|
Post by engelo on Aug 16, 2017 22:35:04 GMT 2
χαχαχχαχ καλό !!!!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 17, 2017 7:24:51 GMT 2
Πως μπορω να δειξω σε σας το flight log να δειτε και αυτες τις μεγαλες γραμμες που ξεκιναν απο την αρχη φτανουν αφρικη και παλι πισω, γιατι αυτο εγω τοβεβλεπα συχνα.Εσεις; Καταρχάς, επικοινώνησε με το support@fimi.com και δώσε τους τον αριθμό του λογαριασμού σου Mi Account που φαίνεται στο κεντρικό μενού ρυθμίσεων. Ανέβασε (στο λογαριασμό) όλα τα logs που έχει το κινητό σου από την συγκεκριμένη πτήση (flight log & fc log). Ζήτα τους να τα αναλύσουν και να σου πουν γιατί έπεσε. Για να μας στείλεις το flight log, εγκατέστησε στο κινητό σου μια εφαρμογή καταγραφής βίντεο (π.χ για Android έχει πολλές screencast εφαρμογές, δουλεύω μια που λέγεται ΑΖ Screencast) και κατέγραψε την αναπαραγωγή του flight log της συγκεκριμένης πτήσης. Μετά, ανεβάζεις το video στο Youtube και το δημοσιεύεις εδώ.
|
|
|
Post by xristosking on Aug 17, 2017 12:13:29 GMT 2
Θα τα προσπαθησω αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν περνει και κανενας λευτα πισω
|
|
|
Post by RUSH on Aug 17, 2017 15:18:56 GMT 2
Θα τα προσπαθησω αλλα απο οτι εχω καταλαβει δεν περνει και κανενας λευτα πισω Ισχύει αυτό που έχω ακούσει ότι αν πετάς πάνω από θάλασσα δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη? Γενικά αναφέρομαι, όχι μόνο για την xiaomi.
|
|
|
Post by xristosking on Aug 17, 2017 19:37:08 GMT 2
Μα εκει ειναι το βασικοτερο στη θαλασσα . Αν σκεφτεις την προηγουμενη μερα το πεταξα 2μετρα πανω απο την θαλασσα στο 12 m/s εκανε και drift και ολα καλα . Ελεγα πως τελικα αυτο το τετρακοπτερο δεν θα πεσει ποτε την επομενη μερα ομως με προδωσε
|
|
|
Post by engelo on Aug 18, 2017 13:27:50 GMT 2
Μήπως πήρε υγρασία ή έκανε καμία διάβρωση μέχρι την επομενη μέρα?
|
|
|
Post by dream_master on Aug 18, 2017 21:46:32 GMT 2
καθως εχουμε αρκετα περιστατικα πτωσεων Xiaomi mi drone βρηκα ενα βιντεο που μαλλον λυνει ολα τα αναπαντητα ερωτηματα . Δειτε εδω ---> Αν παρατηρησετε απο το 01:20 και μετα η μπαταρια αρχιζει και ξεκουμπωνει σιγα σιγα απο τις δονησεις και στο τελος το drone σβηνη και η μπαταρια φευγει απο την θηκη! Τωρα αυτο οφειλετε σε αστοχια υλικου και δεν κλειδωνει καλα σε μερικα μοντελα? Δεν την κουμπωνουμε καλα η κατοχοι του drone ? Τι να πω δεν ξερω παντως η μπαταρια θελει την πιο μεγαλη προσοχη στο κουμπωμα!
|
|
|
Post by engelo on Aug 18, 2017 22:04:03 GMT 2
Απίστευτο ... η μπαταρία φταιει η το σώμα? ποιος να ξέρει!
|
|
|
Post by Vako on Aug 18, 2017 22:04:07 GMT 2
Επρεπε να βλεπατε τα συντριμια του aparchris οταν επεσε το xiaomi η μπαταρια σε ενα σημειο το σκαφος 50 μετρα πιο κει...τωρα πως εγινε αυτο,παρολο που ημουν παρων, μην με ρωτατε. Εννοειται οτι ξεκουμπωσε η μπαταρια στον αερα τι στην ευχη πεταξε 50 μετρα χωρις μπαταρια ?? Και παρολο που επεσε απο τα 70 μετρα υψος , το σκαφος ουτε γρατζουνια περα του gimbal που διελυσε.
