|
Post by RUSH on Sept 8, 2017 19:59:46 GMT 2
Την εγκατέλειψες την ιδέα για τον H7000 ή η τιμή είναι απαγορευτική?
|
|
|
Post by Vako on Sept 8, 2017 21:18:44 GMT 2
Την εγκατέλειψες την ιδέα για τον H7000 ή η τιμή είναι απαγορευτική? Οχι βεβαια αλλα εχει 300+ ευρω δεν το πουλαω να παρω καινουργιο με την Η7000 με 490 ευρω πιο φτηνα θα μου ερθει..απλα περιμενω να πεσει κανενα μπας και παρω το χειριστηριο αλλα ελα που δεν πεφτουν τα ατιμα... περιμενωντας λοιπον κανω πατεντες αφου την οθονη την ειχα... απο σετ οπισθοπορειας αυτοκινητου χαχα Ασε που μου μπηκαν ιδεες για κανενα mavic η phantom (μονο για τις απιστευτες καμερες τους το σκεφτομαι) γιατι απο εμβελεια η μελισσα πηγε και παει οποτε το θελησω 3,5 χλμ..τι αλλο να ζητησω απο το 109...? μια καμερα καλη και μια οθονη μεγαλυτερη στο χειριστηριο...
|
|
|
Post by dream_master on Sept 8, 2017 21:54:01 GMT 2
Το xiaomi mi παντως το εχει σε προσφορα, και με ενα ταμπλετ θα τα εχεις ολα , σκεψου το βαγγελη😄😄
|
|
|
Post by RUSH on Sept 11, 2017 10:54:53 GMT 2
Δε πέφτουν είπαμε, σκυλιά!
Μπαα, ο Vako για Mi δεν το κόβω. Phantom η τιμή είναι χαμηλά (πλέον) οπότε είναι μια εναλλακτική.
|
|
|
Post by Frontier on Sept 11, 2017 13:15:52 GMT 2
Το H109S - όπως και το XK X380 - είναι άλλη φάση, είναι περισσότερο προς το "κλασσικό" R/C για αυτούς που τους αρέσει το modding. Το Χ380 το έχω - και δεν το δίνω - γιατί απευθύνεται σε άλλη διάθεση που έχω όταν το πετάω. Το Mi 4K είναι ένα φθηνό Phantom, είναι περισσότερο για να πάρεις πλάνα και βίντεο, το H109S/X380 είναι πιο πολύ για να ευχαριστηθείς την πτήση. (Επιστημονικές (αερο)δικαιολογίες για να εξηγήσουν το ότι έχω ένα δωμάτιο γεμάτο με R/C ).
|
|
|
Post by Vako on Sept 11, 2017 13:22:13 GMT 2
Το H109S - όπως και το XK X380 - είναι άλλη φάση, είναι περισσότερο προς το "κλασσικό" R/C για αυτούς που τους αρέσει το modding. Το Χ380 το έχω - και δεν το δίνω - γιατί απευθύνεται σε άλλη διάθεση που έχω όταν το πετάω. Το Mi 4K είναι ένα φθηνό Phantom, είναι περισσότερο για να πάρεις πλάνα και βίντεο, το H109S/X380 είναι πιο πολύ για να ευχαριστηθείς την πτήση. (Επιστημονικές (αερο)δικαιολογίες για να εξηγήσουν το ότι έχω ένα δωμάτιο γεμάτο με R/C ). Α ρε frontier το εξηγησες στο 100% ..... επιστημονικα παντα...χαχαχα εισαι ωραιος.
|
|
|
Post by Vako on Sept 12, 2017 10:26:16 GMT 2
Μαμα φορτιστης vs B6 + Δυο λεπτα πτησης περισσοτερα με τον μαμα φορτιστη..4,22 σε καθε κελι εναντι του Β6 4,20..
|
|
|
Post by Frontier on Sept 12, 2017 11:21:27 GMT 2
Μαμα φορτιστης vs B6 + Δυο λεπτα πτησης περισσοτερα με τον μαμα φορτιστη..4,22 σε καθε κελι εναντι του Β6 4,20.. O B6 δεν έχει επιλογή για να ρυθμίσεις το end voltage; Αν και καλό είναι - για να κρατήσουν οι μπαταρίες - να μην πηγαίνεις πάνω από 4.20V/κελί, πολλοί τις φορτίζουν στα 4.10V/κελί.
