|
Post by Frontier on Nov 18, 2019 17:45:45 GMT 2
Το care refresh μπορείς να το ενεργοποιήσεις και χωρίς να έχεις ενεργοποιήσει το αεροσκάφος. Μια ερώτηση σχετικά με την τιμή: 399 το Fly More Combo μήπως το πήρες χωρίς ΦΠΑ (ενδοκοινοτικά); Είναι πολύ καλή τιμή.
|
|
teamr
New Member
|
Post by teamr on Nov 18, 2019 18:32:45 GMT 2
Εκ παραδρομής έγραψα 399,η τιμή που το πήρα ήταν 499 Ευρώ.
|
|
|
Post by captnemo on Dec 1, 2019 18:22:40 GMT 2
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 22, 2019 13:57:27 GMT 2
καλησπέρα Στην ομάδα κ καλά Χριστούγεννα σε όλους. αγόρασα το mavic mini θα το πάρω αύριο. Επειδή είναι το πρώτο μου drone σε τέτοιο επίπεδο θέλω να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια τα οποία θυμάμαι να τα εχω δει σε συζήτηση Στο site αλλά όσο κ αν εψαξα δεν τα ξαναβρήκα.1 εχω θέμα με το κινητό μου με Την εφαρμογή Για το mini κ Της γυναίκας Μου δουλεύει κανονικά. θέλω να ρωτήσω άν χρησιμοποιήσω διαφορά κινητά Για αρχή θα έχει πρόβλημα στον έλεγχο το drone κάθε φορά Που θα αλλάζω κινητό? Κ 2 η αναβαθμίσεις τού αποθηκεύονται Στην κάρτα μνήμης ή Στο ίδιο το drone? συγνώμη για το μεγάλο ποστ.
|
|
|
Post by anergos13 on Dec 22, 2019 14:07:33 GMT 2
Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα αλλάζοντας κινητά....το κινητό απλά είναι η "γέφυρα" μεταξύ του control με το drone....
Η εφαρμογή συνδέεται με λογαριασμό που εχεις κάνει στην dji...και ολα τα data σου αποθηκεύονται στο cloud της εταιρίας...
Επίσης με τις αναβαθμισεις στο drone δεν έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί γίνονται μέσω της εφαρμογής και ενημερώνει απευθείας το drone...
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 22, 2019 14:21:30 GMT 2
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι λογαριασμό έχω κάνει ήδη (Δεν κρατιέμαι) απλά θα κάνω ενεργοποίηση του drone Κ την ασφάλεια Πριν το πετάξω για πρώτη φορά
|
|
|
Post by anergos13 on Dec 22, 2019 14:43:49 GMT 2
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι λογαριασμό έχω κάνει ήδη (Δεν κρατιέμαι) απλά θα κάνω ενεργοποίηση του drone Κ την ασφάλεια Πριν το πετάξω για πρώτη φορά Μόνο μια προσοχή....αν έχεις samsung κινητό αναβαθμισμένο σε android 10 (s10 ή note 10) θα εχεις προβλημα (οπως εγω) με την εφαρμογή γιατί δεν την έχει ενημερώσει ακόμα η dji ....
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 22, 2019 15:45:41 GMT 2
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι λογαριασμό έχω κάνει ήδη (Δεν κρατιέμαι) απλά θα κάνω ενεργοποίηση του drone Κ την ασφάλεια Πριν το πετάξω για πρώτη φορά Μόνο μια προσοχή....αν έχεις samsung κινητό αναβαθμισμένο σε android 10 (s10 ή note 10) θα εχεις προβλημα (οπως εγω) με την εφαρμογή γιατί δεν την έχει ενημερώσει ακόμα η dji ....
