|
Post by Frontier on Jul 23, 2021 16:59:14 GMT 2
Καλησπέρα ψάχνω μπαταρίες για το zino κάποια πρόταση; Καλωσήρθες στην παρέα. Η μόνη μπαταρία - πέραν αυτής της Hubsan - που λειτουργεί απροβλημάτιστα με το Zino, είναι αυτή εδώ. Είναι λίγο μεγαλύτερη σε χωρητικότητα αλλά κουμπώνει κανονικά στο αεροσκάφος και έχει πολύ καλές κριτικές στο RCGroups. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να επενδύσεις σε έναν καλό aftermarket φορτιστή για τις μπαταρίες του Zino, διότι αυτός που έρχεται με το αεροσκάφος δεν είναι ιδιαίτερα καλός και τείνει προοδευτικά να καταστρέφει τις μπαταρίες. Δες αυτόν εδώ τον φορτιστή (υπάρχει ένα κομμάτι στην αποθήκη της Τσεχίας), αν δεν έχεις κάποιον aftermarket. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: freedrone.gr/post/12181/thread
|
|
nick
New Member
|
Post by nick on Jul 24, 2021 14:25:46 GMT 2
Καλησπέρα όντως ο φορτιστής είναι αυτός που χάλασε τις μπαταρίες....το λινκ που έβαλες δεν ανοίγει...σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
|
|
|
Post by Frontier on Jul 24, 2021 21:42:29 GMT 2
Καλησπέρα όντως ο φορτιστής είναι αυτός που χάλασε τις μπαταρίες....το λινκ που έβαλες δεν ανοίγει...σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Κάνε δεξί κλικ πάνω στο link και ανοίγει κανονικά. Αν εξακολουθείς να μην το βλέπεις, πάτα εδώ για τον φορτιστή και εδώ για την μπαταρία.
|
|
|
Post by project on Jul 25, 2021 6:40:38 GMT 2
Καλησπέρα ψάχνω μπαταρίες για το zino κάποια πρόταση; βγάζουν 22-23 λεπτά πτήσης.Ηρθαν σε 25 μερες περιπου
|
|
nick
New Member
|
Post by nick on Jul 25, 2021 10:48:00 GMT 2
Καλημέρα το πρόβλημα μου είναι ότι μένω Μυτιληνη και δεν ξέρω εάν φθάσει ποτέ στα χέρια μου μιας και η μπαταρία συγκαταλέγεται στα εύφλεκτα υλικά ξέρω ότι μέχρι Αθήνα φθάνει μετά για να ταξιδέψει Μυτιληνη ίσως υπάρξει πρόβλημα ...εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας ευχαριστώ
|
|
nick
New Member
|
Post by nick on Jul 25, 2021 10:50:05 GMT 2
Καλημέρα το πρόβλημα μου είναι ότι μένω Μυτιληνη και δεν ξέρω εάν φθάσει ποτέ στα χέρια μου μιας και η μπαταρία συγκαταλέγεται στα εύφλεκτα υλικά ξέρω ότι μέχρι Αθήνα φθάνει μετά για να ταξιδέψει Μυτιληνη ίσως υπάρξει πρόβλημα ...εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας ευχαριστώ
|
|
|
Post by project on Jul 25, 2021 12:44:32 GMT 2
Καλημέρα το πρόβλημα μου είναι ότι μένω Μυτιληνη και δεν ξέρω εάν φθάσει ποτέ στα χέρια μου μιας και η μπαταρία συγκαταλέγεται στα εύφλεκτα υλικά ξέρω ότι μέχρι Αθήνα φθάνει μετά για να ταξιδέψει Μυτιληνη ίσως υπάρξει πρόβλημα ...εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας ευχαριστώ Παντού φτάνει εκτος αν εισαι σε καμμια κορφη βουνου και δεν υπαρχει δρομος καν
|
|
|
Post by Frontier on Jul 25, 2021 18:05:39 GMT 2
Καλημέρα το πρόβλημα μου είναι ότι μένω Μυτιληνη και δεν ξέρω εάν φθάσει ποτέ στα χέρια μου μιας και η μπαταρία συγκαταλέγεται στα εύφλεκτα υλικά ξέρω ότι μέχρι Αθήνα φθάνει μετά για να ταξιδέψει Μυτιληνη ίσως υπάρξει πρόβλημα ...εάν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει σας ευχαριστώ Δεν υπάρχει θέμα. Εγώ είμαι Χίο και έρχονται κανονικά
|
|
|
Post by project on Aug 23, 2021 19:48:18 GMT 2
Καλησπέρα ψάχνω μπαταρίες για το zino κάποια πρόταση; 22-23 λεπτα πτησης η καθε μια βγαζει
|
|
|
Post by project on Sept 13, 2022 17:04:10 GMT 2
Εχει αγορασει και δουλεψει καποιος εδω μεσα Drone Mask; Αξιζει το κοπο να αγορασω για ενα Husban zino που εχω;
|
|