Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Feb 5, 2019 21:18:35 GMT 2
Ωραίες!! Και ένα βίντεο από μένα με το Mavic Air: Ωραιο και ενημερωτικο βιντεακι. Μπραβο σου. ελπιζω μονο η θαλασσα μην τα παρει ολα με τον καιρο Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Η αλήθεια είναι ότι στους ισχυρούς νοτιάδες βγαίνει πολύ νερό στον παραλιακό δρόμο! Ελπίζω να μην τα μαζέψει όλα! Ωραίες!! Και ένα βίντεο από μένα με το Mavic Air: Μπραβο ρε φιλε εισαι και Α.Σ.Μ. Να 'σαι καλά φίλε μου, σ' ευχαριστώ! Καταγωγή απ' τα πιο βόρεια του νομού, αλλά πολλά χρόνια στην πόλη!
|
|
|
Post by Frontier on Feb 28, 2019 21:46:38 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic Air.
Date : 2019.02.28 Aircraft Firmware : v01.00.0560 Remote Controller Firmware : v01.00.0200 DJI GO 4 App iOS : v4.3.12 DJI GO 4 App Android : v4.3.12
What’s New?
Aircraft: Optimized battery level algorithm.
Δοκιμή αυτό το Σ/Κ, Θεού και καιρού θέλοντος.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 2, 2019 21:15:54 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic Air. Date : 2019.02.28 Aircraft Firmware : v01.00.0560 Remote Controller Firmware : v01.00.0200 DJI GO 4 App iOS : v4.3.12 DJI GO 4 App Android : v4.3.12
What’s New?
Δοκιμή αυτό το Σ/Κ, Θεού και καιρού θέλοντος. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Έχω 2 βδομάδες να ανοίξω το Mavic. Αν το περάσεις και το δοκιμάσεις πες μας την άποψη σου για να το περάσουμε και 'μεις!
|
|
|
Post by Frontier on Mar 2, 2019 22:36:09 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic Air. Date : 2019.02.28 Aircraft Firmware : v01.00.0560 Remote Controller Firmware : v01.00.0200 DJI GO 4 App iOS : v4.3.12 DJI GO 4 App Android : v4.3.12
What’s New?
Δοκιμή αυτό το Σ/Κ, Θεού και καιρού θέλοντος. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Έχω 2 βδομάδες να ανοίξω το Mavic. Αν το περάσεις και το δοκιμάσεις πες μας την άποψη σου για να το περάσουμε και 'μεις! Καμία αλλαγή - προς το χειρότερο - σε σχέση με την .500, περάστε το άφοβα.
|
|
|
Post by Frontier on Mar 4, 2019 18:44:39 GMT 2
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 16, 2019 20:34:25 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη αυτών που γνωρίζουν όσο αφορά τα ND filter's για Mavic Air! Τώρα που άρχισαν να αυξάνονται οι ηλιόλουστες μέρες μου μπήκαν πάλι στο μυαλό τα nd filter's! Δεν το κατέχω καθόλου το θέμα, αν δηλαδή βοηθάνε και αν αξίζουν τα χρήματα τους! Σκεφτόμουν για Polarpro. Τα πολωτικα της polarpro (vivid), αξίζουν τα επιπλέον λεφτά; Γενικότερα αξίζει να πάρει κανείς nd filters ή είναι μόνο για επαγγελματίες;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Mar 19, 2019 18:48:09 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη αυτών που γνωρίζουν όσο αφορά τα ND filter's για Mavic Air! Τώρα που άρχισαν να αυξάνονται οι ηλιόλουστες μέρες μου μπήκαν πάλι στο μυαλό τα nd filter's! Δεν το κατέχω καθόλου το θέμα, αν δηλαδή βοηθάνε και αν αξίζουν τα χρήματα τους! Σκεφτόμουν για Polarpro. Τα πολωτικα της polarpro (vivid), αξίζουν τα επιπλέον λεφτά; Γενικότερα αξίζει να πάρει κανείς nd filters ή είναι μόνο για επαγγελματίες; Μάλλον δε χρησιμοποιεί κανένας ND filter's!!