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 22, 2019 15:51:32 GMT 2
Ναι δυστυχώς κ τα δύο κινητά Που μπορώ να εχω αυτή Την στιγμή είναι Samsung το δικό μου ενα j7 με 8.1.0 android το οποίο δεν εγκαθίσταται καθόλου η εφαρμογή παρόλο που λέει για version 6 android κ ένα j9 άν δεν κάνω λάθος Της γυναίκας Μου που έχει μπει η εφαρμογή κανονικά. ότι κάνω με εκείνο το κινητό θα το δουλέψω γιατι δεν βλέπω να αλλάζω κινητό σύντομα.τι πρόβληματα βγάζουν τα Samsung Για να προσέχω
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 22, 2019 23:30:17 GMT 2
Καλά, τι τρέλα είναι αυτή με το Mini...!! όλος ο κόσμος έπεσε πάνω του, χαμός. Πάντως στην Ελλάδα ένα σωρό καταστήματα το έχουν ετοιμοπαράδοτο με 399€ και εγγύηση και τα ιντερνετικά κινεζομάγαζα το έχουν 450€ και βάλε, χωρίς εγγύηση και με αναμονή τουλάχιστο μήνα... Ε ρε γατάκια Κινέζοι...!
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 23, 2019 1:07:03 GMT 2
Εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτό Κ το fimi x8se αλλά το προτίμησα για δύο λόγους.1 βλέπω ότι αυτοί Που έχουν πάρει Πιο παλιά ντροουν τής εταιρείας μετά από 2-3 Χρόνια έχουν πρόβλημα με μπαταρίες Κ αναλώσιμα. Κ 2 Κ Πιο σημαντικό εγώ το πήρα από κατάστημα με δόσεις Γιατί όταν έχεις παιδί Κ έξοδα το σκέφτεσαι παραπάνω να δώσεις 400-450. άσχετα βέβαια ότι το fly more combo θα μού φτάσει 600 με τόκους Κ τα σχετικά
|
|
|
Post by Frontier on Dec 23, 2019 11:36:53 GMT 2
Καλά, τι τρέλα είναι αυτή με το Mini...!! όλος ο κόσμος έπεσε πάνω του, χαμός. Πάντως στην Ελλάδα ένα σωρό καταστήματα το έχουν ετοιμοπαράδοτο με 399€ και εγγύηση και τα ιντερνετικά κινεζομάγαζα το έχουν 450€ και βάλε, χωρίς εγγύηση και με αναμονή τουλάχιστο μήνα... Ε ρε γατάκια Κινέζοι...! Στα περισσότερα Ελληνικά καταστήματα, το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο άμεσα και οι χρόνοι παράδοσης φθάνουν και τους 2 μήνες. Οι κινέζοι απλά δεν το έχουν (δεν τους δίνει η dji προς το παρόν), γιαυτό και οι παλαβές τιμές.
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 23, 2019 20:14:41 GMT 2
Εγώ ήμουν τυχερός Γιατί Πέμπτη έγινε η αγορά Κ Δευτέρα το πήρα. ήμουν τυχερός Γιατί όταν έκανα τα χαρτιά κοιταξε ο υπάλληλος Την αποθήκη Κ πριν 1 ώρα είχε γίνει μία ακύρωση Κ το πήρα νωρίς. πολύ μικρό ρε παιδιά το περίμενα ενα τσακ μεγαλύτερό από αυτά Που έβλεπα Στο ίντερνετ.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 23, 2019 20:50:02 GMT 2
Η διαθεσιμότητα στα Ελληνικά μαγαζιά αλλάζει συνεχώς προφανώς λόγω ζήτησης. Σήμερα σε skroutz 2 το έχουν άμεσα και 3 σε 5-10 μέρες, χτες το είχαν περισσότερα, όμως υπάρχουν και άλλα εκτός skroutz πχ Πλαίσιο. Όμως και μόνο που το έχει ο Κωτσόβολος αρκεί...! Στην Ελλάδα όποιος το έχει αποφασίσει το βρίσκει τσακ μπαμ...!
