pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 6, 2018 15:37:34 GMT 2
αυτο για το δουλεμα μπορω και να το πιστεψω γιατι δεν τους ακουγα και πολυ συνεργασιμους..προφανως επειδη δεν δεν θελω να ψωνισω απο αυτους αλλα απο εξω. καλα να παθουν βεβαια με τις τιμες που βαζουν. εσυ τι θα μου προτεινες να παρω με αυτα που ζηταω? δεν θελω να δωσω ρε γμτ ομως και 700+ ευρω!
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 18:24:28 GMT 2
αυτο για το δουλεμα μπορω και να το πιστεψω γιατι δεν τους ακουγα και πολυ συνεργασιμους..προφανως επειδη δεν δεν θελω να ψωνισω απο αυτους αλλα απο εξω. καλα να παθουν βεβαια με τις τιμες που βαζουν. εσυ τι θα μου προτεινες να παρω με αυτα που ζηταω? δεν θελω να δωσω ρε γμτ ομως και 700+ ευρω! Εφόσον το follow me είναι άκρως απαραίτητο, αναγκαστικά πας σε DJI: DJI Phantom 3 SE (έχω κουπόνι προσφοράς στο τμήμα με τις προσφορές καταστημάτων), DJI Spark (υποθέτω όμως ότι θες κάτι πιο μεγάλο με 3-axis gimbal) ή DJI Mavic Pro (σκέτο).
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 6, 2018 18:33:46 GMT 2
σε τι τιμες τα παιρνω αυτα και απο που? εξωτερικο να φανταστω ε? εχεις καποιο τηλ να μου στειλεις σε πμ να μιλησουμε να με κατευθυνεις λιγο?? ειμαι λιγο χαμενος θα λεεγα αν και εχω καπως κατασταλαξει σε 3-4 αναμεσα
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 18:42:35 GMT 2
Πτωση θεαματικη απο το 109 , μετα απο τουλαχιστον 140++++ πτησεις απροβληματιστες στο παραμικρο ...μετα απο μια απροβληματιστη πτηση, στην δευτερη με το που σηκωθηκε αρχισε να παιρνει πολλες στροφες ανεξελενκτο υψος χωρις να ακουει χειριστηριο...εφτασε στα 200 μετρα και συνεχιζε... κοινως ωραιοτατο fly away..το γυρισα σε altitude mod σε return home...ολο και ανεβαινε...καποια στιγμη στα 250 μετρα εσβησα τους κινητηρες (περιεργο που διαβασε αυτη την κινηση) και αρχισε δραματικα να πεφτει....στα 50 μετρα περιπου εβαλα μπροστα ξανα γυρισε κανονικα (ορθιο) αλλα επεφτε με τοσα πολλα που δεν προλαβε να σταματησει και εσκασε κατω σαν καρπουζι..ευτυχως σε χωμα και με λιγα χλμ , ικανα ομως να κανουν την ζημια...επισκευασιμη μεν αλλα με ακριβεια δεν ξερω αφου το τσουβαλιασα και το αφησα τιμωρια στο σκοταδι.... Εκανα μεγαλο λαθος αφου το πρωι παζαρευα να το δωσω...και με ακουσε προφανως χαχαχαχα
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 18:48:09 GMT 2
Πωωωω ρε φιλε ανατριχιασα πραγματικα! Βιντεο υπαρχει; Βαλε καμια φωτο απο το σκαφοσνα δουμε σε τι κατασταση βρισκετε.
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 18:51:24 GMT 2
Πω πω ρε Βαγγέλη κρίμα !
Ευκαιρία για Xiaomi drone !!! χαχαχαχ
ότι χειρότερο το flyaway Εσύ να είσαι καλά ρε φίλε ...
Πάντως όπως έχω πει απο τα πρώτα posts ΟΛΑ πέφτουν, το θέμα ειναι πόσα € θα κλαις... Εσύ να είσαι καλά !
