|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 15, 2018 15:02:02 GMT 2
|
|
|
Post by sotirist on May 15, 2018 15:53:13 GMT 2
Υπάρχουν πολλές αναφορές για "συμβατές" μπαταρίες ίδιας ή και μεγαλύτερης χωρητικότητας από την μαμά hubsan για το 501 (rcgroups.com). Αλλά με τους περιορισμούς αποστολής στην Ελλάδα, τις χιλιαααάδες μαιμούδες που κυκλοφορούν και το γεγονός ότι δεν έχουν όλες οι aftermarket συνέπεια στη συμπεριφορά τους, κάνει πολλούς κατόχους (και εμένα) να αγοράζουν τις μαμά, από Ελλάδα. Σε περίοδο εκπτώσεων έχω αγοράσει τη μαμά 27 Euro με μεταφορικά, τιμή σούπερ για Ελλάδα. Σ
|
|
|
Post by sotirist on May 15, 2018 16:09:19 GMT 2
Με όλο το θάρρος Hlias, το link στο Aliexpress για την μπαταρία που πήρες, λέει κατασκευαστή Limskey, που είναι γνωστός μαιμουδιάρης.... Πρόσεχε...άποψή μου πάντα Σ
|
|
|
Post by john1975 on May 15, 2018 16:19:48 GMT 2
Ηλία 400m το έφτασα είχα μόνο ενδείξεις αποστάσεις και ύψος, όχι εικόνα και το γύρισα. Το drone το κοιτούσα από πίσω πάντα.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 15, 2018 16:27:33 GMT 2
Ηλία 400m το έφτασα είχα μόνο ενδείξεις αποστάσεις και ύψος, όχι εικόνα και το γύρισα. Το drone το κοιτούσα από πίσω πάντα. Να κανονίσουμε το Σ/Κ ή κάποια άλλη μέρα κοινή πτήση, τόσο άσχημα; τι να πω. Επ' ευκαιρίας νω ρωτήσω, παίζουν τα drοne αν σεταριστούν με την άλλη Τ/Κ...; ...Γιάννη με το δικό μου.
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 15, 2018 16:31:51 GMT 2
sotiris: Με όλο το θάρρος Hlias, το link στο Aliexpress για την μπαταρία που πήρες, λέει κατασκευαστή Limskey, που είναι γνωστός μαιμουδιάρης.... Πρόσεχε...άποψή μου πάντα
Δεν ξέρω και η ίδια η Hubsan που τις φτιάχνει, πάντως δεν γράφει πουθενά Limskey, θα δείξει πως θα πάει και γω δεν την πήρα ελαφρά τη καρδία αλλά αναγκαίο κακό, καλό ελπίζω...!
|
|
|
Post by sotirist on May 15, 2018 16:49:27 GMT 2
Ηλία 400m το έφτασα είχα μόνο ενδείξεις αποστάσεις και ύψος, όχι εικόνα και το γύρισα. Το drone το κοιτούσα από πίσω πάντα. Να κανονίσουμε το Σ/Κ ή κάποια άλλη μέρα κοινή πτήση, τόσο άσχημα; τι να πω. Επ' ευκαιρίας νω ρωτήσω, παίζουν τα drοne αν σεταριστούν με την άλλη Τ/Κ...; ...Γιάννη με το δικό μου. Εάν εννοείς να χειριστείς το 501 του john1975 με το δικό σου χειριστήριο, ναι γίνεται (και το ανάποδο προφανώς), θα χρειαστεί να τα κάνεις bind μεταξύ τους. Σ
|
|
|
Post by sotirist on May 15, 2018 16:51:48 GMT 2
sotiris: Με όλο το θάρρος Hlias, το link στο Aliexpress για την μπαταρία που πήρες, λέει κατασκευαστή Limskey, που είναι γνωστός μαιμουδιάρης.... Πρόσεχε...άποψή μου πάντα Δεν ξέρω και η ίδια η Hubsan που τις φτιάχνει, πάντως δεν γράφει πουθενά Limskey, θα δείξει πως θα πάει και γω δεν την πήρα ελαφρά τη καρδία αλλά αναγκαίο κακό, καλό ελπίζω...! Η Hubsan τις φτιάχνει μόνη της Hlias, δεν τις δίνει έξω, ακριβώς για να είναι συνεπείς οι επιδόσεις τους... Limskey γράφει στην σελίδα της η Aliexpress..