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 23, 2019 20:54:10 GMT 2
Είναι φυσιολογικό στο χειριστήριο η καμπύλη τής αριστερής κεραίας να κοιτάζει Προς τα εσένα κ η καμπύλη τής δεξιάς μακριά από εσένα γιατί είχα μια εντύπωση ότι πρέπει να είναι με τις καμπύλες Προς τα έξω
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Dec 23, 2019 21:01:10 GMT 2
Στο βίντεο του ο Ευτύχης κάνει αναφορά για FCC, δηλ. το αγόρασε στην Αμερική διότι εκεί είναι ενεργοποιημένο ενώ τα τεμάχια που έρχονται στην Ελλάδα είναι σε FC mode που σημαίνει μικρότερη εμβέλεια, το γνωστό θέμα με το Mavic Air, απλά στο Air υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσει σε FCC ενώ στο Mini όχι. Ισχύει αυτό, ξέρει κανείς;
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 23, 2019 21:11:57 GMT 2
Στην Ελλάδα είναι ce η έκδοση.σε κάποια βίντεο Που είδα λένε ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα Που κλειδώνει Για αρχή το gps σε μία χώρα Που έχει FCC Κ μετά κλείνεις το πρόγραμμα Κ ανοίγεις τήν εφαρμογή του μίνι Κ σε βρίσκει εκεί Που είσαι αλλά σε fcc mode πλέον. στα σχόλια κάτω από το βίντεο αρκετοί λένε ότι Δεν γίνεται Γιατί όταν ενεργοποιηθεί το GPS ξαναγυρναει μόνο του σε ce
|
|
|
Post by Frontier on Dec 24, 2019 8:11:19 GMT 2
Όπως έχω βάλει και στην αρχή του νήματος, η dji στο Mini έχει 2 διαφορετικά χειριστήρια: ένα για CE και ένα για FCC. Δεν υπάρχει τρόπος ενεργοποίησης FCC mode σε CE χειριστήριο διότι απλούστατα δεν το υποστηρίζει το hardware και η μόνη λύση είναι η αγορά FCC χειριστηρίου. Αυτό - όπως και πολλά άλλα θέματα που έχει - είναι deal breaker για εμένα, οπότε δεν ασχολούμαι με το Mini.
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 31, 2019 16:17:02 GMT 2
καλησπέρα κ καλή χρονιά να έχουμε. υπάρχει περίπτωση να έχουμε λίγο χειρότερο βίντεο από όσο μπορεί η κάμερα λογο Όχι τόσο καλής καρτας μνήμης.
|
|
|
Post by Frontier on Dec 31, 2019 17:14:34 GMT 2
καλησπέρα κ καλή χρονιά να έχουμε. υπάρχει περίπτωση να έχουμε λίγο χειρότερο βίντεο από όσο μπορεί η κάμερα λογο Όχι τόσο καλής καρτας μνήμης. Το bit rate του Mini είναι 40-60MBit οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια πολύ παλιά κάρτα (π.χ μικρότερη κατηγορία από Class 10 U1) για να έχεις θέματα. Βέβαια, ακόμα και με Class 10 (ούτε καν U1/U3) δεν θα πρέπει να έχεις θέματα με το βίντεο. Έχεις κάποιο πρόβλημα ή ρωτάς υποθετικά; Διότι εάν βάλεις κάποια μη συμβατή (ή πολύ αργή) κάρτα, βγάζει σχετικό μήνυμα.
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 31, 2019 17:28:00 GMT 2
καλησπέρα κ καλή χρονιά να έχουμε. υπάρχει περίπτωση να έχουμε λίγο χειρότερο βίντεο από όσο μπορεί η κάμερα λογο Όχι τόσο καλής καρτας μνήμης. Το bit rate του Mini είναι 40-60MBit οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια πολύ παλιά κάρτα (π.χ μικρότερη κατηγορία από Class 10 U1) για να έχεις θέματα. Βέβαια, ακόμα και με Class 10 (ούτε καν U1/U3) δεν θα πρέπει να έχεις θέματα με το βίντεο. Έχεις κάποιο πρόβλημα ή ρωτάς υποθετικά; Διότι εάν βάλεις κάποια μη συμβατή (ή πολύ αργή) κάρτα, βγάζει σχετικό μήνυμα.
