|
Post by RUSH on Sept 1, 2017 17:27:01 GMT 2
Δες το πρώτο post του Frontier σε αυτό το νήμα. Στη περιγραφή αναφέρει για τα Mode πτήσης του Mi.
|
|
|
Post by dream_master on Sept 1, 2017 18:03:00 GMT 2
το VPU mode να υποθεσω οτι ειναι manual απλα προσεχει στην προσγειωση με την χρηση των αισθητηρων ετσι δεν ειναι?
|
|
|
Post by kostastripoli on Sept 1, 2017 18:41:59 GMT 2
σας ευχαριστω παιδια καπως μου ηρθε με αυτο που ειπε ο frontier οτι κλειδωνει τους ελικες σε nfz..
|
|
|
Post by Frontier on Sept 1, 2017 20:46:08 GMT 2
σας ευχαριστω παιδια καπως μου ηρθε με αυτο που ειπε ο frontier οτι κλειδωνει τους ελικες σε nfz.. Όλα τα RTF το έχουν αυτό και τα DJI. το VPU mode να υποθεσω οτι ειναι manual απλα προσεχει στην προσγειωση με την χρηση των αισθητηρων ετσι δεν ειναι? Όχι μόνο στην προσγείωση. Αν πετάς σε ύψος μέχρι 4 μέτρα, χρησιμοποιεί την κάτω κάμερα και τους αισθητήρες υπερήχων για να κρατά σταθερή την θέση και το ύψος του. Λειτουργεί αρκετά καλά, αλλά θα πρέπει η επιφάνεια να μην γυαλίζει και να υπάρχει επαρκής φωτισμός. Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C9J6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
|
Post by kostastripoli on Sept 1, 2017 21:36:41 GMT 2
gps mode vs atti mode
|
|
|
Post by corsair on Sept 4, 2017 11:21:33 GMT 2
Καλημέρα! Αφού βρήκα αρκετά γρήγορο ιντερνετ, σας ανέβασα ενα μικρό αποσπασμα με πλάνα απο την Xiaomara και την τοσο γαμάτη χώρα μας (απο ψηλά):
|
|
|
Post by dream_master on Sept 4, 2017 18:37:50 GMT 2
ετοιμο και το δικο μου .
|
|
|
Post by engelo on Sept 4, 2017 19:02:48 GMT 2
Πολύ ωραία και πεντακάθαρα βιντεο !!!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 4, 2017 19:06:31 GMT 2
Η κάμερα του Mi εάν λύσουν το θέμα του WDR στα 4Κ, είναι καταπληκτική.
|
|
|
Post by RUSH on Sept 4, 2017 20:25:29 GMT 2
Άξιζε η αναμονή Γιώργο, πολύ ωραίο!
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Sept 5, 2017 20:19:54 GMT 2
Η κάμερα του Mi εάν λύσουν το θέμα του WDR στα 4Κ, είναι καταπληκτική. γινεται να υπαρξει υποστηριξη wdr με software update??
|
|
|
Post by Frontier on Sept 5, 2017 20:33:36 GMT 2
Η κάμερα του Mi εάν λύσουν το θέμα του WDR στα 4Κ, είναι καταπληκτική. γινεται να υπαρξει υποστηριξη wdr με software update?? Ναι, είναι λειτουργία του camera firmware.
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Sept 5, 2017 21:36:56 GMT 2
γινεται να υπαρξει υποστηριξη wdr με software update?? Ναι, είναι λειτουργία του camera firmware. αν προσθεσουν wdr, τοτε μιλάμε για video εφάμιλλο, αν οχι καλυτερο του mavic. τα ειχα διπλα διπλα για ενα τριήμερο και το Mi στεκόταν αρκετά καλά έναντι του Mavic. Μοναδικες ελλείψεις του mi θα ειναι το subject tracking και τα nd φιλτρα.