|
|
|
Post by Vako on Sept 12, 2017 11:39:20 GMT 2
Μαμα φορτιστης vs B6 + Δυο λεπτα πτησης περισσοτερα με τον μαμα φορτιστη..4,22 σε καθε κελι εναντι του Β6 4,20.. O B6 δεν έχει επιλογή για να ρυθμίσεις το end voltage; Αν και καλό είναι - για να κρατήσουν οι μπαταρίες - να μην πηγαίνεις πάνω από 4.20V/κελί, πολλοί τις φορτίζουν στα 4.10V/κελί. Δεν εχει αλλα δεν με χαλαει για τον λογο που ειπες παραπανω...καλο κανει...
|
|
|
Post by Vako on Sept 15, 2017 11:51:06 GMT 2
Λιμνη Ραπεντωσα . Μια μικρη αλλα ομορφη τεχνητη λιμνη στην Πεντελη.
|
|
|
Post by RUSH on Sept 15, 2017 11:59:30 GMT 2
Ωραίο μέρος! Ό,τι πρέπει για πτήσεις! Τρομοκράτησες λίγο την πανίδα εκεί στη λίμνη
|
|
|
Post by Vako on Sept 15, 2017 12:05:26 GMT 2
Ωραίο μέρος! Ό,τι πρέπει για πτήσεις! Τρομοκράτησες λίγο την πανίδα εκεί στη λίμνη Θα παμε οταν ερθει ο σπιθας,αλλα να εχει καλυτερο φως γιατι οταν πηγα εδυε ο ηλιος... αλλα πρεπει να κανουμε λιγο εντουρο για να παμε χαχα Εγω τρομοκρατησα την πανιδα ,αλλα μετα με τρομοκρατησαν εμενα κατι τσοπανοσκυλα!!!!
|
|
|
Post by RUSH on Sept 15, 2017 12:11:04 GMT 2
χαχαχα Το είδα το εργαλείο σου από μακριά.. Δεν έπρεπε να πουλήσω το γουρουνάκι μου το Yamaha. Θα ήταν η ιδανική "απόδραση" !
|
|
|
Post by Vako on Sept 15, 2017 16:13:04 GMT 2
Δεν θελω να σας τρομαξω ....αλλα μαζεψτε τα σκαφακια σας....νευριασε...χαχαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Sept 15, 2017 17:10:13 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Sept 15, 2017 18:49:19 GMT 2
αχαχα μια πειρατικη σημαια με την νεκροκεφαλη και ετοιμος ο πειρατης!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 15, 2017 20:34:11 GMT 2
Λιμνη Ραπεντωσα . Μια μικρη αλλα ομορφη τεχνητη λιμνη στην Πεντελη. Ωραία περιοχή φίλε Vako, ό,τι πρέπει και για κανένα βαρκάκι στη λίμνη
|
|
|
Post by aspachris on Sept 15, 2017 22:37:50 GMT 2
Ωραίο μέρος! Ό,τι πρέπει για πτήσεις! Τρομοκράτησες λίγο την πανίδα εκεί στη λίμνη Θα παμε οταν ερθει ο σπιθας,αλλα να εχει καλυτερο φως γιατι οταν πηγα εδυε ο ηλιος... αλλα πρεπει να κανουμε λιγο εντουρο για να παμε χαχα Εγω τρομοκρατησα την πανιδα ,αλλα μετα με τρομοκρατησαν εμενα κατι τσοπανοσκυλα!!!! Καλησπερα , ΒΑΓΓΕΛΗ Μπραβο πολυ ωραιο βιντεο χωρις φλυαριες...... απο το καλο στο καλυτερο μας πηγαινεις, αντε να κανονισουμε και καμμια συναντηση , οταν με το καλο ερθει και ο σπιθας του Στελιου, κι οποιοσδηποτε συμφοριτης θελει καλοδεχουμενος. Αντε να τρομαξουμε λιγακι !!!