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Dec 31, 2019 17:31:56 GMT 2
Ναι κάποια μικρά προβληματάκια.πχ υπάρχουν στιγμές Που γράφει 4-5 δευτερόλεπτα Κ κάποιες άλλες φορές που γράφει 18 λεπτά βίντεο Στα 2.7 30 fps. Στο λάπτοπ παντός τα βίντεο δείχνουν πολύ ωραία. αυτή που έχω είναι μία mi pro xc v30 1u Read more: freedrone.gr/thread/497/mavic-mini?page=3#ixzz69hPrml4c
|
|
|
Post by dhmhtrhs1980 on Jan 1, 2020 23:38:03 GMT 2
καλησπέρα κ καλή χρονιά. Πριν λίγο έκανε update το καινούργιο firmware. το οποίο πρέπει να βάλεις όλες Τις μπαταρίες μία μία να κάνουν update αυτές. Κ μετα είδα ότι η συχνότητα άλλαξε σε 5.8GHz. μπορεί να γίνει αυτό?
|
|
|
Post by Frontier on Jan 2, 2020 9:52:42 GMT 2
καλησπέρα κ καλή χρονιά. Πριν λίγο έκανε update το καινούργιο firmware. το οποίο πρέπει να βάλεις όλες Τις μπαταρίες μία μία να κάνουν update αυτές. Κ μετα είδα ότι η συχνότητα άλλαξε σε 5.8GHz. μπορεί να γίνει αυτό? Και τα δύο χειριστήρια υποστηρίζουν την μπάντα των 5.8GHz (όπως και αυτή των 2.4GHz), προκειμένου να μπορεί το σύστημα να επιλέξει την πιο "καθαρή" σε περιοχές με πολλές παρεμβολές. Δεν άλλαξε κάτι με το νέο firmware, ίσως διόρθωσαν κάποιο πρόβλημα στο handover των συχνοτήτων, γιαυτό και βλέπεις τώρα τα 5.8GHz (εδώ το αρχείο αλλαγών). H διαφορά είναι ότι το μοντέλο MT1SD25 δεν υποστηρίζει FCC, παρά μόνο CE/MIC.
|
|
|
Post by RUSH on Mar 22, 2020 14:28:23 GMT 2
Ούτε καν θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο μου μήνυμα στο φόρουμ και επιστρέφω αφού το τελευταίο καιρό το μικρόβιο της πτήσης έχει αναβιώσει (και με τώρα με την καραντίνα ακόμα εντονότερα ). Προσανατολιζόμουν για το Zino (η Hubsan μου χάρισε φοβερές στιγμές με τα 2 drones που είχα) αλλά επειδή η αγορά θα γίνει μέσω δόσεων, διαβάζοντας και κοιτώντας τις διαθέσιμες επιλογές κατέληξα στο ΜΜ. Γενικά διαβάζω καλές κριτικές στο νετ αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες εδώ από κατόχους. ΥΓ: Vako που είσαι ρε φίλε? Μίλησα με τον aspachris και μου είπε οτι πλέον παρέδωσε τα drone και το χει ρίξει στο τρέξιμο!
|
|
|
Post by Frontier on Mar 22, 2020 18:12:04 GMT 2
Ούτε καν θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο μου μήνυμα στο φόρουμ και επιστρέφω αφού το τελευταίο καιρό το μικρόβιο της πτήσης έχει αναβιώσει (και με τώρα με την καραντίνα ακόμα εντονότερα ). Προσανατολιζόμουν για το Zino (η Hubsan μου χάρισε φοβερές στιγμές με τα 2 drones που είχα) αλλά επειδή η αγορά θα γίνει μέσω δόσεων, διαβάζοντας και κοιτώντας τις διαθέσιμες επιλογές κατέληξα στο ΜΜ. Γενικά διαβάζω καλές κριτικές στο νετ αλλά θα ήθελα να ακούσω και γνώμες εδώ από κατόχους. Καλωσήρθες ξανά Αν θες την γνώμη μου, δες την 1η σελίδα του - μικρού αυτού - νήματος.
|
|
|
Post by RUSH on Mar 22, 2020 18:30:34 GMT 2
Ευχαριστώ Μάνο!