|
|
|
Post by kostastripoli on Sept 6, 2017 18:42:51 GMT 2
μπαταρια γιατι δε στελνει το gearbest? απο που εχετε παρει 2η εσεις παιδια κ ποσο;
|
|
|
Post by kostastripoli on Sept 6, 2017 20:20:09 GMT 2
στο gearbest μια original μπαταρια οπως αναφερει λεει οτι ειναι 15.2v και οχι 17.4 οπως λενε τα reviews. μπορει να ναι οντως οριτζιναλ;
|
|
|
Post by dream_master on Sept 7, 2017 1:37:20 GMT 2
ακομα ενα βιντεακι που κυνηγάω τα πλοια
|
|
|
Post by Frontier on Sept 7, 2017 7:02:16 GMT 2
μπαταρια γιατι δε στελνει το gearbest? απο που εχετε παρει 2η εσεις παιδια κ ποσο; Κανονικά στέλνει μπαταρία το Gearbest, έχω σύνδεσμο και κουπόνι για αυτήν στο πρώτο μήνυμα του νήματος. Απλά, η μπαταρία θα πρέπει να μπει ΜΟΝΗ της σε παραγγελία (όχι μαζί με άλλα είδη) και μόνο 1 τεμάχιο ανά παραγγελία.
|
|
stam
New Member
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.
|
Post by stam on Sept 8, 2017 14:48:54 GMT 2
Καλησπερα σε ολους. Μολις παρελαβα το drone. Συνδεσα τα παντα και εκανε τα σχετικα udates. Aπο εκει και μετα προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου (android) με το RC (USB connection) και το tethering του κινητου αρνειται να λειτουργησει. Μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2017 15:58:37 GMT 2
Καλησπερα σε ολους. Μολις παρελαβα το drone. Συνδεσα τα παντα και εκανε τα σχετικα udates. Aπο εκει και μετα προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου (android) με το RC (USB connection) και το tethering του κινητου αρνειται να λειτουργησει. Μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα? Καλωσήρθες στην παρέα. Τι ακριβώς βγάζει (σφάλμα) όταν πας να ενεργοποιήσεις το teethering; Το λειτουργικό Android που έχεις είναι τουλάχιστον έκδοση 6; Το καλώδιο USB κάνει καλή σύνδεση στο κινητό σου; Υποθέτω ότι δεν έχεις το USB dongle για να συνδεθείς με WiFi, σωστά; Μου κάνει εντύπωση γιατί λες ότι το σύνδεσες, έκανε κανονικά update το firmware (αυτό δεν εννοείς όταν λες "σχετικά updates"; ), διότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να λειτουργεί το USB teethering
|
|
stam
New Member
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.
|
Post by stam on Sept 8, 2017 16:48:48 GMT 2
Καλησπερα. Δεν βγαζει καποιο σφαλμα. Απλα το teethering του τηλεφωνου μου δεν ενεργοποιειται. Το καλωδιο ειναι της συσκευασιας και κανει καλη επαφη. Το λειτουργικο μου ειναι 6.0.1 και δυστυχως δεν εχω το dongle.
Tο θεμα ειναι οτι μολις το ανοιξα συνδεθηκε κανονικα, εκανε ολα τα firmware updates (μου ζητησε memory card για την camera) και δοκιμασα να ανοιξω τους κινητηρες. Ολα οκ. Την επομενη μερα τελος. Απλα αρνειται να ανοιξει το tethering του κινητου μου.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2017 18:17:17 GMT 2