|
|
|
Post by dream_master on Apr 2, 2019 22:51:51 GMT 2
Παιδια μπαταρια για το air που μπορουμε να βρουμε χωρις τελωνειο; Εχει παρει κανεις απο πουθενα;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 3, 2019 15:38:25 GMT 2
|
|
|
Mavic Air
Apr 9, 2019 21:21:29 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Apr 9, 2019 21:21:29 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη γνώμη αυτών που γνωρίζουν όσο αφορά τα ND filter's για Mavic Air! Τώρα που άρχισαν να αυξάνονται οι ηλιόλουστες μέρες μου μπήκαν πάλι στο μυαλό τα nd filter's! Δεν το κατέχω καθόλου το θέμα, αν δηλαδή βοηθάνε και αν αξίζουν τα χρήματα τους! Σκεφτόμουν για Polarpro. Τα πολωτικα της polarpro (vivid), αξίζουν τα επιπλέον λεφτά; Γενικότερα αξίζει να πάρει κανείς nd filters ή είναι μόνο για επαγγελματίες; Μάλλον δε χρησιμοποιεί κανένας ND filter's!! Καλησπέρα... Χρησιμοποιώ polarpro (4-8-16) kai to 32 ..άποψη μου να ενημερωθείς από μια σειρά βιντεάκια στο youtube ...έχει μερικά πολύ διαφωτιστικά! Πρέπει να ασχοληθείς με υπομονή και με σειρά ρυθμίσεων στο mavic για καλά αποτελέσματα!
|
|
|
Mavic Air
Apr 9, 2019 21:30:43 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Apr 9, 2019 21:30:43 GMT 2
Καλησπέρα, Χρησιμοποιεί κανείς το xiaomi mi max3 για πτήσεις??
|
|
|
Post by Frontier on Apr 10, 2019 14:44:45 GMT 2
Νέο firmware update για το Mavic Air.
Aircraft Firmware: v01.00.0620 Remote Controller Firmware: v01.00.0200
Fixed aircraft and remote controller connecting issue when operating in Panama.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 15, 2019 17:37:01 GMT 2
Μάλλον δε χρησιμοποιεί κανένας ND filter's!! Καλησπέρα... Χρησιμοποιώ polarpro (4-8-16) kai to 32 ..άποψη μου να ενημερωθείς από μια σειρά βιντεάκια στο youtube ...έχει μερικά πολύ διαφωτιστικά! Πρέπει να ασχοληθείς με υπομονή και με σειρά ρυθμίσεων στο mavic για καλά αποτελέσματα! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Αν φορέσεις ND filter μετά πρέπει απαραίτητα να παίξεις με manual ρυθμίσεις σε φώτο και βίντεο; Ή ακόμη και στο auto κάνουν δουλειά;
|
|
|
Post by engelo on May 24, 2019 21:55:51 GMT 2
|
|
|
Post by engelo on May 24, 2019 22:26:21 GMT 2
Προσωπικά έχω περάσει απο ολόκληρο το σμήνος της DJI (Inspire 1 & 2, P4P, Mavic 1 & 2 Pro, spark) όσο έχω ευχαριστηθεί και χρησιμοποιήσει το Mavic Air δεν λέγεται... Τελικά το καλύτερο drone είναι το πιο portable !
|
|
|
Post by brouzos on May 24, 2019 22:30:17 GMT 2
Προσωπικά έχω περάσει απο ολόκληρο το σμήνος της DJI (Inspire 1 & 2, P4P, Mavic 1 & 2 Pro, spark) όσο έχω ευχαριστηθεί και χρησιμοποιήσει το Mavic Air δεν λέγεται... Τελικά το καλύτερο drone είναι το πιο portable ! Ακριβώς αυτό διαβάζω συνέχεια σε ξένα φόρουμ με άτομα που κατέχουν αρκετά drone και οι περισσότεροι αυτό που πετάνε περισσότερο είναι το air και το anafi
|
|
|
Post by engelo on May 24, 2019 22:35:06 GMT 2
Προσωπικά έχω περάσει απο ολόκληρο το σμήνος της DJI (Inspire 1 & 2, P4P, Mavic 1 & 2 Pro, spark) όσο έχω ευχαριστηθεί και χρησιμοποιήσει το Mavic Air δεν λέγεται... Τελικά το καλύτερο drone είναι το πιο portable ! Ακριβώς αυτό διαβάζω συνέχεια σε ξένα φόρουμ με άτομα που κατέχουν αρκετά drone και οι περισσότεροι αυτό που πετάνε περισσότερο είναι το air και το anafi Καλό το anafi αλλά σε μερικές περιπτώσεις δεν κάνει... Στο παραπάνω video η απόσταση ηταν 2.5Κm, Πτήση να πας, λήψη ωφέλιμου υλικού και πτήση επιστροφής ! ... Με τίποτε δεν θα το έκανε... Προσωπικά χρειάζομαι ενα Air2 με 25' πτήσης και ocusync 2 έστω και 1. Αν και οφείλω να ομολογήσω πως καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης δεν είχα απώλεια σήματος.
