|
Post by brouzos on Jan 30, 2018 20:37:39 GMT 2
ειχα το παλιο με την πυξιδα πισω αλαξα σωμα και ειρθε μπροστα γιαυτο αλαξα και firmware γτ αλλιως εξαφανιζοταν αχαχαχαχαχαχχα
οχι δεν χανεται απλα κολαει...ναι το advanced!την 1.1.25 στο σκαφος και την 1.1.26 στον κοντρολερ της οπιες μου εδωσε η shally μετα απο επικοινωνια που ειχαμε
|
|
|
Post by Frontier on Jan 30, 2018 20:47:19 GMT 2
Εγώ είχα μείνει στην 1.1.9 του advanced controller, προφανώς έχουν αλλάξει πράγματα.
|
|
|
Post by brouzos on Jan 30, 2018 20:54:01 GMT 2
απο την στιγμη που περνει κανονικα αποστασεις μονο το firmware δεν μας μενει
|
|
|
Post by Frontier on Jan 30, 2018 21:05:31 GMT 2
απο την στιγμη που περνει κανονικα αποστασεις μονο το firmware δεν μας μενει Λογικά ναι, κάποιου είδους ασυμβατότητα φαντάζομαι μεταξύ του firmware του αεροσκάφους με το firmware της τηλεκατεύθυνσης. Γιαυτό πρότεινα αν μπορούσες να κάνεις δοκιμή με την τηλεκατεύθυνση του H501s, έχει τελείως διαφορετικό firmware με αυτή του advanced χειριστηρίου που έχεις. Αν με την Τ/Κ του H501S παίζει κανονικά, τότε πρέπει να ενημερώσεις την Shally για την ασυμβατότητα των firmware και θα πρέπει να σου στείλει συμβατό set firmware (drone + T/K).
|
|
|
Post by brouzos on Jan 30, 2018 21:12:24 GMT 2
μορε ναι συνφωνω αλλα φαντασου αυτη μου εστειλε και τα δυο πακετο
|
|
|
Post by Vako on Jan 30, 2018 21:20:05 GMT 2
Εγω νομιζω οτι ειναι θεμα firmware μεχρι και η shally μπερδευεται με τα τοσα διαφορετικα firmware ανα μοντελο και ανα το που εχει την πυξιδα. Γιατι δεν εβαζες την πυξιδα εκει που ηταν? Ας ανοιγες περισσοτερο την τρυπα αν δεν περναγαν τα καλωδια της πυξιδας ολοι αυτο κανουν. Το σωμα που αλλαξα ειχε τις ιδιες τρυπες ευτυχως οποτε δεν αλλαξα κατι αλλα και να ερχοταν ετσι, παλι θα εβαζα την πυξιδα εκει που ηταν. Αρκετοι εχουν θεματακια οταν αλλαζουν την θεσητης πυξιδας
|
|
|
Post by brouzos on Jan 30, 2018 21:29:35 GMT 2
γτ με το καινουριο σωμα δεν ταιριαζαν τα ποδια κουμπωναν μονο ετσι
|
|
|
Post by brouzos on Jan 30, 2018 23:52:06 GMT 2
|
|
|
Post by Vako on Feb 5, 2018 22:20:00 GMT 2
|
|
|
Post by dream_master on Feb 5, 2018 22:49:35 GMT 2
τι εγινε γιατιι?? παει ο πειρατηςς? Θα παρεις κυκνο τωρα ελα το μυριζομαιι
|
|
|
Post by engelo on Feb 5, 2018 22:53:11 GMT 2
Εσύ να είσαι καλά
|
|
|
Post by Vako on Feb 5, 2018 23:11:55 GMT 2
τι εγινε γιατιι?? παει ο πειρατηςς? Θα παρεις κυκνο τωρα ελα το μυριζομαιι Την άκουσε χοντρά στην τελευταία πτώση από τα 200+++μέτρα..ενώ έδειξε ότι την γλύτωσε φτηνά η mother board την άκουσε ξεκόλλησαν τα πιο πολλά μπριζακια από την πλακέτα . Κόστος επισκευής ...δεν αξίζει να το προσπαθήσω . Το τι θα έρθει ακόμα αναποφάσιστος.... Ίσως περιμένω λίγο γιατί μυρίζονται εξελίξεις το επόμενο 6/μηνό σε νέα μοντέλακια ...ως τότε..ας είναι καλά ο ξάδερφος με το 109 το πρώτο που είχα και του πούλησα...το οποίο θα το επιταξω..χαχα. Αλλά δεν σκάω κιόλας..
|
|
|
Post by engelo on Feb 6, 2018 0:32:14 GMT 2
Πρέπει να αλλάξεις τον αέρα σου (Mavic Air) ... κάτσε να παει στο 500άρικο και θα αξίζει τον κόπο !!!! χαχαχα
|
|
stagi
New Member
|
Post by stagi on Feb 11, 2018 10:37:54 GMT 2
Καλημερα στη παρεα. Εχω το H109S και προσφατα αλλαξα ενα μοτερ και την ESC που εγινε καρβουνο.Απο τοτε δεν μου καλιμπραρη,σταματαει στο Calibrate compass 1. Προσπαθησα να του κανω IMU calibration αλλα δεν ειχα επιτυχια.Μηπως με update firmware καταφερω κατι?
