|
Post by Frontier on Jul 15, 2019 7:45:59 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, αν και δεν είναι στη λίστα....πετάει κανεις με το redmi note 7 το mavic air είναι οκ σαν τηλέφωνο..... Με το mi max 3 δεν έχω θέμα αλλά αλλάζω τηλέφωνο!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Εάν και οι δύο συσκευές τρέχουν την ίδια έκδοση MIUI, δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει θέμα.
|
|
|
Mavic Air
Jul 15, 2019 18:12:19 GMT 2
via mobile
Post by giannism74 on Jul 15, 2019 18:12:19 GMT 2
Καλησπέρα παιδιά, αν και δεν είναι στη λίστα....πετάει κανεις με το redmi note 7 το mavic air είναι οκ σαν τηλέφωνο..... Με το mi max 3 δεν έχω θέμα αλλά αλλάζω τηλέφωνο!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Εάν και οι δύο συσκευές τρέχουν την ίδια έκδοση MIUI, δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχει θέμα. Ευχαριστώ!! Θα το τεσταρω
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 30, 2019 12:09:54 GMT 2
Γεια σας παιδιά! Έχω 4 μπαταρίες για το Mavic Air μου και στις 2 πιο παλαιές έχω διαπιστώσει εδώ και λίγο καιρό ότι έχουν φουσκώσει! Η πιο φουσκωμένη είναι κατασκευής Δεκεμβρίος το 2017 με 86 φορτίσεις και η λιγότερο είναι κατασκευής Φεβρουαρίος του 2018 με 78 φορτίσεις! Φαντάζομαι ότι είναι στο τέλος της ζωής τους! Είναι φυσιολογικό το φούσκωμα; Είναι ασφαλές να πετάω μ' αυτές ή να μην το ρισκάρω; Στη φώτο είναι σε σύγκριση με την πιο νέα που έχω, με 47 φορτίσεις!
|
|
|
Post by Frontier on Aug 30, 2019 12:37:15 GMT 2
Δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα (φούσκωμα), λογικά αν υπάρχει κάποιο σφάλμα στις κυψέλες αυτό θα υπάρχει μέσα στο log της μπαταρίας (στις ρυθμίσεις του dji Go, στο μενού για την μπαταρία, εκεί είναι το log). Σε κάθε περίπτωση, μην τις ζορίζεις πολύ, αν θέλεις να είσαι 100% καλυμμένος.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 30, 2019 15:02:41 GMT 2
Δεν βλέπω ιδιαίτερο πρόβλημα (φούσκωμα), λογικά αν υπάρχει κάποιο σφάλμα στις κυψέλες αυτό θα υπάρχει μέσα στο log της μπαταρίας (στις ρυθμίσεις του dji Go, στο μενού για την μπαταρία, εκεί είναι το log). Σε κάθε περίπτωση, μην τις ζορίζεις πολύ, αν θέλεις να είσαι 100% καλυμμένος. Ευχαριστώ για την απάντηση! Είναι πλήρως λειτουργικές οι μπαταρίες, αλλά με άγχωσε λίγο! Να φανταστείς ελαφρώς "ζορίζονται" να κουμπώσουν πάνω στο drone, λόγω του φουσκώματος! Βασικά φοβάμαι να μην συμβεί κάτι ξαφνικό στον αέρα και πέσει απότομα!
|
|
skous
New Member
|
Post by skous on Aug 31, 2019 12:04:53 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Νεός χρήστης εδώ και προσπαθω σιγα σιγα να μάθω κάπως το air που ειναι το πρώτο μου «σοβαρο» drone.
Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αν χαθεί το σήμα πχ λόγω παρεμβολών ή οτιδήποτε, το drone μένει εκεί που βρίσκεται ή γυρνάει πίσω απο εκεί που ξεκίνησε εφόσον έχει καταγράψει το σημείο απογείωσης;
Thnx
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 31, 2019 16:13:29 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους. Νεός χρήστης εδώ και προσπαθω σιγα σιγα να μάθω κάπως το air που ειναι το πρώτο μου «σοβαρο» drone. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αν χαθεί το σήμα πχ λόγω παρεμβολών ή οτιδήποτε, το drone μένει εκεί που βρίσκεται ή γυρνάει πίσω απο εκεί που ξεκίνησε εφόσον έχει καταγράψει το σημείο απογείωσης; Thnx Μέσα απ' την εφαρμογή Dji GO 4, που κατεβάζεις στο κινητό, για να το πετάς, μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θέλεις να κάνει όταν χαθεί το σήμα! Είτε να μένει σταθερό στη θέση του (hover), είτε να επιστρέφει στο σημείο απογείωσης!
|
|
skous
New Member
|
Post by skous on Aug 31, 2019 22:30:30 GMT 2
thnx a lot!!!
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 19, 2019 20:11:26 GMT 2
Ένα δικό μου βιντεάκι με το Mavic Air που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση!
Και όλο το βιντεάκι:
|
|
|
Post by loykas82 on Oct 20, 2019 6:34:22 GMT 2
Ένα δικό μου βιντεάκι με το Mavic Air που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση! Και όλο το βιντεάκι: Μπραβο ρε πατριδα.
|
|
|
Post by titarasaudi2 on Oct 20, 2019 7:56:43 GMT 2
Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ!
|
|