|
|
|
Post by brouzos on May 24, 2019 22:45:44 GMT 2
Ακριβώς αυτό διαβάζω συνέχεια σε ξένα φόρουμ με άτομα που κατέχουν αρκετά drone και οι περισσότεροι αυτό που πετάνε περισσότερο είναι το air και το anafi Καλό το anafi αλλά σε μερικές περιπτώσεις δεν κάνει... Στο παραπάνω video η απόσταση ηταν 2.5Κm, Πτήση να πας, λήψη ωφέλιμου υλικού και πτήση επιστροφής ! ... Με τίποτε δεν θα το έκανε... Προσωπικά χρειάζομαι ενα Air2 με 25' πτήσης και ocusync 2 έστω και 1. Αν και οφείλω να ομολογήσω πως καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης δεν είχα απώλεια σήματος. Δεν νομίζω να έχει τέτοιες αποστάσεις και με fcc αλλά του χρόνους πτήσεις του εχει...κατά εμέ είναι καλύτερο του air αλλά είναι και το τη ζητάει ο καθένας μας
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on May 25, 2019 9:53:20 GMT 2
Ακριβώς αυτό διαβάζω συνέχεια σε ξένα φόρουμ με άτομα που κατέχουν αρκετά drone και οι περισσότεροι αυτό που πετάνε περισσότερο είναι το air και το anafi Καλό το anafi αλλά σε μερικές περιπτώσεις δεν κάνει... Στο παραπάνω video η απόσταση ηταν 2.5Κm, Πτήση να πας, λήψη ωφέλιμου υλικού και πτήση επιστροφής ! ... Με τίποτε δεν θα το έκανε... Προσωπικά χρειάζομαι ενα Air2 με 25' πτήσης και ocusync 2 έστω και 1. Αν και οφείλω να ομολογήσω πως καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης δεν είχα απώλεια σήματος. Και 'γω έχω ευχαριστηθεί πολύ το Air! Πολύ μικρό και βολικό! Πρόσφατα με 'πιάσε επιθυμία να προχωρήσω σε Mavic 2 zoom αλλά κολλάω ακόμη! Εκτός της εμβέλειας (όχι τόσο πολύ), αυτό που με κάνει πιο πολύ να σκέφτομαι τη μετάβαση, είναι ο χρόνος πτήσης!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 3, 2019 12:35:01 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά! Επανέρχομαι με ένα ακόμη πρόβλημα για να ακούσω την γνώμη των πιο έμπειρων! Τον τελευταίο καιρό άρχισε να μου κάνει κάποιο "τρέμουλο" το gimbal. Στην αρχή, όταν τα είδα στο κινητό, νόμιζα πως είναι πρόβλημα στη μετάδοση, αλλά τελικά είδα ότι το τρέμουλο υπάρχει και στο βίντεο στην sd Δεν το κάνει πάντα. Έχω την εντύπωση ότι το κάνει όταν παίρνει λίγο παραπάνω κλίση. Ορίστε ένα βίντεο - δείγμα
Έχω το τελευταίο λογισμικό (.620) και έχω κάνει αρκετές φορές calibration σε gimbal, IMU και πυξίδα.
|
|
|
Post by Frontier on Jun 3, 2019 13:28:05 GMT 2
@titarasaudi: Δοκίμασες να αλλάξεις τις έλικες; Υποθέτω ότι δεν είχες κάποια πτώση ή κάτι άλλο που να "τράβηξε ζόρι" κάποιο μοτέρ. Μοιάζει σαν να έχει τραβήξει ζόρι κάποιο μοτέρ (ίσως και ESC) και δεν είναι ζυγισμένο το σκάφος.