|
|
|
Post by Vako on Feb 11, 2018 13:57:56 GMT 2
Καλημερα στη παρεα. Εχω το H109S και προσφατα αλλαξα ενα μοτερ και την ESC που εγινε καρβουνο.Απο τοτε δεν μου καλιμπραρη,σταματαει στο Calibrate compass 1. Προσπαθησα να του κανω IMU calibration αλλα δεν ειχα επιτυχια.Μηπως με update firmware καταφερω κατι? Οταν την εκαψε ειχες πτωση? Γιατι αυτο μου λεει προβλημα πυξιδας. Δες μηοως δεν την εχεις κουμοωσει καλα οταν το ελυσες η τα εχει παιξει
|
|
stagi
New Member
|
Post by stagi on Feb 11, 2018 19:31:19 GMT 2
Η πτωση ηταν των 30εκ. οποτε δεν την θεωρω υποπτη οσο υποπτη ηταν η συμπεριφορα του κατα το "σηκωμα".Ενα αλλο μελανο στοιχειο ειναι οτι ο κορμος του Drone ηταν σε χαλια κατασταση απο την αγορα του.Ενα ξερο πλαστικο με αστοχιες στις βιδες και στα εσωτερικα του στηριγματα.Εγινε και σε αυτο αλλαγη και η διαφορα μεταξη τους εμφανης.Πηρα και πυξιδα αλλα δεν την τοποθετησα λογο απειριας σε τοσο λεπτες κολλησεις.Μολις βρω τον καταλληλο θα την αλλαξω.Προς το παρον περιμενω απαντηση απο Κινα και τα σχετικα update firmware.
|
|
|
Post by Vako on Feb 11, 2018 20:02:42 GMT 2
Η πτωση ηταν των 30εκ. οποτε δεν την θεωρω υποπτη οσο υποπτη ηταν η συμπεριφορα του κατα το "σηκωμα".Ενα αλλο μελανο στοιχειο ειναι οτι ο κορμος του Drone ηταν σε χαλια κατασταση απο την αγορα του.Ενα ξερο πλαστικο με αστοχιες στις βιδες και στα εσωτερικα του στηριγματα.Εγινε και σε αυτο αλλαγη και η διαφορα μεταξη τους εμφανης.Πηρα και πυξιδα αλλα δεν την τοποθετησα λογο απειριας σε τοσο λεπτες κολλησεις.Μολις βρω τον καταλληλο θα την αλλαξω.Προς το παρον περιμενω απαντηση απο Κινα και τα σχετικα update firmware. Η πυξίδα δεν θέλει καμμία κόλληση για να την αλλάξεις. Μπριζακι από την μια, βιδες στο ποδαρικο. Εκτός αν λόγω αντικατάστασης του σώματος της άλλαξες θέση όποτε θέλει άλλο firmware
|
|
|
Post by thomas on Feb 23, 2018 23:29:45 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον τα μντα σας!εχω δει άπειρα βιντεάκια με το συγκεκριμένο drone και θελω να το αποκτήσω .προβληματίζομαι όμως στο αν μπορέσω να το πετάξω γτ ειχα ενα 3d ελικόπτερο κ μπορώ να πω οτι δεν το χάρηκα κ πολύ....σιγουρα έδωσα μια περιουσια για να το φτάσω στο υψος των 2 μέτρων...μεχρι που αποφάσισα να το πουλήσω...!αξίζει να επενδύσω στο συγκεκριμένο drone? Είναι σταθερό? Δεν εχω πετάξει ποτέ drone...ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
|
|
|
Post by Vako on Feb 24, 2018 10:42:55 GMT 2
Είναι αρκετά σταθερό και αξιόπιστο με λίγο παλαιά τεχνολογία αλλά αξιόπιστη. Το είχα μέχρι πριν λίγο καιρό και το είχα κατευχαριστηθει και αν δεν είχα μια πτώση από δικό μου λάθος δεν θα το άλλαζα. Το αν θα καταφέρεις να το διαχειριστείς εύκολα, ε ναι δεν είναι επιστήμη, και είναι αρκετά εύκολο και σταθερό drone με μεγάλες εμβέλειας, τόσο σε range όσο και σε fpv, εάν εννοείται κάνεις σωστά κάποια διαδικασία πριν ξεκινήσει ,ώστε να σου εξασφαλίσει μια σταθερή πτήση. Αυτά μια γενική εικόνα από το συγκεκριμένο βάσει προσωπικής εμπειρίας. Τώρα αν σε ενδιαφέρει ή φωτογραφία η το καλύτερο βίντεο, δες κάτι άλλο, μιας και η κάμερα που έχει είναι απλά αξιοπρεπής. Το καλό - κακό που έχει είναι ότι χτίζεις διαφορά πάνω του που θέλουν βελτίωση...αν διαθέσεις έξτρα χρήμα.