|
|
|
Post by john1975 on May 15, 2018 19:02:06 GMT 2
Από Ελλάδα ποιό κατάστημα προτείνεται για μπαταρία?
|
|
|
Post by john1975 on May 15, 2018 19:03:54 GMT 2
Ηλία λόγο μικρόν παιδιών έχουμε πολύ λίγο χρόνο, αλλά μόλις παραλάβω τις εξωτερικές κεραίες θα κανονίσουμε συνάντηση για να δούμε και διάφορες και αποδόσεις.
|
|
|
Post by sotirist on May 15, 2018 20:14:50 GMT 2
Από Ελλάδα ποιό κατάστημα προτείνεται για μπαταρία? Συνήθως το kooqie έχει τις καλύτερες τιμές. Ψάξε στο skroutz μπαταρια hubsan h501s και θα σου βγάλει αρκετά και διαθεσιμότητα. Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 15, 2018 20:46:13 GMT 2
Παιδιά, ούτε έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη με το Ali ούτε με το eBay, πήρα μπαταρία από Αli λόγω του ότι τα gearbest και banggood δεν είχαν, για την ώρα δείχνει καλή, η πορεία θα δείξει περισσότερα,μακάρι να πάει καλά. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τα μαγαζιά της Ελλάδας ειδικά τα ιντερνετικά δεν αγοράζουν από Κίνα και τα μεταπουλάνε εδώ, ποιος μπορεί να το τσεκάρει; Το έχω δει να το κάνουν σε πληθώρα άλλων προιόντων με τιμές τριπλάσιες οπότε τους κάνουμε μάγκες. Hubsan γνήσια μπορώ να δεχθώ ότι πουλάει μόνο η αντιπροσωπία, όλοι οι άλλοι μπορούν άνετα να πουλήσουν μια εισαγόμενη μπαταρία (που έχουν δοκιμάσει νωρίτερα) ως γνήσια.
|
|
|
Post by sotirist on May 15, 2018 21:35:07 GMT 2
Παιδιά, ούτε έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη με το Ali ούτε με το eBay, πήρα μπαταρία από Αli λόγω του ότι τα gearbest και banggood δεν είχαν, για την ώρα δείχνει καλή, η πορεία θα δείξει περισσότερα,μακάρι να πάει καλά. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι τα μαγαζιά της Ελλάδας ειδικά τα ιντερνετικά δεν αγοράζουν από Κίνα και τα μεταπουλάνε εδώ, ποιος μπορεί να το τσεκάρει; Το έχω δει να το κάνουν σε πληθώρα άλλων προιόντων με τιμές τριπλάσιες οπότε τους κάνουμε μάγκες. Hubsan γνήσια μπορώ να δεχθώ ότι πουλάει μόνο η αντιπροσωπία, όλοι οι άλλοι μπορούν άνετα να πουλήσουν μια εισαγόμενη μπαταρία (που έχουν δοκιμάσει νωρίτερα) ως γνήσια. Ούτε εγώ έχω καμμία σχέση hlias, αλλά από εμπειρία (βλέπε πεταμένα χρήματα) μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα “επωνυμα” ελληνικά μαγαζιά που πουλούν μπαταριες hubsan, τις αγοράζουν από το επίσημο κύκλωμα πωλήσεων της hubsan στην Ευρώπη. Το ποια είναι αυτά τα μαγαζιά δεν θα το αναρτήσω εδώ, αλλά θα καταλάβεις από μόνος σου τις διαφορές. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ τα ελληνικά μαγαζιά είναι υποχρεωμένα να δεχτούν επιστροφή του προϊόντος εάν δεν είναι γνήσιο και προσωπικά, το έχω αξιοποιήσει πάνω από 5 φορές, πάντα με επιτυχία. Δοκιμασε να το κάνεις αυτό με τα κινεζομαγαζα και θα δεις.... Δεν παίρνω το μέρος των ακριβών Ελλήνων, αλλά αυτοί αγοράζουν ακριβότερα από όσο πουλούν τα κινεζομαγαζα. Εχω γνώση, του συγκεκριμένου, πίστεψε με Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 16, 2018 14:36:02 GMT 2
Τον πούλησα τον φορτιστή...