Έχεις κάνει καμιά μόντα;
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 3, 2019 14:50:19 GMT 2
@titarasaudi: Δοκίμασες να αλλάξεις τις έλικες; Υποθέτω ότι δεν είχες κάποια πτώση ή κάτι άλλο που να "τράβηξε ζόρι" κάποιο μοτέρ. Μοιάζει σαν να έχει τραβήξει ζόρι κάποιο μοτέρ (ίσως και ESC) και δεν είναι ζυγισμένο το σκάφος. Έχεις κάνει καμιά μόντα; Τις τελευταίες 45 μέρες φορούσα τους έλικες Master Airscrew, χωρίς κανένα πρόβλημα! Τις τελευταίες 2 βδομάδες κατάλαβα το τρέμουλο. Παλαιότερα δεν είχε τίποτα, ακόμη και με τους Airscrew. Έβαλα πάλι τους "μαμά" έλικες, νομίζοντας ότι έφταιγαν οι έλικες, αλλά κάνει τα ίδια. Πτώση δεν είχε, όχι! Μου κάνει εντύπωση πως όταν το προσγειώνω και το πάρω στα χέρια μου, μόλις του δίνω λίγο κλίση για να το σβήσω, μου κάνει ένα θόρυβο σαν δόνηση κινητού και σήμερα παρατήρησα ότι δονείται το gimbal. Αυτό μάλλον κάνει και στον αέρα! Θα πρέπει άραγε να σκεφτώ το service;
|
|
|
Post by Vako on Jun 3, 2019 19:26:30 GMT 2
@titarasaudi : Δοκίμασες να αλλάξεις τις έλικες; Υποθέτω ότι δεν είχες κάποια πτώση ή κάτι άλλο που να "τράβηξε ζόρι" κάποιο μοτέρ. Μοιάζει σαν να έχει τραβήξει ζόρι κάποιο μοτέρ (ίσως και ESC) και δεν είναι ζυγισμένο το σκάφος. Έχεις κάνει καμιά μόντα; Τις τελευταίες 45 μέρες φορούσα τους έλικες Master Airscrew, χωρίς κανένα πρόβλημα! Τις τελευταίες 2 βδομάδες κατάλαβα το τρέμουλο. Παλαιότερα δεν είχε τίποτα, ακόμη και με τους Airscrew. Έβαλα πάλι τους "μαμά" έλικες, νομίζοντας ότι έφταιγαν οι έλικες, αλλά κάνει τα ίδια. Πτώση δεν είχε, όχι! Μου κάνει εντύπωση πως όταν το προσγειώνω και το πάρω στα χέρια μου, μόλις του δίνω λίγο κλίση για να το σβήσω, μου κάνει ένα θόρυβο σαν δόνηση κινητού και σήμερα παρατήρησα ότι δονείται το gimbal. Αυτό μάλλον κάνει και στον αέρα! Θα πρέπει άραγε να σκεφτώ το service; Kουνα εναν εναν τους ελικες ν δεις εαν εχουν καποιο τζογο ασυνηθιστο , γυρισε τους να ακουσεις κανεναν θορυβο που δεν κανουν οι υπολοιποι ελικες..μηπως ειναι κανενα μοτερ αρχισε δηλαδη να αποκλειεις πραγματα και βλεπεις
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 3, 2019 22:10:56 GMT 2
Τις τελευταίες 45 μέρες φορούσα τους έλικες Master Airscrew, χωρίς κανένα πρόβλημα! Τις τελευταίες 2 βδομάδες κατάλαβα το τρέμουλο. Παλαιότερα δεν είχε τίποτα, ακόμη και με τους Airscrew. Έβαλα πάλι τους "μαμά" έλικες, νομίζοντας ότι έφταιγαν οι έλικες, αλλά κάνει τα ίδια. Πτώση δεν είχε, όχι! Μου κάνει εντύπωση πως όταν το προσγειώνω και το πάρω στα χέρια μου, μόλις του δίνω λίγο κλίση για να το σβήσω, μου κάνει ένα θόρυβο σαν δόνηση κινητού και σήμερα παρατήρησα ότι δονείται το gimbal. Αυτό μάλλον κάνει και στον αέρα! Θα πρέπει άραγε να σκεφτώ το service; Kουνα εναν εναν τους ελικες ν δεις εαν εχουν καποιο τζογο ασυνηθιστο , γυρισε τους να ακουσεις κανεναν θορυβο που δεν κανουν οι υπολοιποι ελικες..μηπως ειναι κανενα μοτερ αρχισε δηλαδη να αποκλειεις πραγματα και βλεπεις Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το τρεμούλο στο gimbal το κάνει και σταματημένο το drone. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν φταίνε οι έλικες ή τα μοτέρ! Όταν δηλαδή κρατάω το drone στο χέρι μου και του δώσω μια κλίση αρχίζει το gimbal να τρέμει!