|
|
|
Post by engelo on Sept 15, 2017 22:42:08 GMT 2
Ναι αλλα να μας ειδοποιήσετε κι εμάς τους Πειραιώτες ε?!
|
|
|
Post by Vako on Sept 16, 2017 0:02:36 GMT 2
Τα καλυτερα παιδια δεν θα ειδοποιησουμε? Θα γινει μια συναντηση για καφε, πτησεις , και γνωριμια απο κοντα..... μολις ερθουν και προσαρμοστουν κατι μικρα πολυβολα που εχω παραγγειλει....και φυσικα μολις παραλαβει και ο RUCH Τον σπιθα να του κανετε ενα ταχυρυθμο, οσο θα τα λεμε χαχαχα μεινετε συντονισμενοι
|
|
|
Post by engelo on Sept 16, 2017 7:09:50 GMT 2
Α μπράβο !!!
|
|
|
Post by Vako on Sept 22, 2017 21:23:04 GMT 2
Τώρα δεν ξέρω ποιον πρέπει να βλαστημαω...το bankgood την hubsan? Πήραν φωτιά τα μπατζακια μας χαχαχα με τρεις πτήσεις κάηκε το καινούργιο μοτέρ που είχα αλλάξει και αφού κολησε κάηκε και η ESC αφού έγινε ,ευτυχώς 10 μέτρα υψος πριν την προσγείωση και το έπιασα στον αέρα με το χέρι!!!!! . Έβαλα το παλιό μοτέρ και καινούργια ESC και όλα μια χαρά, αφού συζητησα έντονα με όλους τους αγίους που ηξερα. Τυχερό αυτό το σκάφος τελικά. Το αναφέρω γιατί πρέπει όλοι να ξέρουμε τα τυχόν θέματα μικρά ή μεγάλα στα διάφορα μοντέλα.... Μιας και το έχω συναντήσει σε ξένα φορουμ μερικές φορές αυτο..(να κάει το Tο μοτέρ ή η ESC) ευτυχώς που έχω την μουρλα και όταν παίρνω ένα σκάφος έχω διαβάσει τι μπορεί περιπου να σε βρει και παιρνω σπεαρ ανταλακτικα. Ξερει κανείς αν αλλάξω πολικότητα στο άλλο καινουργιο μοτέρ που έχω που είναι Α . θα γυρισει ανάποδα στην φορά του Β? Λογικά πρέπει δεν πρέπει? Τώρα σχετικά με το συμβάν? Τι να υποθέσω?αστοχία? Μαιμουδιτσες ανταλακτικα? Ποιος ξέρει..
|
|
|
Post by engelo on Sept 22, 2017 21:49:26 GMT 2
Πάρε λαχείο !!!
|
|
|
Post by dream_master on Sept 22, 2017 22:13:40 GMT 2
πωωω παλι καλα που το επιασες και δεν εσκασε κατω φιλε vako.
|
|
|
Post by RUSH on Sept 22, 2017 22:22:44 GMT 2
Πάλι καλά ρε Βαγγέλη...
|
|
|
Post by Vako on Sept 23, 2017 0:26:09 GMT 2
Και όσο σιχαίνομαι τις κολλήσεις που όσο καλά να τις κάνεις όλο και κάποια μακακια θα συμβεί...τόσο συμβαίνει...να ξεκολαω και να κολαω...αλλά πάλι καλά να λέω που δεν το μάζεψα κομμάτια ....κινέζικα πράματα...χαχα θα παραγγείλω μοτέρ από την boeing τελικά να μην χαλάνε..χαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Sept 23, 2017 0:37:35 GMT 2
αχαχαχ Βαγγελη υπαρχει και αλλη λυση. Πες τον Frontier να σε δωσει link για το xiaomi mi και θα ξεχασεις τα κοληματα με καλάι! ενοειτε οτι αστειεύομαι.
|
|
|
Post by engelo on Sept 23, 2017 8:34:48 GMT 2
χαχαχα όλα κινέζικα είναι !!!