Εννοείται και το διάβασα όλο το νήμα και την άποψή σου. Το εννοώ ότι χαλβάδιαζα το Zibo αλλά λόγω έλλειψης ρευστού αναγκαστικά πάω στο ΜΜ που μπορώ να το πάρω με δόσεις.
Απ' όσο γνωρίζεις, τυχόν θεματακια που ίσως υπήρχαν στις αρχές έχουν λυθεί?
|
|
|
Post by Frontier on Mar 23, 2020 16:49:13 GMT 2
Ευχαριστώ Μάνο! Εννοείται και το διάβασα όλο το νήμα και την άποψή σου. Το εννοώ ότι χαλβάδιαζα το Zibo αλλά λόγω έλλειψης ρευστού αναγκαστικά πάω στο ΜΜ που μπορώ να το πάρω με δόσεις. Απ' όσο γνωρίζεις, τυχόν θεματακια που ίσως υπήρχαν στις αρχές έχουν λυθεί? Εξαρτάται τι εννοείς θεματάκια Στέλιο. Αν π.χ σε ενδιαφέρει να πετάς σε FCC mode, αυτό δεν γίνεται διότι το χειριστήριό του δεν το επιτρέπει (εκτός αν το αγοράσεις από Κίνα/Αμερική που στην περίπτωσή σου δεν παίζει όπως λες). Κάποια θέματα με τους αισθητήρες και την σταθερότητά τους την έχει, σύμφωνα πάντα με ξένα fora και αναφορές χρηστών (όπως αυτήν εδώ). Για εμένα είναι σαν να μην υπάρχει το συγκεκριμένο: πολλοί περιορισμοί, πολύ φθηνή κατασκευή (θα καταλάβεις τι εννοώ όταν το πιάσεις), καμία αντοχή σε δυνατές ριπές ανέμου (εδώ το να μην φυσάει πλέον είναι σπάνιο)...
|
|
|
Post by RUSH on Mar 23, 2020 17:23:36 GMT 2
Δεν με ενδιαφέρει το FCC mode, μιας και δεν κυνηγάω την απόσταση. Η χρήση που το θέλω είναι πολύ συγκεκριμένη. Κοντινά πλάνα χωρίς μεγάλες αποστάσεις. Κρίνωντας από το βάρος του και από τα διάφορα βίντεο (πολύ καατοπιστικό αυτό που έστειλες) σίγουρα χρήζει μεγάλης προσοχής ο αέρας (παρόλο που διαβάζω οτι κάποιοι χρήστες αναφέρουν οτι το έχουν πετάξει με σχετικά δυνατό αέρα).
Αυτό με την απώλεια χειρισμού του και την απότομη κάθοδο είναι κάτι που προβληματίζει...
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on Mar 23, 2020 21:53:00 GMT 2
Δεν με ενδιαφέρει το FCC mode,....... Αυτό με την απώλεια χειρισμού του και την απότομη κάθοδο είναι κάτι που προβληματίζει... Πάρε βρε φίλε ένα Χ8 να ξενιάσεις, εμβέλεια, διάρκεια πτήσεις, σταθερότητα, έλυσε σε μεγάλο βαθμό και τα προβλήματα gimbal-εικόνας. Το M Mini δεν πιάνει μία μπροστά του, μόνο θέμα είναι ότι πρέπει να το πάρεις μετρητοίς και χωρίς εγγύηση που θες, όμως δεν μπορείς να τα χεις όλα.
|
|