|
|
|
Post by Frontier on Jun 4, 2019 7:36:31 GMT 2
Kουνα εναν εναν τους ελικες ν δεις εαν εχουν καποιο τζογο ασυνηθιστο , γυρισε τους να ακουσεις κανεναν θορυβο που δεν κανουν οι υπολοιποι ελικες..μηπως ειναι κανενα μοτερ αρχισε δηλαδη να αποκλειεις πραγματα και βλεπεις Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το τρεμούλο στο gimbal το κάνει και σταματημένο το drone. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν φταίνε οι έλικες ή τα μοτέρ! Όταν δηλαδή κρατάω το drone στο χέρι μου και του δώσω μια κλίση αρχίζει το gimbal να τρέμει! Ακόμα χειρότερα, αυτό σημαίνει ότι κάτι - πιθανότατα οι έλικες Airscrew - δημιούργησαν πρόβλημα στους encoders του gimbal, με αποτέλεσμα να μην σταθεροποιείται πλέον. Γνώμη μου ότι θέλεις service.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2019 9:46:11 GMT 2
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το τρεμούλο στο gimbal το κάνει και σταματημένο το drone. Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν φταίνε οι έλικες ή τα μοτέρ! Όταν δηλαδή κρατάω το drone στο χέρι μου και του δώσω μια κλίση αρχίζει το gimbal να τρέμει! Ακόμα χειρότερα, αυτό σημαίνει ότι κάτι - πιθανότατα οι έλικες Airscrew - δημιούργησαν πρόβλημα στους encoders του gimbal, με αποτέλεσμα να μην σταθεροποιείται πλέον. Γνώμη μου ότι θέλεις service. Ευχαριστώ! Που θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ για service;
|
|
|
Post by Frontier on Jun 4, 2019 11:10:20 GMT 2
Ακόμα χειρότερα, αυτό σημαίνει ότι κάτι - πιθανότατα οι έλικες Airscrew - δημιούργησαν πρόβλημα στους encoders του gimbal, με αποτέλεσμα να μην σταθεροποιείται πλέον. Γνώμη μου ότι θέλεις service. Ευχαριστώ! Που θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ για service; Δεν έχω άποψη από Ελληνικά service points, ακουστά έχω xlab και myhelis.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 4, 2019 12:49:38 GMT 2
Ευχαριστώ! Που θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ για service; Δεν έχω άποψη από Ελληνικά service points, ακουστά έχω xlab και myhelis. Μίλησα και με τους 2! Το απόγευμα θα πάω να πετάξω πάλι 4 μπαταρίες και αν μου το κάνει πάλι, θα το κάνω πακέτο και θα το στείλω xlab. Ευχαριστώ....
|
|
|
Mavic Air
Jun 5, 2019 21:48:35 GMT 2
via mobile
Post by brouzos on Jun 5, 2019 21:48:35 GMT 2
Μάλλον το πήραν χαμπάρι και τις αλλαξαν
|
|
|
Mavic Air
Jul 14, 2019 18:16:08 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Jul 14, 2019 18:16:08 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, αν και δεν είναι στη λίστα....πετάει κανεις με το redmi note 7 το mavic air είναι οκ σαν τηλέφωνο..... Με το mi max 3 δεν έχω θέμα αλλά αλλάζω τηλέφωνο!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
|
|