|
|
|
Post by Frontier on Sept 23, 2017 8:51:52 GMT 2
Τώρα δεν ξέρω ποιον πρέπει να βλαστημαω...το bankgood την hubsan? Πήραν φωτιά τα μπατζακια μας χαχαχα με τρεις πτήσεις κάηκε το καινούργιο μοτέρ που είχα αλλάξει και αφού κολησε κάηκε και η ESC αφού έγινε ,ευτυχώς 10 μέτρα υψος πριν την προσγείωση και το έπιασα στον αέρα με το χέρι!!!!! . Έβαλα το παλιό μοτέρ και καινούργια ESC και όλα μια χαρά, αφού συζητησα έντονα με όλους τους αγίους που ηξερα. Τυχερό αυτό το σκάφος τελικά. Το αναφέρω γιατί πρέπει όλοι να ξέρουμε τα τυχόν θέματα μικρά ή μεγάλα στα διάφορα μοντέλα.... Μιας και το έχω συναντήσει σε ξένα φορουμ μερικές φορές αυτο..(να κάει το Tο μοτέρ ή η ESC) ευτυχώς που έχω την μουρλα και όταν παίρνω ένα σκάφος έχω διαβάσει τι μπορεί περιπου να σε βρει και παιρνω σπεαρ ανταλακτικα. Ξερει κανείς αν αλλάξω πολικότητα στο άλλο καινουργιο μοτέρ που έχω που είναι Α . θα γυρισει ανάποδα στην φορά του Β? Λογικά πρέπει δεν πρέπει? Τώρα σχετικά με το συμβάν? Τι να υποθέσω?αστοχία? Μαιμουδιτσες ανταλακτικα? Ποιος ξέρει.. Καταρχάς, ευτυχώς που το γλύτωσες στο τσακ και δεν πήρε καμιά φωτιά γιατί αν κολλήσει μοτέρ και χτυπήσει ESC, δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά. Στη θέση σου θα ξεκίναγα με το Banggood το οποίο είναι γνωστό ότι πουλά κλώνους ανταλλακτικών, όπου θα τους ζητούσα αποζημίωση. Μετά, θα ερχόμουν σε επαφή με την Shally Liu στο FB που είναι η επίσημη εκπρόσωπος της Hubsan και μπορεί να σου στείλει ΓΝΗΣΙΟ ανταλλακτικό (είτε δωρεάν είτε με πληρωμή). Η συγκεκριμένη το έχει πει αρκετές φορές ότι για γνήσια ανταλλακτικά να έρχονται σε επαφή μαζί της (προφανώς γιατί έχουν καεί με τις μαϊμουδιές που κυκλοφορούν). Είναι εξαιρετικά συννενοήσιμη, εμένα μου έστειλε δωρεάν κάμερα για το H501c που είχα παραλάβει και ήταν out-of-focus (μερικές ανταλλαγές μηνυμάτων και μου έστειλε απευθείας ανταλλακτικό). Γενικά, το BG το έχω κόψει διότι οτιδήποτε - και κυριολεκτώ όταν γράφω οτιδήποτε - έχω αγοράσει από εκεί (ανταλλακτικό) το τελευταίο 6μηνο, ήταν κλώνος (flight controllers, motors και ESC). Και εντάξει, δέχομαι να αγοράζω κλώνο και να το ξέρω, αλλά να αγοράζω (και καλά) γνήσια μοτέρ EMAX και SunnySky και να είναι κλώνοι, όχι (πήρα refund).
|
|
|
Post by Vako on Sept 23, 2017 12:40:48 GMT 2
Εδώ σταμάτησε το μοτέρ και άρχισε να καπνίζει η esc στο τσακ το γλυτωσα σου λέω . Έχεις δίκιο για το banggood. Θα μιλήσω με την shally μου έχει στείλει και firmware παλαιότερα και θα ζητήσω μοτέρ έχεις δίκιο. Όσο για το banggood θα πράξω τα δέοντα έχεις δίκιο ...και με τα μοτέρ δεν παίζεις γιατί έχεις πτώση με συνοπτικές διαδικασίες!!!
|
|