Καλησπερα. Δεν βγαζει καποιο σφαλμα. Απλα το teethering του τηλεφωνου μου δεν ενεργοποιειται. Το καλωδιο ειναι της συσκευασιας και κανει καλη επαφη. Το λειτουργικο μου ειναι 6.0.1 και δυστυχως δεν εχω το dongle. Tο θεμα ειναι οτι μολις το ανοιξα συνδεθηκε κανονικα, εκανε ολα τα firmware updates (μου ζητησε memory card για την camera) και δοκιμασα να ανοιξω τους κινητηρες. Ολα οκ. Την επομενη μερα τελος. Απλα αρνειται να ανοιξει το tethering του κινητου μου. Εκτιμώ ότι δεν πρέπει να φταίει η σύνδεση του χειριστηρίου ή η εφαρμογή. Αν δεν μπορείς πάντως να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο Android 6+ κινητό, μόνη λύση το dongle (έχω link στο πρώτο μήνυμα του νήματος). Εκεί δεν θα έχεις να ανησυχείς για τέτοια θέματα, διότι είναι μια απλή WiFi 2.4GHz ζεύξη.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2017 18:24:57 GMT 2
Ανέβηκα στο χωριό και μόλις πέρασα νέο firmware upgrade στο Mi Drone 4K. Το upgrade που κυκλοφόρησε σήμερα βελτιώνει την λειτουργία της κάμερας, του gimbal, έχει αλλαγές στον flight controller (διόρθωσαν το σφάλμα 'battery communication error' που βγαίνει μερικές φορές) και το κυριότερο (για εμένα): πλέον ακολουθούν την NFZ της DJI που σημαίνει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Mi μπορεί να πετά και στην πόλη της Χίου
|
|
|
Post by dream_master on Sept 8, 2017 18:36:24 GMT 2
αντε ωραια. εγω πριν λιγο το ξεπακεταρησα απο τις διακοπες και εβαλα την μπαταρια να φορτιζει , το βραδακι θα το περασω και αυριο θα κανω μια δοκιμαστικη πτηση. Τωρα πρεπει να ξανακανω compass calib? ή απλα προτεινετε?
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2017 18:46:44 GMT 2
αντε ωραια. εγω πριν λιγο το ξεπακεταρησα απο τις διακοπες και εβαλα την μπαταρια να φορτιζει , το βραδακι θα το περασω και αυριο θα κανω μια δοκιμαστικη πτηση. Τωρα πρεπει να ξανακανω compass calib? ή απλα προτεινετε? Δεν θα κάνω καλιμπράρισμα πυξίδας, εκτός εάν μου το ζητήσει. Ούτε στο προηγούμενο firmware upgrade έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
|
|
|
Post by dream_master on Sept 8, 2017 18:49:42 GMT 2
Και εγω εκανα ενα στην αρχη και ενα στο προηγουμενο firmware update. απο τοτε που πηγα διακοπες και ηρθα δεν εκανα αλλο.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 8, 2017 20:18:54 GMT 2
Μετά το firmware upgrade
|
|
|
Post by dream_master on Sept 8, 2017 23:01:31 GMT 2
τωρα μαλιστα!
|
|
|
Post by corsair on Sept 8, 2017 23:53:01 GMT 2
πλέον ακολουθούν την NFZ της DJI που σημαίνει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Mi μπορεί να πετά και στην πόλη της Χίου χαχα... καημό το είχες αυτο. Αντε καλές πτήσεις στις νεες περιοχες 2 απανωτα updates παντως τελευταια, αρκετα busy εκει στην fimi. Παντως εχω παρατηρησει πως πλεον (με ολα αυτα τα updates) σε οτι αφορα τον ορίζοντα, δύσκολα να στραβώσει και αν πάρει λιγη κλιση την επαναφέρει μονο του εντός της πτήσης. Περιμένω τώρα να μου ερθουνε και νέα damping balls να δω αν μειωθει κάποιο ελάχιστο jitter που μου εμφανίζει εννιοτε. Παντως στα καλοκαιρινα πλάνα με εντονη ηλιοφάνεια ειναι λίγο ταλαιπωρια η λήψη βιντεο. Πρεπει να χεις πλάτη τον ηλιο για να βγει οκ, να μην εχεις καμμενη περιοχη (συνηθως τον οριζοντα)
|
|
|
Post by dream_master on Sept 9, 2017 0:03:19 GMT 2
αυτο το εχω παρατηρησει και εγω, δηλαδη το οτι οταν στραβωνει λιγο ο οριζοντας το επαναφερει μονο του εντος της πτησης
|
|
|
Post by NaGR on Sept 9, 2017 3:14:48 GMT 2
follow me πότε στην αγγλική έκδοση, έχουνε δώσει καθόλου ΕΤΑ? πάντως είναι ελπιδοφόρο οτι δουλεύουνε στο παρασκήνιο και βγάζουν ενημερώσεις.
|
|