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 18:54:48 GMT 2
Παωω στοιχιμα οτι ο vako ειναι ειδη στην σελιδα του xiaomi drone στο gearbest και ετοιμοσνα πατηση το κουμπι! Βαγγελη πατα το πριν το πατηση ο κιμ αχαχαχα
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 18:55:39 GMT 2
Πωωωω ρε φιλε ανατριχιασα πραγματικα! Βιντεο υπαρχει; Βαλε καμια φωτο απο το σκαφοσνα δουμε σε τι κατασταση βρισκετε. Βιντεο υπαρχει αλλα επειδη εσβησε η καμερα δεν ανοιγει το αρχειο. Θα βαλω φωτο αυριο που θα ξενευριασω και θα τον βγαλω στο φως....φαντασου οτι μαλλον Δευτερα το εδινα για να παρω αλλο...(οχι 109 εννοειται) μιας και το σκαφος ειχε κανει τον κυκλο του για εμενα....απο την αλλη καλυτερα που ετυχε σε εμενα και δεν εγινε την Δευτερα στον επομενο να αισθανομαι χειροτερα..
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 18:58:00 GMT 2
Ε οχι ρε παιδες το τελευταιο σκαφος που θα επερνα ειναι το xiaomi...με το προφιλ πτησεων που εχω... mavic κοιτουσα κυριοι η phantom...
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 18:58:53 GMT 2
Ωραίος ...
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 19:00:06 GMT 2
Mavic και καθάρισες.. απλά ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ρε γμωτο.. και το καταλαβαίνεις οταν πάθεις ζημια...
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 19:06:20 GMT 2
Mavic και καθάρισες.. απλά ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ρε γμωτο.. και το καταλαβαίνεις οταν πάθεις ζημια... Συμφωνω , αλλα δειξε μου ενα σκαφος που πρωτον δεν πεφτει και δευτερον να συγκεντρωνει τα χαρακτηριστικα που ζηταμε (καλο gimbal, καλη καμερα, εμβελεια, κλπ) που να εχει φτηνα και θα το παρω...και μην μου πεις xiaomi γιατι αν θελω να πηγαινω 500 μετρα αν κανει κεφι..παιρνω παλι 501 και βαζω ενα 2axis gimbal και παιζω μια χαρα..τουλαχιστον αυτο παει πιο μακρυα..χαχαχα
|
|
pipis
New Member
|
Post by pipis on Jan 6, 2018 19:12:59 GMT 2
το xiaomi πανε 500 μετρα υψος! και εμβελεια βαρανε 3χλμ για πλακα οπως εχω δει σε αρκετα βιντεο. καποιοι εχουν παει με ρισκο στα 5χλμ!
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 19:14:15 GMT 2
500 μετρα αν κανει κεφι; Αχαχαχαχα. Τα 500 ταχει μια χαμψια ρε vako μην λεμε οτι θελουμε! Αν καπιοι το εχουν στο limit distance τον διακοπτη και δεν ξερουν δεν φταει ο σαομιτης. Παρε xiaomi φιλε μου να υσηχασεις
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 19:15:42 GMT 2
το xiaomi πανε 500 μετρα υψος! και εμβελεια βαρανε 3χλμ για πλακα οπως εχω δει σε αρκετα βιντεο. καποιοι εχουν παει με ρισκο στα 5χλμ! Εγω το εχω παει 5.500 μετρα χωρις κανενα προβλημα!
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 19:21:42 GMT 2
500 μετρα αν κανει κεφι; Αχαχαχαχα. Τα 500 ταχει μια χαμψια ρε vako μην λεμε οτι θελουμε! Αν καπιοι το εχουν στο limit distance τον διακοπτη και δεν ξερουν δεν φταει ο σαομιτης. Παρε xiaomi φιλε μου να υσηχασεις Βρε dream δεν εχω κατι με τα xiaomi αλλα οτι καινουργιο εχει ερθει σε φιλους που δεν ειναι ασχετοι...μια ζωη λαγκαρει η οθονη, γυρναει στα 500-600 μετρα και διαφορα μικροθεματακια..εξαιρεσεις οπως το δικο σου παει πολυ καλα...(πιθανων και το οτι πετας πανω απο χωραφια και ''καθαρα'' απο σηματα μερη και πας πραγματικα πολυ καλα... απο την αλλη δεν το ειχα ποτε στα χερια μου , και μετραω αυτα που λες αλλα ακουω σε κοντινους (φιλους) χειριστες διαφορα που δεν μου κανουν...