|
|
|
Post by RUSH on Aug 19, 2017 17:01:38 GMT 2
Αν όντως ισχύει αυτό που φαίνεται στο βίντεο, ίσως ο Χρήστος όντως την είχε κουμπώσει και του έκατσε η στραβή??
|
|
|
Post by dream_master on Aug 19, 2017 19:21:15 GMT 2
η δικια μου μπαταρια παντως εχω παρατηρηση οτι βγαινει πιο ευκολα απο τις πρωτες μερες που εβγαινε δυσκολα. Το εχετε παρατηρηση και στα δικα σας αυτο? Ενοειτε οτι εκανα και δοκιμες ενω ειναι κουμπωμενη τραβωντας την να δω μηπως ξεκουμπωνει αλλα δεν εβγαινε παρα μονο οταν πατουσα την ασφαλεια απο κατω. Μαλλον πηρε την φορμα της και βγαινει ευκολοτερα τωρα.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 19, 2017 20:01:59 GMT 2
η δικια μου μπαταρια παντως εχω παρατηρηση οτι βγαινει πιο ευκολα απο τις πρωτες μερες που εβγαινε δυσκολα. Το εχετε παρατηρηση και στα δικα σας αυτο? Ενοειτε οτι εκανα και δοκιμες ενω ειναι κουμπωμενη τραβωντας την να δω μηπως ξεκουμπωνει αλλα δεν εβγαινε παρα μονο οταν πατουσα την ασφαλεια απο κατω. Μαλλον πηρε την φορμα της και βγαινει ευκολοτερα τωρα. Δεν έχω παρατηρήσει τέτοια συμπεριφορά σε καμία από τις δύο μπαταρίες που έχω, σύνολο 20 πτήσεις.
|
|
|
Post by dream_master on Aug 19, 2017 20:14:44 GMT 2
εγω εχω 20 πτησεις εως τωρα και 20km εχω διανύσει. θα την εχω παντος απο κοντα να δω αν κανει κανενα κουφο αν και δεν πιστευω να ξεκουμπωση αφου την τεσταρισα κιολας . κοιταξα και τις εγκοπες που εχει μεσα στο σωμα και κουμπωνουν τα δοντακια και δεν παρατηρησα καπιο φαγωμα . παντως οτι βγαινει λιγο πιο ευκολα ειμαι σιγουρος .
|
|
|
Post by dream_master on Aug 19, 2017 21:47:24 GMT 2
στα 57 ευρω η μπαταρια απο το gearbest με το κουπονι mibatteryit
|
|
|
Post by Frontier on Aug 20, 2017 11:53:14 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Aug 20, 2017 12:06:39 GMT 2
Και να σουν ο μονος αρρωστος....εχεις δει κανεναν νορμαλ εδω μεσα? Χαχαχα ενα μηνα εχω το 109 και μπηκε στοχος για το mavic....που ειναι ο γιατρος ειπαμεεεεε? Αργει ?? Πριν το παρωωωω χαχαχα
|
|
|
Post by RUSH on Aug 20, 2017 13:14:49 GMT 2
Αχχχ ας μην αρχίσουμε να βγάζουμε τα ψυχολογικά μας στο νήμα του MI... 😀
|
|
|
Post by dream_master on Aug 20, 2017 13:50:30 GMT 2
αφου ολοι κρυφο xiaomακιδες ειστε ελα παραδεχτειτε το
|
|
|
Post by engelo on Aug 20, 2017 14:12:59 GMT 2
Πολύ ωραίιες φωτογραφίες !!!!! Αρρώστια αχαχαχαχ
|
|
|
Post by engelo on Aug 20, 2017 14:13:26 GMT 2
Αν κανουμε καμία ομαδική αγορά mavic λέτε να κάνουν καλύτερη τιμή ? χαχαχα
|
|
gesvts
Junior Member
|
Post by gesvts on Aug 21, 2017 16:00:19 GMT 2
Είδε κανένας με το update κάποια προφανη αλλαγή? Οποίος το πέρασε και το πέταξε εννοείται..
|
|
|
Post by dream_master on Aug 21, 2017 16:32:20 GMT 2
εγω δεν το εχω περασει , μπορουμε να το κανουμε παρακαμψη η αναγκαστηκα πρεπει να το περασουμε?