|
|
|
Post by thomas on Feb 24, 2018 14:45:16 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μ για τα φώτα σου!Τι άλλο μου προτείνεις αξιόπιστο που να μην ξεφεύγει στην τιμή
|
|
|
Post by Vako on Feb 24, 2018 15:14:58 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μ για τα φώτα σου!Τι άλλο μου προτείνεις αξιόπιστο που να μην ξεφεύγει στην τιμή Hubsan h109s φυσικά!!! χαχαχαχα άστο να σου προτείνει κανένας άλλος εγώ είμαι προκατειλημμένος και κολλημένος με το 109... Περίμενε να δει το μήνυμα κάποιος πιο ουδέτερος χαχα
|
|
|
Post by thomas on Feb 24, 2018 15:27:47 GMT 2
χαχαχαχαχα......Μάλλον Δευτερα θα παω θεσσαλονικη για αγορα!και θελω να εχω μια καθαρη εικονα...αν και με βλεπω για h109s...εχει πολυ λογικη τιμη και ειναι πολυ σταθερο σε ολα τα βιντεακια που ειδα...!Λεω να παρω και μια μπαταρια ακομη για να μπορω να πεταω 40..45 λεπτα την ημερα για εξάσκηση !
|
|
|
Post by thomas on Feb 24, 2018 15:37:37 GMT 2
Εγγραφή βίντεο γίνεται από το χειριστήριο στο Hubsan X4 Pro H109S 1-Axis Standard Edition ..?
|
|
|
Post by thomas on Feb 24, 2018 15:42:53 GMT 2
Τι αποσταση μπορει να φτασει το H109S 1-Axis Standard Edition?
|
|
|
Post by dream_master on Feb 24, 2018 15:51:47 GMT 2
ετοιμος ειμαι να το πω αλλα κρατιεμαι vako αχαχαχχααχ
|
|
|
Post by thomas on Feb 24, 2018 16:06:02 GMT 2
Η καμερα του συνδέεται με υπολογιστη ετσι ωστε να μεταφερω απευθειας τα αρχεια?
|
|
silent
Junior Member
|
Post by silent on Feb 24, 2018 17:05:11 GMT 2
φιλε τα drones ειναι πολυ πιο ευκολα στο χειρισμό απο οτι τα ελικόπτερα και ποσο μαλλον τα..3D ελικόπτερα.
Επίσης την ταχύτητα που πιάνει το hubsan τα αλλα της κατηγορίας του απλά δεν...
Τώρα για βιντεο και φώτο θα σε καλύψει για τα βασικά, μετά πας σε αλλη κατηγορία τιμής οπως Mi drone, spark, mavic, air..
|
|
|
Post by thomas on Feb 25, 2018 3:25:04 GMT 2
Σε ευχαριστώ για τα φώτα σου φίλε μ!πήρα από φόβο το μοντελισμό με αυτά που τράβηξα με το 3d ελικόπτερο...1 χρονο.Κάθε πτήση και 100ρικο από τις πτώσεις!για να ισορροπήσεις το 3d ελικόπτερο στο 1.5-2 μέτρα πρέπει να παίζεις απίστευτα τα χέρια σου για να το διορθώνεις μην σου φύγει αριστερά δεξιά..μπρος πίσω..πάνω κάτω... και να κάνεις πολύ εξάσκηση ...βαθμός δυσκολίας 100.... δεν το συζητώ να μάθεις να το πιλοτάρεις κανονικά κ να το πλαναρεις ψηλά....ούτε λόγος.......!!πέταξα πολλά χρήματα γιαυτό θέλω να μην την ξαναπατήσω....οποτε παμε σε drone hubsan λογικα H109S
|
|
|
Post by thomas on Feb 27, 2018 22:07:10 GMT 2
Παιδια μολις πρελαβα σημερα το H109s!TO Αγόρασα από θεσσαλονικη.Μου είπε το παιδί να μην πειράξω κάτι στην έκδοση γτ είναι παραλαβή 2017!επισης μ τονισε να μην πετάω με συννεφιά!Τι αλλο να προσέξω?σαν πρώτη φορά..ευχαριστώ
|
|
|
Post by Vako on Feb 27, 2018 23:28:14 GMT 2
Παιδια μολις πρελαβα σημερα το H109s!TO Αγόρασα από θεσσαλονικη.Μου είπε το παιδί να μην πειράξω κάτι στην έκδοση γτ είναι παραλαβή 2017!επισης μ τονισε να μην πετάω με συννεφιά!Τι αλλο να προσέξω?σαν πρώτη φορά..ευχαριστώ Θα προσθεσω στα παραπανω οτι τουλαχιστον τον πρωτο καιρο να πετας παντα σε gps mod και κατα την καθοδο οχι γρηγορη καθοδο γιατι θα αποσταθεροποιηθει εντονα ...(αν συμβει παρολα αυτα μην τρομαξεις απλα δωσε φουλ γκαζι να ανεβει και ολα θα ειναι οκ). Μην μπεις στον πειρασμο να χακαρεις την ταχυτητα επιστροφης και το υψομετρο !!!! Μεινε στα ορια που ειναι ρυθμισμενο απο το εργοστασιο. Γενικα firmware μην τα πειραξεις ποτε.
|
|