|
|
|
Post by sotirist on May 16, 2018 17:53:35 GMT 2
Τον πούλησα τον φορτιστή... Άντε....και εις ανώτερα Hlias!
|
|
|
Post by sotirist on May 16, 2018 20:28:53 GMT 2
Τον πούλησα τον φορτιστή... Άντε....και εις ανώτερα Hlias! Για ποιον ψαχνεις τώρα;
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 17, 2018 14:29:40 GMT 2
Ο Νο1 υποψήφιος είναι αυτός: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_176503.htmlΑρχίζει (από το 40sec) με το τμήμα του menu που με ενδιαφέρει που δεν είχε ο άλλος το BATT METER, Σωτήρη είναι αυτό, το έχει κανονικά; Ο Νο2 υποψήφιος είναι αυτός: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.htmlΔεν τον ξέρω, ο Frontier τον προτείνει ανεπιφύλακτα, έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό, πλεονέκτημα μεν, μειονέκτημα δε, αφού για να του δώσω ρεύμα από το αμάξι πρέπει ή να έχω μαζί το mini inverter ή να τον ανοίξω για να βγάλω φις για 12V. Tο menu δεν το ξέρω φαίνεται περίπου το ίδιο, έχει και BATT METER στο 1.00 sec. Με προβληματίζει το ότι έχει μόνο μια υποδοχή για επιλογή Balance, η Hubsan κουμπώνει όμως από κάποιες μπαταρίες ίσως δεν ταιριάζουν οι φίσες. Ετούτος είναι και λίγο φτηνότερος, όμως γενικά τα χόμπι είναι ρουφήχτρες χρήματος, πάρε το ένα πάρε το άλλο... 40€ για ένα φορτιστή δεν είναι και λίγα, τέλος π. Τι λέτε;
|
|
|
Post by sotirist on May 17, 2018 14:57:47 GMT 2
Ο Νο1 υποψήφιος είναι αυτός: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_176503.htmlΑρχίζει (από το 40sec) με το τμήμα του menu που με ενδιαφέρει που δεν είχε ο άλλος το BATT METER, Σωτήρη είναι αυτό, το έχει κανονικά; Ο Νο2 υποψήφιος είναι αυτός: www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_279077.htmlΔεν τον ξέρω, ο Frontier τον προτείνει ανεπιφύλακτα, έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό, πλεονέκτημα μεν, μειονέκτημα δε, αφού για να του δώσω ρεύμα από το αμάξι πρέπει ή να έχω μαζί το mini inverter ή να τον ανοίξω για να βγάλω φις για 12V. Tο menu δεν το ξέρω φαίνεται περίπου το ίδιο, έχει και BATT METER στο 1.00 sec. Με προβληματίζει το ότι έχει μόνο μια υποδοχή για επιλογή Balance, η Hubsan κουμπώνει όμως από κάποιες μπαταρίες ίσως δεν ταιριάζουν οι φίσες. Ετούτος είναι και λίγο φτηνότερος, όμως γενικά τα χόμπι είναι ρουφήχτρες χρήματος, πάρε το ένα πάρε το άλλο... 40€ για ένα φορτιστή δεν είναι και λίγα, τέλος π. Τι λέτε; No 1: Καλός και έχει battery meter στο βίντεο που ανάρτησες Νο 2: Κορυφαίος, τα έχει όλα. Για το φις των 12 Volt υπάρχει adapter Από καλώδια τώρα: Ολες οι μπαταρίες LiPo έχουν στανταρντ υποδοχές balance ανάλογα με τα S τους (το άσπρο φισάκι), με εξαίρεση τους κατασκευαστές που έχουν Intelligent Batteries (DJI, Xiaomi κλπ) και αυτούς που έχουν ιδιαίτερους connectors (π.χ. Parrot κλπ). Ολες οι υπόλοιπες είναι ίδιες. Για τα καλώδια banana υπάρχουν μετατροπείς για σχεδόν όλους τους connectors εκτός του στανταρντ ΧΤ60 Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 17, 2018 16:10:24 GMT 2
