια για τον φίλο vako! Ελπίζω να σας αρέσει! Πολλά like 👍👍👍 Σ Ευχαριστώ φίλε μου!θα προβώ μάλλον στην αγορά τρίτης μπαταρίας γιατί οι 2 που έχω τώρα δεν φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις.
|
|
|
Post by sotirist on Sept 13, 2018 7:48:04 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε μου!θα προβώ μάλλον στην αγορά τρίτης μπαταρίας γιατί οι 2 που έχω τώρα δεν φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις. Η αυτονομία της μπαταρίας είναι ίσως το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και εγώ στο spark, ακόμη και εφαρμόζοντας extreme λύσεις (battery mod κλπ)...
Σ
|
|
|
Spark
Sept 13, 2018 9:27:35 GMT 2
via mobile
Post by ourakot on Sept 13, 2018 9:27:35 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε μου!θα προβώ μάλλον στην αγορά τρίτης μπαταρίας γιατί οι 2 που έχω τώρα δεν φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις. Η αυτονομία της μπαταρίας είναι ίσως το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και εγώ στο spark, ακόμη και εφαρμόζοντας extreme λύσεις (battery mod κλπ)...
Σ
όταν λες battery mod... Τι εννοείς?
|
|
|
Spark
Sept 13, 2018 9:44:21 GMT 2
via mobile
Post by Vako on Sept 13, 2018 9:44:21 GMT 2
Η αυτονομία της μπαταρίας είναι ίσως το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω και εγώ στο spark, ακόμη και εφαρμόζοντας extreme λύσεις (battery mod κλπ)...
Σ
όταν λες battery mod... Τι εννοείς? Εννοεί ένα ανταπτορακι που μπαίνει και βάζεις δεύτερη μπαταρία εξωτερικά .
|
|
|
Spark
Sept 13, 2018 10:04:04 GMT 2
via mobile
Post by ourakot on Sept 13, 2018 10:04:04 GMT 2
όταν λες battery mod... Τι εννοείς? Εννοεί ένα ανταπτορακι που μπαίνει και βάζεις δεύτερη μπαταρία εξωτερικά . Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Δεν δημιουργεί προβλήματα?
|
|
|
Spark
Sept 13, 2018 10:31:13 GMT 2
via mobile
Post by Vako on Sept 13, 2018 10:31:13 GMT 2
Εννοεί ένα ανταπτορακι που μπαίνει και βάζεις δεύτερη μπαταρία εξωτερικά . Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Δεν δημιουργεί προβλήματα? Το έχω δοκιμάσει γιατί είχα μέχρι πριν μερικές ημέρες spark έφτανα γύρω στα 20 με 21 λεπτά πτήσης αλλά το χρησιμοποιείς κατά την γνώμη μου εάν θέλεις να τραβήξεις κάτι και θέλεις χρόνο στον αέρα. Σε sportmod και ταξίδι το κουράζει .
|
|
|
Post by ourakot on Sept 24, 2018 16:10:33 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα πήγα προς Ελευσίνα για να πετάξω στο sparkaki. Είχα και μια τυχαία ευχάριστη συνάντηση με τον συμφορουμιτη vako.ελπιζω να σας αρέσει το βιντεάκι!
|
|
|
Post by Vako on Sept 24, 2018 16:58:25 GMT 2
Συνήθως επειδή είναι ένα αρκετά παιγμένο θέμα τα βιντεάκια τα παίρνω γρήγορα . Το δικό σου δεν ήταν από αυτά ! Ωραίος μπράβο σου πλάνα χωρίς μεγάλη διάρκεια, ταιριαστή μουσική και βέβαια το μικρό στο μάτι spark έδωσε μαθήματα εικόνας . Τελικά είναι μικρός ο κόσμος !!! Χάρηκα που τα είπαμε και που σε γνώρισα !!
|
|
|
Spark
Sept 24, 2018 17:09:05 GMT 2
via mobile
Vako likes this
Post by ourakot on Sept 24, 2018 17:09:05 GMT 2
Συνήθως επειδή είναι ένα αρκετά παιγμένο θέμα τα βιντεάκια τα παίρνω γρήγορα . Το δικό σου δεν ήταν από αυτά ! Ωραίος μπράβο σου πλάνα χωρίς μεγάλη διάρκεια, ταιριαστή μουσική και βέβαια το μικρό στο μάτι spark έδωσε μαθήματα εικόνας . Τελικά είναι μικρός ο κόσμος !!! Χάρηκα που τα είπαμε και που σε γνώρισα !! Και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα και που τα είπαμε! Ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμη από κοντά είτε στη Πεντέλη είτε κάπου αλλού!
|
|
|
Spark
Sept 25, 2018 13:02:39 GMT 2
Post by dmitsos on Sept 25, 2018 13:02:39 GMT 2
Κανεις απο αλεξανδρουπολη ρε παιδια να βρεθουμε ?
|
|
|
Post by sotirist on Oct 5, 2018 19:52:25 GMT 2
Κανεις απο αλεξανδρουπολη ρε παιδια να βρεθουμε ? Θα στείλω το zoom με ενδιάμεσους σταθμούς αλλαγής μπαταριών και διανυκτέρευση στην Κατερίνη. Τι λες 😀😀😀φιλε dmitsos, με καμμία τριανταριά μπαταριες κάτι θα πετύχουμε..