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 19:46:45 GMT 2
Το περιμένω κι εγώ αδερφέ ! θα σου πω πραγματικά εντυπώσεις..
Πάντως πάντα όταν μιλάμε για μακρινές πτήσεις αδερφέ μιλάμε για ανοιχτό μερος.. αν υπάρχουν παρεμβολες και UAV κατασκοπικό να έχεις θα πάει χαμένο !!!
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 19:50:45 GMT 2
Και μεσα απο την πολη το εχω βγαλει 2km εξω απο αυτην και δεν ειχα θεμα, τι να πω .
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 20:01:27 GMT 2
Το περιμένω κι εγώ αδερφέ ! θα σου πω πραγματικά εντυπώσεις.. Πάντως πάντα όταν μιλάμε για μακρινές πτήσεις αδερφέ μιλάμε για ανοιχτό μερος.. αν υπάρχουν παρεμβολες και UAV κατασκοπικό να έχεις θα πάει χαμένο !!! Παντα για ανοιχτο μερος μιλαμε η πανω απο Θαλασσα οπως εχεις δει καιστις πτησεις μου, αλλα και η Πεντελη που πεταω συνηθως , παρεμβολες υπαρχουν.... θα περιμενω εντυπωσεις..παντως και αν και το review σου συμφωνει με του dream.. ανακαλω και ψαχνω για συνδεσμο...χαχαχα
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 20:03:44 GMT 2
Και μεσα απο την πολη το εχω βγαλει 2km εξω απο αυτην και δεν ειχα θεμα, τι να πω . Επειδη ξερω το προφιλ των πτησεων σου το δεχομαι εννοειται και μπαινω σε σκεψεις χαχαχα και μετα ρε dream τι θα κυνηγαω ? hubsan? χαχαχαχα
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 20:11:22 GMT 2
Θα κυνηγάμε όλοι μαζί MAVIC
|
|
|
Post by dream_master on Jan 6, 2018 20:11:30 GMT 2
Χαχαχααχχα. Μετα δεν θα κηνυγας , θα σε κυνηγανε μεταα , αλλα δεν θα σε πιοανουν!
|
|
|
Post by engelo on Jan 6, 2018 20:12:48 GMT 2
Σώπα ρε ... πάνε τα MAVIC 100χλμ/ωρα? χαχαχαχα
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 20:18:23 GMT 2
Πτωση θεαματικη απο το 109 , μετα απο τουλαχιστον 140++++ πτησεις απροβληματιστες στο παραμικρο ...μετα απο μια απροβληματιστη πτηση, στην δευτερη με το που σηκωθηκε αρχισε να παιρνει πολλες στροφες ανεξελενκτο υψος χωρις να ακουει χειριστηριο...εφτασε στα 200 μετρα και συνεχιζε... κοινως ωραιοτατο fly away..το γυρισα σε altitude mod σε return home...ολο και ανεβαινε...καποια στιγμη στα 250 μετρα εσβησα τους κινητηρες (περιεργο που διαβασε αυτη την κινηση) και αρχισε δραματικα να πεφτει....στα 50 μετρα περιπου εβαλα μπροστα ξανα γυρισε κανονικα (ορθιο) αλλα επεφτε με τοσα πολλα που δεν προλαβε να σταματησει και εσκασε κατω σαν καρπουζι..ευτυχως σε χωμα και με λιγα χλμ , ικανα ομως να κανουν την ζημια...επισκευασιμη μεν αλλα με ακριβεια δεν ξερω αφου το τσουβαλιασα και το αφησα τιμωρια στο σκοταδι.... Εκανα μεγαλο λαθος αφου το πρωι παζαρευα να το δωσω...