|
Post by Vako on Mar 14, 2022 7:37:33 GMT 2
Ακόμη μια ερώτηση Γιατί μετά από κάθε προσγείωση εάν ξαναπεταξω αμεσα εάν δεν κάνω calibration και flat trim η απογείωση πριν ολοκληρωθεί έχω αστάθεια κ πτώση ? Το δικό μου είναι βλαμμένο? Η εγώ ? Πάντως άσχετα τα ποσά προβλήματα αντιμετώπισα μέχρι να το φέρω στα ίσια του (μεταχειρισμένο γαρ και πιθανών με πολλές ώρες πτήσης στην πλάτη) είναι απολαυστικό στην πτήση του . Τώρα καταλαβαίνω την αδυναμία του frontier και πολλών άλλων πιθανών, στο συγκεκριμένο σκάφος.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 14, 2022 8:47:26 GMT 2
Ακόμη μια ερώτηση Γιατί μετά από κάθε προσγείωση εάν ξαναπεταξω αμεσα εάν δεν κάνω calibration και flat trim η απογείωση πριν ολοκληρωθεί έχω αστάθεια κ πτώση ? Το δικό μου είναι βλαμμένο? Η εγώ ? Πάντως άσχετα τα ποσά προβλήματα αντιμετώπισα μέχρι να το φέρω στα ίσια του (μεταχειρισμένο γαρ και πιθανών με πολλές ώρες πτήσης στην πλάτη) είναι απολαυστικό στην πτήση του . Τώρα καταλαβαίνω την αδυναμία του frontier και πολλών άλλων πιθανών, στο συγκεκριμένο σκάφος. Μια ερώτηση: ποια έκδοση firmware τρέχεις; Είναι η τελευταία (1.7.1) ; Κανονικά δεν χρειάζεται flat trim και βαθμονόμηση πυξίδας μετά από κάθε πτήση, τουλάχιστον στο δικό μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δοκίμασε να κάνεις πλήρες reset στο αεροσκάφος (δες στο manual εδώ) και μετά κάνε πρώτα βαθμονόμηση πυξίδας και μετά flat trim.
|
|
|
Post by Vako on Mar 14, 2022 8:51:34 GMT 2
Ακόμη μια ερώτηση Γιατί μετά από κάθε προσγείωση εάν ξαναπεταξω αμεσα εάν δεν κάνω calibration και flat trim η απογείωση πριν ολοκληρωθεί έχω αστάθεια κ πτώση ? Το δικό μου είναι βλαμμένο? Η εγώ ? Πάντως άσχετα τα ποσά προβλήματα αντιμετώπισα μέχρι να το φέρω στα ίσια του (μεταχειρισμένο γαρ και πιθανών με πολλές ώρες πτήσης στην πλάτη) είναι απολαυστικό στην πτήση του . Τώρα καταλαβαίνω την αδυναμία του frontier και πολλών άλλων πιθανών, στο συγκεκριμένο σκάφος. Μια ερώτηση: ποια έκδοση firmware τρέχεις; Είναι η τελευταία (1.7.1) ; Κανονικά δεν χρειάζεται flat trim και βαθμονόμηση πυξίδας μετά από κάθε πτήση, τουλάχιστον στο δικό μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δοκίμασε να κάνεις πλήρες reset στο αεροσκάφος (δες στο manual εδώ) και μετά κάνε πρώτα βαθμονόμηση πυξίδας και μετά flat trim. Την 1.7.1 τρέχω Μάνο θα κάνω reset αλλά νομίζω έχω διαβάσει ότι κάνει downgrade στο reset ? Μετά να ξαναπεράσω την τελευταία ?
|
|
|
Post by Frontier on Mar 14, 2022 21:20:00 GMT 2
Μια ερώτηση: ποια έκδοση firmware τρέχεις; Είναι η τελευταία (1.7.1) ; Κανονικά δεν χρειάζεται flat trim και βαθμονόμηση πυξίδας μετά από κάθε πτήση, τουλάχιστον στο δικό μου δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δοκίμασε να κάνεις πλήρες reset στο αεροσκάφος (δες στο manual εδώ) και μετά κάνε πρώτα βαθμονόμηση πυξίδας και μετά flat trim. Την 1.7.1 τρέχω Μάνο θα κάνω reset αλλά νομίζω έχω διαβάσει ότι κάνει downgrade στο reset ? Μετά να ξαναπεράσω την τελευταία ? Το έχω κάνει μια φορά - πριν εγκαταστήσω το 4G mod - δεν κάνει downgrade, απλά επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις του Disco στις εργοστασιακές τιμές τους. Κάνε το ίδιο και με την τηλεκατεύθυνση. Το reset σε τηλεκατεύθυνση και αεροσκάφος θα σβήσει το 4G mod, οπότε μετά θα πρέπει να το εγκαταστήσεις ξανά.
|
|