Για τον Νο2 Σωτήρη τι εννοείς "για το φις των 12 Volt υπάρχει adapter" δέχεται κάπου ή με κάποιο τρόπο DC12V; Εντάξει με τις στάνταρ φίσες, αυτές που ανέφερες των μπαταριών για (DJI, Xiaomi κλπ) μπαίνουν σε αυτόν; ο SKYRC iMAX B6 έχει ένα σωρό εκδοχές. Για τους μετατροπείς από μπανάνα δεν νοιάζομαι, είναι απλά πράγματα. Attachments:
|
|
|
Post by Frontier on May 17, 2018 16:43:10 GMT 2
Εντάξει με τις στάνταρ φίσες, αυτές που ανέφερες των μπαταριών για (DJI, Xiaomi κλπ) μπαίνουν σε αυτόν; ο SKYRC iMAX B6 έχει ένα σωρό εκδοχές. O SkyRC S60 έχει μία υποδοχή Balance πάνω στην οποία κουμπώνουν βύσματα balance από 2S-4S. Η υποδοχή έχει τέτοια διαμόρφωση όπου δεν επιτρέπει την εσφαλμένη σύνδεση καλωδίου και εξοικονομεί χώρο/απλουστεύει το κύκλωμα. Με απλά λόγια, έχει 1 υποδοχή για όλα τα υποστηριζόμενα balance plugs (2S-4S), αντί να έχει από ένα μία υποδοχή για κάθε ένα υποστηριζόμενο balance plug όπως ο B6.
|
|
|
Post by sotirist on May 17, 2018 19:48:00 GMT 2
Για τον Νο2 Σωτήρη τι εννοείς "για το φις των 12 Volt υπάρχει adapter" δέχεται κάπου ή με κάποιο τρόπο DC12V; Εντάξει με τις στάνταρ φίσες, αυτές που ανέφερες των μπαταριών για (DJI, Xiaomi κλπ) μπαίνουν σε αυτόν; ο SKYRC iMAX B6 έχει ένα σωρό εκδοχές. Για τους μετατροπείς από μπανάνα δεν νοιάζομαι, είναι απλά πράγματα. Για τα 12V DC input και το σχετικό καλώδιο άκυρο, ΔΕΝ ισχύει στο συγκεκριμένο μοντέλο - version..υπάρχει άλλος, ίδια μάρκα και μοντέλο αλλά άλλο παλαιότερο version (εκδοχή), που δέχεται και 12 V από αυτοκίνητο, με adaptor αναπτήρα αυτοκινήτου (φορτίζει και από τα λίγα Α της μπαταρίας του αυτοκινήτου)....sorry.. mea culpa . Έχω ψιλομπερδευτει γιατί ασχολούμαι με πολλά μαζί, π.χ. τώρα κοιτάζω ένα power bank 100w 30.000 mAh με έξοδο 220 V σουκο, που μάλλον θα λύσει πολλά από τα θέματα που έχω με φορτιστές και μπαταριες...σε κίνηση. Για τις ειδικές μπαταριες, το menu του προβλέπει φόρτιση ”καποιων” μπαταριών (πχ mavic), αλλά δεν σου δίνει το σχετικό καλωδιο, που πρέπει να αγοράσεις έξτρα. Αυτα Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 17, 2018 22:06:01 GMT 2
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ίσως θα έπρεπε να γίνει ένα ανεξάρτητο post για τους φορτιστές. Οι δύο αυτοί από την ίδια μάρκα δεν είναι, από το SKYRC; έτσι νομίζω. Το menu και οι δυνατότητες σε τι διαφέρουν; εσείς που τους έχετε θα ξέρετε. Εγώ μόνο πρακτική διαφορά βρίσκω, στον SKYRC S60 όπως ξανάπα βρίσκω μειονέκτημα το ότι δεν έχει είσοδο DC 12V άσε που αν τυχών χαλάσει το switch θέλει ολόκληρη ιστορία για να βρεις κάποιο που να χωράει ή να συνεργάζεται. Ο B6 δεν έχει 220V αλλά έχουμε πήξει στα τροφοδοτικά οπότε κανένα θέμα.