και με ακουσε προφανως χαχαχαχα Πραγματικά κρίμα, αλλά αφού δεν χτύπησε κανείς, εσύ να είσαι καλά και θα πάρεις άλλο. Αυτό που περιγράφεις είχε συμβεί και σε εμένα τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν δοκίμαζα το S500 που έστηνα (Arducopter). Ενώ ήμουν στο γήπεδο(κλασσικά) και το πήγαινα πάνω-κάτω (stability test) σε GPS mode, αρχίζει να ανεβαίνει ανεξέλεγκτα σαν πύραυλος (λογικό μιας που πετούσα με μπαταρία 4S και μοτέρ 2830 με 10", το thrust που είχα στο κάθε μοτέρ ήταν τρομακτικό). Τι το γύριζα σε stabilize mode (manual), τι altitude hold, τίποτα, συνέχιζε να ανεβαίνει μέχρι που το έχασα από τα μάτια μου. Ακόμα θυμάμαι τα μοτέρ να δουλεύουν στο φουλ και να μην βλέπω το S500. Μετά από 5 λεπτά αγωνίας - ευτυχώς ήμουν μόνος στο γήπεδο - το S500 έπεσε από ύψος 700 μέτρων που είχε φθάσει και έσκασε σε ένα σημείο εκτός του γηπέδου, πάνω στα βράχια στο βουνό. Απολογισμός: σπασμένο frame, τσακισμένο ένα μοτέρ, οι δύο από τις 4 έλικες είχαν φύγει αλλά ευτυχώς όλα τα άλλα (flight controller, GPS, μπαταρία κ.λπ) ήταν εντάξει (ήταν η τελική δοκιμή πριν του κουμπώσω πάνω 3-axis gimbal με κάμερα). Ανάλυση των logs της πτήσης έδειξε ότι σε κάποια φάση οι δονήσεις που δεχόταν ο flight controller ήταν τόσο μεγάλες που δεν υπήρχε περίπτωση όχι return to home να δουλέψει, αλλά ούτε καν το βαρόμετρο, ενώ το περίεργο ήταν ότι παρότι είχα γυρίσει το αεροσκάφος σε full manual mode, εξακολουθούσε να ανεβαίνει πράγμα που σημαίνει ότι "πάλευε" με κάτι. Στο forum του Arducopter που είχα γράψει κάποιοι είπαν ότι ίσως έσπασε κάποια έλικα κατά την πτήση (μπορεί και να συνέβη, διότι όταν βρήκα τα συντρίμια, η μία έλικα είχε μείνει η μισή πάνω σε καλό μοτέρ), με αποτέλεσμα οι δονήσεις να πάνε στο θεό και να αναπτυχθούν περίπου 90G πάνω στο σασί και τον flight controller (τον είχα μέσα σε αλουμινένια θήκη, γιαυτό και γλύτωσε): σε τέτοιες περιπτώσεις δεν σε σώνει τίποτα με άλλα λόγια. Δυστυχώς το H109S (όπως και όλα τα Hubsan) δεν έχει logger (για εμένα το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους), αλλά η όλη περιγραφή σου βλέπεις ότι μοιάζει με αυτό που συνέβη και σε εμένα. Αν δεν σου έσπασε κάποια έλικα, ίσως κάτι στο αεροσκάφος (κανένα μοτέρ με τζόγο στο ρουλεμάν) δημιούργησε δονήσεις τέτοιες που "τρέλαναν" τον flight controller και είχες τέτοιο αποτέλεσμα. Χωρίς flight log ή έστω βίντεο από το έδαφος δεν μπορώ να σου πω περισσότερα σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη (π.χ γράφεις "πολλες στροφες ανεξελενκτο", τι εννοείς; toilet bowl φάση; ). Όπως και να έχει, υγεία, εσύ να είσαι καλά και θα βρεις την άκρη. Μετά την πρώτη στεναχώρια και τον θυμό (που πολλές φορές συνοδεύεται από σκέψεις εγκατάληψης), επανέρχεσαι Το hobby είναι σαν τις μηχανές: δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει πτώση, διαφορετικά ΔΕΝ πετάει...