|
|
|
Post by Frontier on Aug 21, 2017 17:36:17 GMT 2
Έχω αφήσει το αεροσκάφος στο χωριό όταν θα πάω ξανά εκεί το Σ/Κ. Άραγε, αναβάθμισαν την NFZ ή ακόμα είναι στην 2028; Γιατί βλέπω στο RCGroups να λένε μόνο για αναβάθμιση της κάμερας (λειτουργία reset) και κάποιες βελτιώσεις στον flight controller.
|
|
|
Post by captnemo on Aug 21, 2017 17:58:28 GMT 2
Tutorial Safety Flight
|
|
|
Post by dream_master on Aug 22, 2017 15:42:41 GMT 2
εκανα τo update ολα ενταξει, τωρα εν αναμονη για δοκιμαστικη πτηση να δω πως συμπεριφέρεται.Στο τελος του update οταν πατησα ΟΚ και με πηγε στον χαρτη της εφαρμογης μου εβγαλε πανω compass error please restart aircraft. Το εκλεισα και το ξανα ανοιξα και ολα μια χαρα . Μηπως θα πρεπει να κανω και κανενα compass calib ?
|
|
|
Post by Frontier on Aug 22, 2017 17:09:42 GMT 2
εκανα τo update ολα ενταξει, τωρα εν αναμονη για δοκιμαστικη πτηση να δω πως συμπεριφέρεται.Στο τελος του update οταν πατησα ΟΚ και με πηγε στον χαρτη της εφαρμογης μου εβγαλε πανω compass error please restart aircraft. Το εκλεισα και το ξανα ανοιξα και ολα μια χαρα . Μηπως θα πρεπει να κανω και κανενα compass calib ? Μετά από firmware update, καλό είναι να καλιμπράρουμε όλους τους αισθητήρες.
|
|
|
Post by dream_master on Aug 22, 2017 19:52:11 GMT 2
εκανα μια πτηση πριν μιση ωρα γιατι περιμενα να χαμηλωση ο αερας. Στην πτηση δεν ειδα κατι το διαφορετικο. το μονο που παρατηρησα ηταν οτι στο live view ειχα πιξελιασματα και παραπανω κολημα απο πριν. πχ οταν το αφηνα ακινητο παρατηρουσα οτι καθε 1 δευτ. πιξελιαζε ολο το live view και ξαναεπανερχοτανε. Δεν ξερω μηπως αυτο εγινε λογο του φωτισμου που ειχε εκεινη την ωρα. καλιμπραρισμα δεν εκανα . Frontier πιους αισθητηρες να κανω calib οταν λες ολους?
|
|
|
Post by Frontier on Aug 23, 2017 7:28:54 GMT 2
Frontier πιους αισθητηρες να κανω calib οταν λες ολους? Πυξίδα, gimbal και μερικές φορές και RC calibration.
|
|
|
Post by dream_master on Aug 23, 2017 21:51:40 GMT 2
καθως βρηκα ενα trial προγραμα για screen record σε iphone , εκατσα και εκανα record την εφαρμογη για να δειτε αυτο που κανει σαν να πιξελιαζει για να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας! Εκανα gimbal calib, format TF card, αλαγη ποιοτητας βιντεο οπως και εναλαγη σε PAL και NTSC αλλα τιποτα το ιδιο! Θα το καταλαβετε καλα αν προσεξετε πανω στα καφε κουφωματα στα παραθυρα πως ειναι σαν να αναβωσβηνη! Αυτο μου το εκανε και στον αερα αρα δεν ειναι απο τα leds.
|
|
|
Post by Frontier on Aug 24, 2017 6:52:55 GMT 2
Μου αρέσει που μέσα στο σπίτι έχεις 15 δορυφόρους και σου δίνει την άδεια να απογειωθείς Το πιξέλιασμα είναι ελάχιστο, ίσως οφείλεται σε αλλαγές στον αλγόριθμο κωδικοποίησης του live σήματος μιας που αναβαθμίστηκε ο κώδικας της κάμερας. Ίσως κυκλοφορήσει κάποια νεώτερη έκδοση της εφαρμογής που να είναι συμβατή με το νέο firmware, έχει ξαναγίνει αυτό με την έκδοση 1.1.17.
|
|