Σωτήρη λες: No 1: Καλός... Νο 2: Κορυφαίος, τα έχει όλα. Προσπαθώ να καταλάβω τι περισσότερο έχει, θα μου πεις τώρα πολύ το "ψειρίζεις" για ένα φορτιστή... οκ...
|
|
|
Post by kotsak on May 18, 2018 7:47:31 GMT 2
Πωπωωωωωωωω πςςςς.....! τρίβει (αφαιρεί) λίγη σκόνη μόνο που νωρίτερα προκαλούσε αζυγοσταθμία!! Πόσο να αφαίρεσε, ίσως ούτε 1 γραμμάριο το οποίο τι προκαλούσε; μικρή απώλεια ισορροπίας του Drone, κραδασμό ή και άλλα; Να υποθέσω ότι αυτή η διαδικασία είναι χρήσιμη ή απαραίτητη μόνο αν έχει υπάρξει κάποιο συμβάν, αν ακούμπησαν κάπου οι έλικες και όχι σε τακτική βάση... Χρειάζεται και ο ανάλογος "άξονας" ή μπορεί να γίνει με κάποια ράβδο που να ταιριάζει στην έλικα;
|
|
|
Post by kotsak on May 18, 2018 7:51:53 GMT 2
Το καλοκαιρι με τι ζεστες οι ελικες μαμα πρεπει να εχουν μεγαλη παραμορφωση λογω υλικου και ζεστης τουλαχιστον στο pits υπαρχουν ελικες carbon για to 501s ? αν ξερει καποιος κανενα site
|
|
|
Post by sotirist on May 18, 2018 15:37:41 GMT 2
Σωτήρη λες: No 1: Καλός... Νο 2: Κορυφαίος, τα έχει όλα. Προσπαθώ να καταλάβω τι περισσότερο έχει, θα μου πεις τώρα πολύ το "ψειρίζεις" για ένα φορτιστή... οκ... Οι διαφορές του S60 με το B6 mini χονδρικά είναι: - S60 φορτίζει πιό πολλούς τύπους μπαταριών - S60 έχει ενσωματωμένο τροφοδοτικό AC 110 - 220 (όπως και να το κάνεις άλλο μία συσκευή, άλλο δύο στο σπίτι για εμάς, αλλά εσύ έχεις τροφοδοτικό (: ) Αυτά νομίζω είναι και επιπλέον το S60 είναι πιό νέο μοντέλο από τον B6. Ο S60 επιπλέον είναι best seller στην κατηγορία του και αντικαθιστά τον B6 σιγά σιγά Δική σου η απόφαση Σ
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 22, 2018 16:49:13 GMT 2
Παιδιά κάποιες ερωτήσεις για το Η501S ίσως και να γενοκότερες.
* Αν ενώ ίπταται το αεροσκάφος σε μια μικρή απόσταση κλείσουμε (OFF) την Τ/Κ το drone κανονικά δεν πρέπει να μπει σε RTH και να έρθει εκεί που ήταν η Τ/Κ πριν χάσει την επαφή; Το δοκίμασα, έκλεισα την Τ/Κ για 1-2 λεπτά όμως το drone έμεινε να πετά εκεί σταθερό χωρίς να κάνει τίποτα, μετά φοβήθηκα μην κάνει κανένα αστείο και φύγει με λάθος δεδομένα οπότε την άνοιξα και πάλι.
* Είναι σίγουρο λοιπόν πως εάν βρίσκεται σε απόσταση και βγει εκτός εμβέλειας της Τ/Κ (χάσει το σήμα) θα μπει σε RTH;
* Ξέρετε αν με κάποιο update ή με κάποιο τρόπο μπορεί να μπει ημερομηνία στο σκάφος η την Τ/Κ; το λέω αυτό διότι τα αρχεία βίντεο ή φωτό που δημιουργεί δεν έχουν τέτοιες ιδιότητες.