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 20:31:08 GMT 2
Εννοω στροφες κινητηρα πολλες και εχεις δικιο..εσβησα τα μοτερ γιατι ναι μεν ημουν στο βουνο αλλα η μπαταρια του ηταν φουλ και αν επαιρνε αποφαση να φυγει εκτος απο ψηλα και ευθεια σε 3 χλμ θα εμπαινε στην πολη ..οποτε το εσβησα... Οντως ειμαι στην φαση της εγκαταλειψης και των νευρων, αλλα το καυμενο αν ειχε στομα θα με εβριζε με τοσα ομορφα χλμ που εχω κανει στον αερα..πραγματικα δεν παει στο μυαλο μου τι φταιει..το μονο που εκανε πριν σηκωθει ειναι οτι στιγμιαια εχασε δορυφορους , αλλα στιγμιαια και επανηλθε... την στιγμη που ''εφυγε' ηταν σε gps mod ..τι να πω ...ευτυχως επισκευαζεται( αλλα δεν ξερω αν αξιζει θα κανω κοστολογιο αυριο) ...και μετα θα δοκιμαστει και αν ειναι οκ βλεπω τι θα κανω...αλλιως κομματι κομματι μιας και εχει πολλη προικα ο πειρατακος...ειδωμεν οταν τον ξετιμωρησω.. Στεναχωρια ιδιαιτερη δεν υπαρχει αφου ειμαι πληρως συνειδητοποιημενος με αυτο το χομπυ υπαρχουν πτωσεις και ζημιες...
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 20:38:48 GMT 2
Εννοω στροφες κινητηρα πολλες και εχεις δικιο..εσβησα τα μοτερ γιατι ναι μεν ημουν στο βουνο αλλα η μπαταρια του ηταν φουλ και αν επαιρνε αποφαση να φυγει εκτος απο ψηλα και ευθεια σε 3 χλμ θα εμπαινε στην πολη ..οποτε το εσβησα... Και πολύ καλά έκανες. Αυτό είχα πάθει και με το εξακόπτερο Beetle 300 που έχω, μόνο που εκεί από bug στο iNav το αεροσκάφος ξεκίνησε να πηγαίνει (ενώ ήταν σε GPS mode) στο σημείο με longitude/lattitude 0/0, δηλ. κάπου στην κεντρική Αφρική. Αναγκάστηκα να το στουκάρω σε ένα δέντρο - και μετά στο πεζοδρόμιο - γιατί πήγαινε σαν δαιμονισμένο (4S και αυτό). Όταν εξέτασα τα συντρίμια, είδα ότι στην πλακέτα του flight controller, στο pin RX του GPS η επαφή της πλακέτας είχε ψυχρή κόλληση πάνω στο pin και ίσως αυτό έκανε την ζημιά. Ίσως κάποιο καλώδιο που συνδέει το GPS με τον flight controller δεν κάνει καλή επαφή.
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 20:46:45 GMT 2
Εννοω στροφες κινητηρα πολλες και εχεις δικιο..εσβησα τα μοτερ γιατι ναι μεν ημουν στο βουνο αλλα η μπαταρια του ηταν φουλ και αν επαιρνε αποφαση να φυγει εκτος απο ψηλα και ευθεια σε 3 χλμ θα εμπαινε στην πολη ..οποτε το εσβησα... Και πολύ καλά έκανες. Αυτό είχα πάθει και με το εξακόπτερο Beetle 300 που έχω, μόνο που εκεί από bug στο iNav το αεροσκάφος ξεκίνησε να πηγαίνει (ενώ ήταν σε GPS mode) στο σημείο με longitude/lattitude 0/0, δηλ. κάπου στην κεντρική Αφρική. Αναγκάστηκα να το στουκάρω σε ένα δέντρο - και μετά στο πεζοδρόμιο - γιατί πήγαινε σαν δαιμονισμένο (4S και αυτό). Όταν εξέτασα τα συντρίμια, είδα ότι στην πλακέτα του flight controller, στο pin RX του GPS η επαφή της πλακέτας είχε ψυχρή κόλληση πάνω στο pin και ίσως αυτό έκανε την ζημιά. Ίσως κάποιο καλώδιο που συνδέει το GPS με τον flight controller δεν κάνει καλή επαφή. Θα ανοιχτει αυριο με φωτο για σεμιναριο..θα σου στειλω τα συντριμια μετα να κανεις πραγματομονωσυνη...οπως στα αεροσκαφη οταν πεφτουν χαχαχα