|
|
|
Post by dmitsos on Oct 6, 2018 14:07:48 GMT 2
Κανεις απο αλεξανδρουπολη ρε παιδια να βρεθουμε ? Θα στείλω το zoom με ενδιάμεσους σταθμούς αλλαγής μπαταριών και διανυκτέρευση στην Κατερίνη. Τι λες 😀😀😀φιλε dmitsos, με καμμία τριανταριά μπαταριες κάτι θα πετύχουμε.. Θα ειμαι στην ταρατσα να το περιμενω!!!
|
|
|
Spark
Oct 7, 2018 10:04:09 GMT 2
Vako likes this
Post by atexnoss75 on Oct 7, 2018 10:04:09 GMT 2
Kαλημέρα στην παρέα και ευχαριστώ για την αποδοχή. Περιμένοντας το πρώτο μου λοιπόν,πιθανότατα αύριο, μου έχουν δημιουργηθεί αρκετές απορίες,πιθανόν χαζές για πολλούς. Μπορεί να γίνει φόρτιση μπαταριών σε καταστάσεις outdoor από πηγή ενέργειας πχ powerbang ή κάτι άλλο; Αν ναι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο από αντάπτορες; Ευχαριστώ και πάλι θα.."ζαλιζόμαστε"..συχνά πυκνά!
|
|
|
Post by sotirist on Oct 10, 2018 19:18:59 GMT 2
Kαλημέρα στην παρέα και ευχαριστώ για την αποδοχή. Περιμένοντας το πρώτο μου λοιπόν,πιθανότατα αύριο, μου έχουν δημιουργηθεί αρκετές απορίες,πιθανόν χαζές για πολλούς. Μπορεί να γίνει φόρτιση μπαταριών σε καταστάσεις outdoor από πηγή ενέργειας πχ powerbang ή κάτι άλλο; Αν ναι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο από αντάπτορες; Ευχαριστώ και πάλι θα.."ζαλιζόμαστε"..συχνά πυκνά! Καλησπερα και καλώς τον! Σε ότι αφορά τις μπαταριες του Spark φορτίζουν κανονικά από powerbank, χωρίς κανένα έξτρα, εκτός του powerbank βέβαια, αλλά μια μια, επάνω στο σκάφος, αφού εκεί βρίσκεται ο micro usb connector και με χρηση usb a σε micro usb καλωδίου, που νομίζω στο δίνει στη συσκευασία. Καλό είναι το powerbank να βάζει έξοδο 5V στα 2,4 A και πάνω για να φορτίζει σε περίπου 70 λεπτά από 15% Επιπλέον, υπάρχει θήκη φόρτισης της DJI που είναι και θήκη και powerbank και φορτίζει έως 3 μπαταριες ταυτόχρονα (μια στο σκάφος συν δυο), αλλά είναι ακριβούτσικο στα 160 euro περίπου. Τελος υπάρχει φορτιστής αυτοκινήτου για 1-3 μπαταριες, after market φορτιστές και powerbank ειδικά για Spark, δηλαδή όχι usb αλλά με το ειδικό connector της DJI. Όπως βλέπεις πληθώρα επιλογών (: Ζάλισε μας όσο θέλεις....εδώ είμαστε με 3 axis gimbal🤓🤓 Σ
|
|
|
Post by Vako on Oct 25, 2018 9:10:43 GMT 2
Για να μην ξεχνιομαστε..ενα απο τα πιο ομορφα πρωινα μου ,ανατολη παρεα με το spark στο Λαυριο...απο τις στιγμες που δεν θελεις κανεναν διπλα σου..
|
|
|
Spark
Nov 24, 2018 22:31:38 GMT 2
Vako likes this
Post by stathis on Nov 24, 2018 22:31:38 GMT 2
Για να μην ξεχνιομαστε..ενα απο τα πιο ομορφα πρωινα μου ,ανατολη παρεα με το spark στο Λαυριο...απο τις στιγμες που δεν θελεις κανεναν διπλα σου.. Φίλε Vako τρομερά πλάνα..με καταπληκτικές συνθήκες (σπάνιες για τον τόπο) πτήσης!!! Ήρθες στα μέρη μου..εδώ πετάω κι εγώ!! Ωραίες εικόνες !!
|
|
|
Spark
Nov 24, 2018 22:37:26 GMT 2
Post by Vako on Nov 24, 2018 22:37:26 GMT 2
Ναι μου αρεσει πολυ στο λαυριο . Ειχα ερθει και προσφατα με τον aspachris και πηγαμε Μακρονησο. Αλλα σχεδον παντα φυσαει εκει.
|
|
|
Spark
Nov 24, 2018 22:53:02 GMT 2
Post by stathis on Nov 24, 2018 22:53:02 GMT 2
Ναι μου αρεσει πολυ στο λαυριο . Ειχα ερθει και προσφατα με τον aspachris και πηγαμε Μακρονησο. Αλλα σχεδον παντα φυσαει εκει. Όχι απλά φυσάει...εάν πιάσει αέρας ξεχνάει να σταματήσει....χαχαχα Πάντως πολύ καλό το spark...!!
|
|
|
Spark
Nov 24, 2018 23:08:25 GMT 2
Post by stathis on Nov 24, 2018 23:08:25 GMT 2
Σε τι υψόμετρο πέταγες στο βίντεο?
Εάν μπορώ να καταλάβω πρέπει να είσαι περίπου στα 1000μ... κάνω λάθος??
Πολύ μεγάλες δυνατότητες το spark...όσο μέγεθος του λείπει τόσες δυνατότητες έχει..dji βλέπεις!!!
|
|