* Αν (μακριά από μας) καεί ένα μοτέρ εν πτήση τι γίνεται; Πτώση ή μήπως έρχεται έστω "κουτσά-στραβά"...;
|
|
|
Post by dream_master on May 22, 2018 17:11:16 GMT 2
Αν καει μοτερ φιλε ειναι σιγουρη πτωση. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι οταν το ειχα φτασει στα 900 μετρα και εχασε εικονα και σημα , μπηκε σε RTH μονο του και στα 750 μετρα που ξανα συνδεθηκε σταματησε το και εμεινε στο hover. Για τα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω
|
|
|
Post by Hlias Virtual rise-SUN-set on May 22, 2018 17:22:04 GMT 2
Αν καει μοτερ φιλε ειναι σιγουρη πτωση. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι οταν το ειχα φτασει στα 900 μετρα και εχασε εικονα και σημα , μπηκε σε RTH μονο του και στα 750 μετρα που ξανα συνδεθηκε σταματησε το και εμεινε στο hover. Για τα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω Ωχχχ.... τι είπες τώρα, με καμένο μοτέρ μπαμ και κάτω ε; Ξέρει κάποιος τι κάνουμε, σε πόσες ώρες πτήσης προβλέπεται αλλαγή υλικού; Πάντως δεν ξέρω τι διαφορά έχει το να χάσει το σήμα λόγω απόστασης ή αν κλείσει η Τ/Κ κανονικά σε κάθε περίπτωση αφού χάνει την ενδοεπικοινωνία θα έπρεπε να μπαίνει σε RTH. Εγώ πάντως φοβάμαι, κάποια μέρα θα το στείλω μακριά αλλά πάνω από έναν ερημικό χωματόδρομο και από κάτω θα είναι άτομο με μηχανάκι να το παρακολουθεί, αν χαθεί και δεν γυρίσει, αν κάτσει από μπαταρία τουλάχιστο να το δει που θα κατέβει.
|
|
|
Post by sotirist on May 22, 2018 18:14:22 GMT 2
Παιδιά κάποιες ερωτήσεις για το Η501S ίσως και να γενοκότερες. * Αν ενώ ίπταται το αεροσκάφος σε μια μικρή απόσταση κλείσουμε (OFF) την Τ/Κ το drone κανονικά δεν πρέπει να μπει σε RTH και να έρθει εκεί που ήταν η Τ/Κ πριν χάσει την επαφή; Το δοκίμασα, έκλεισα την Τ/Κ για 1-2 λεπτά όμως το drone έμεινε να πετά εκεί σταθερό χωρίς να κάνει τίποτα, μετά φοβήθηκα μην κάνει κανένα αστείο και φύγει με λάθος δεδομένα οπότε την άνοιξα και πάλι. * Είναι σίγουρο λοιπόν πως εάν βρίσκεται σε απόσταση και βγει εκτός εμβέλειας της Τ/Κ (χάσει το σήμα) θα μπει σε RTH; * Ξέρετε αν με κάποιο update ή με κάποιο τρόπο μπορεί να μπει ημερομηνία στο σκάφος η την Τ/Κ; το λέω αυτό διότι τα αρχεία βίντεο ή φωτό που δημιουργεί δεν έχουν τέτοιες ιδιότητες. * Αν (μακριά από μας) καεί ένα μοτέρ εν πτήση τι γίνεται; Πτώση ή μήπως έρχεται έστω "κουτσά-στραβά"...; Απαντησεις: - εαν κλεισεις το ΤΧ θα κανει RTH με καθυστερηση, αλλα οχι 2 λεπτα ειναι πολυ νομιζω. Μηπως ησουν κοντα στο GPS Home σου; - εαν χασεις εστω και ενα μοτερ στο 501, επεσε. Αλλα δεν χαλανε στα καλα καθουμενα. Εαν μειωθει η δυναμικοτητα θα το καταλαβεις (ασταθεια κλπ περαν του συνηθισμενου) - το 501 δεν εχει real time clock ουτε η μαμα καμερα, οποτε ημερομηνια ωρα καπουτ Σ
|
|
|
Post by dream_master on May 22, 2018 18:17:40 GMT 2
χααχαχαχ sorry ρε φιλε αλλα δεν ειναι τωρα λυση αυτη , το να βαλεις δηλαδη φιλο σου με μηχανακι να το κυνηγαει. Αν το κανεις καλο compass calibration δεν προκειτε να το χασεις . Την ΤΚ για πιον λογο να την κλεισης ομως δεν καταλαβα? Στην χειροτερη παρε ενα gps tracker σαν αυτο που πηρα και εγω , και βαλτο πανω και αν γινει στραβη και πεσει η κανει κανενα flyaway το βρισκεις κατευτιαν απο τον χαρτη στην εφαρμογη
|
|