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 20:55:14 GMT 2
υποψιαζομαι οτι φταιει μια esc που ειχα αλλαξει σχετικα προσφατα , η οποια ηταν αλλη μαρκα απο αυτην που φοραγα, μιας και η hubsan αλλαξε προμηθευτη και κανεις δεν ηταν σιγουρος οτι μπορουν οι καινουργιες esc να συνεργαστουν απολυτα με τις παλιες και τον controller ...αυτη η αλλαγη οντως μου ειχε φερει καποιους κραδσμους, ορατους μονο στο βιντεο ανεπαισθητους μεν αλλα το καταλαβαινες...μου εβαλες ιδεες με τους υπερβολικους κραδασμους οι οποιοι πιθανων κατι να συνεβει και γιναν περισσοτεροι με το που εβαλα σε λειτουργεια τα μοτερ...κριμα που δεν ανοιγει το βιντεο που τραβαγα , θα καταλαβαιναμε περισσοτερα..
|
|
|
Post by Frontier on Jan 6, 2018 21:29:40 GMT 2
υποψιαζομαι οτι φταιει μια esc που ειχα αλλαξει σχετικα προσφατα , η οποια ηταν αλλη μαρκα απο αυτην που φοραγα, μιας και η hubsan αλλαξε προμηθευτη και κανεις δεν ηταν σιγουρος οτι μπορουν οι καινουργιες esc να συνεργαστουν απολυτα με τις παλιες και τον controller ...αυτη η αλλαγη οντως μου ειχε φερει καποιους κραδσμους, ορατους μονο στο βιντεο ανεπαισθητους μεν αλλα το καταλαβαινες...μου εβαλες ιδεες με τους υπερβολικους κραδασμους οι οποιοι πιθανων κατι να συνεβει και γιναν περισσοτεροι με το που εβαλα σε λειτουργεια τα μοτερ...κριμα που δεν ανοιγει το βιντεο που τραβαγα , θα καταλαβαιναμε περισσοτερα.. Το βίντεο το τράβαγες με την κάμερα του H109s (την stock); Δοκίμασε να δώσεις ρεύμα 5V στην κάμερα μέσω της USB θύρας, ίσως καταφέρει να "κλείσει" το αρχείο και έτσι να σωθεί το βίντεο.
|
|
|
Post by Vako on Jan 6, 2018 21:34:47 GMT 2
υποψιαζομαι οτι φταιει μια esc που ειχα αλλαξει σχετικα προσφατα , η οποια ηταν αλλη μαρκα απο αυτην που φοραγα, μιας και η hubsan αλλαξε προμηθευτη και κανεις δεν ηταν σιγουρος οτι μπορουν οι καινουργιες esc να συνεργαστουν απολυτα με τις παλιες και τον controller ...αυτη η αλλαγη οντως μου ειχε φερει καποιους κραδσμους, ορατους μονο στο βιντεο ανεπαισθητους μεν αλλα το καταλαβαινες...μου εβαλες ιδεες με τους υπερβολικους κραδασμους οι οποιοι πιθανων κατι να συνεβει και γιναν περισσοτεροι με το που εβαλα σε λειτουργεια τα μοτερ...κριμα που δεν ανοιγει το βιντεο που τραβαγα , θα καταλαβαιναμε περισσοτερα.. Το βίντεο το τράβαγες με την κάμερα του H109s (την stock); Δοκίμασε να δώσεις ρεύμα 5V στην κάμερα μέσω της USB θύρας, ίσως καταφέρει να "κλείσει" το αρχείο και έτσι να σωθεί το βίντεο. Me thn firefly τραβαγα , το εκανα αλλα δεν.... εκλεισε σωστα το αρχειο οπως ειπες και δεν ανοιγει..καπου εχω διαβασει οτι υπαρχει τροπος...θα το ψαξω
|
|